همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

هدست کنسول:
g32osafdcw16yh52ftak.jpg
به نظر چیز High end ـی میاد ! از لحاظ کیفیت !
خوشمان آمد ! :d

این داخل کنسول هست ؟

نه متاسفانه باید جدا بخرین.باطری شارژی (play & charge kit)هم حتی همراهش نیست.

داخل جعبه فقط خود کنسول,دسته,کینکت و کابل HDMI هست.

هدست 360 رو میشه بهش وصل کرد؟ :دی

خدا کنه یه باتری هم داخل کنسول بزارن که این ساعتش هی بهم نریزه:|

داشتم با يكى صحبت مى كردم برگشت گفت حالا كه xo ورودى hdmi داره مى شه بهش مبدل ديجيتال رو كه hdmi داره وصل كرد؟ گفتم نمى دونم حالا همچين چيزى مى شه ؟!!!؟

من فن ایکس باکسم و PS3 نداشتم هیچ وقت,ولی آدم یه چیزایی میبینه که واقعا حسرت میخوره که چرا پلی نگرفته.
اول اینکه درسته ایکس باکس انحصاریای خوبی داره و منم خوشم میاد ازشون,ولی واقعا تعدادش خیلی کمتره PS ـه.الان هم که رسما مایکروسافت 360 رو ول کرده ولی سونی هنوز داره برای PS3 انحصاری میده مثله TLOU و GT6 و ..... نامرد!(مایکروسافت) اقلا فورزا 5 هم برای 360 میدادی:d
دوم اینکه حتی یه سری بازی های مولتی پلتفرم گیم پلی اضافه برای پلی دارن مثل WD که 1 ساعت گیم پلی بیشتر داره.
خلاصه کلام اینه که با اینکه عاشق سیستم ایکس باکس و مخصوصا دستش که بهترینه هستم,ولی امروز با فکرایی که کردم به این نتیجه رسیدم که اگه ایکس باکس مثله این نسل عالی کپی خور نشه,حداقل من یکی که توی خریدش تجدید نظر میکنم.دیگه هم بهونه چیزی مشابه کینکت نداشتن برای PS4 نیست
حالا دیگه اونو نمیگم که روی کاغذ از PS4 یه ذره ضعیف تره و خبرش بود بخاطره گرماش شاید گرافیکشو داونکلاک کنن.

اول اینکه درسته ایکس باکس انحصاریای خوبی داره و منم خوشم میاد ازشون,ولی واقعا تعدادش خیلی کمتره PS ـه.الان هم که رسما مایکروسافت 360 رو ول کرده ولی سونی هنوز داره برای PS3 انحصاری میده مثله TLOU و GT6 و ..... نامرد!(مایکروسافت) اقلا فورزا 5 هم برای 360 میدادی
:d
دلیلش اینکه سونی وقتی یه کنسول میزنه بعد از 3 سال تازه یادش می افته که باید براش بازی بده بیرون !
مثل PS3 Vita
ویتا الان هیجی نداره !!
هر 2 ماه یکبار براش یه چیزی میاد
بازی خوبش از 3 تا تجاوز نمیکنه !!
360 وقتی اومد هر سال کلی بازی انحصاری و... داشت
وان هم بیاد مایکرو خوب ساپورتش میکنه
360 هم تا 2017 براش کلی بازی میاد

در مورده اینکه سونی بعده 3 سال یادش میوفته بازی بزنه نظری ندارم,چون اطلاعی ندارم.
در مورده اینکه 360 تا 2017 کلی بازی براش میاد,به نظره من درست نیست و فقط ساپورته رسمی مایکروسافت شاید تا اونموقع باشه.مثله Xbox که تا 2010 رسما ساپورت میشد. دیگه خیلی خوش بینانه بخوایم حساب بکنیم تا آخره 2014 و فقط مولتی پلتفرم.چون اینجوری که مایکروسافت انحصاریا رو معرفی کرد دیگه چیزی برای 360 نمیمونه.البته به جز تایتان فال که اونم یه بابا از استودیو رسپاون گفت احتمالش هست برای PS هم بیاد:d

در مورده اینکه سونی بعده 3 سال یادش میوفته بازی بزنه نظری ندارم,چون اطلاعی ندارم.
در مورده اینکه 360 تا 2017 کلی بازی براش میاد,به نظره من درست نیست و فقط ساپورته رسمی مایکروسافت شاید تا اونموقع باشه.مثله Xbox که تا 2010 رسما ساپورت میشد. دیگه خیلی خوش بینانه بخوایم حساب بکنیم تا آخره 2014 و فقط مولتی پلتفرم.چون اینجوری که مایکروسافت انحصاریا رو معرفی کرد دیگه چیزی برای 360 نمیمونه.البته به جز تایتان فال که اونم یه بابا از استودیو رسپاون گفت احتمالش هست برای PS هم بیاد:d
خود EA گفته
تا 2017 فیفا NFS و شوتر و ... میاد برای 360

tiled resources روی ویندوز 8.1 معرفی شد. قسمت اصلی آپدیت DX11 هست که xbox one هم از این نسخه DX استفاده میکنه

Leblond said that Microsoft "continues to innovate to make Windows the best platform for both casual and AAA games, and the introduction of 'tiled resources' brings support for incredible improvements to graphics on the platform. Indeed, so great are these improvements that Leblond said "you can't even dream of doing this stuff on iOS or Android", stating that to get such a level of graphics performance on devices, you'll either need a Windows 8.1 device or a next-generation console like the Xbox One.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or