همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

Kinect Sports Rivals :|
به اون صخره های تو دریا توجه کن:
Kinect-Sports-Rivals.jpg
و باز هم پیش بینی های من;;)

http://forum.bazicenter.com/thread74840/page262/#post2628618

23164818609793817292.jpg

ایمان آوردید آیا؟:-/ :دی

Kinect Sports Rivals :|
به اون صخره های تو دریا توجه کن:
Kinect-Sports-Rivals.jpg
آره الآن تریلر بازی رو که دیدم ، صخره ها و اون محیط بازی Kinect Sports خیلی شبیه عکس هستن :

متأسفانه یا خوشبختانه به نظر میرسه خودشه !
متأسفانه از این نظر که انتظار یه چیزی غیر از Kinect Sports رو داشتم ، خوشبختانه هم از این نظر که عمراً Rare فقط مشغول Kinect Sports و همکاری توی ساخت Killer Instinct باشه ! :دی پس هنوز میشه به یه بازی دیگه امیدوار بود. مثلاً یه دفعه اعلام کنن که به مناسبت 15 سالگی سری Banjo ، نسخه جدیدش در دست ساخته !! :دی

طراحی لباس و همین طور قیافه طرف با این چیزی که تو KSR نشون دادن خیلی همخوانی نداره به نظرم :biggrin1:

اتفاقاً اینا رو که دیدم دیگه بیشتر احتمال میدم خودش باشه ! :دی مدل کاراکترها به نظرم خیلی شبیه اون هست و یه حالت کاریکاتوری و اغراق آمیز داره ! فقط کله اون عکسه یه حالت فانتزی داره که شاید به خاطر خطای دید باشه و توی تصویر با کیفیت اون شکلی نباشه. ولی مثلاً طراحی روی لباس ها هم باز به نظرم شبیه اون عکس هست و احتمال اینکه عکس برای KS باشه رو بیشتر میکنه !

Hell Yeah :دی

تیزر رو یکی بزاره من ندیدم:|
مرد مومن ندیده بودیش ؟! :| من اولین بار که دیدمش همون لحظه یاد عشقت Splinter Cell افتادم ! :دی یه SC پیشرفته که احتمالاً یه سری امکانات جالب و مدرن توی خود کاراکتر و اسلحه ها و ... وجود داره.

اتفاقاً اینا رو که دیدم دیگه بیشتر احتمال میدم خودش باشه ! :biggrin1: مدل کاراکترها به نظرم خیلی شبیه اون هست و یه حالت کاریکاتوری و اغراق آمیز داره ! فقط کله اون عکسه یه حالت فانتزی داره که شاید به خاطر خطای دید باشه و توی تصویر با کیفیت اون شکلی نباشه. ولی مثلاً طراحی روی لباس ها هم باز به نظرم شبیه اون عکس هست و احتمال اینکه عکس برای KS باشه رو بیشتر میکنه !
آخه طرف لباسش آستین بلند هست :دی بعید میدونم تو یه جزیره تابستونی کسی بیاد با لباس آستین بلند ورزش کنه! :دی

فکر کنم این عکس رو یادتون باشه :دی

39109337326275620023.jpg

همه بازی ها مشخص شدن به جز 2 مورد.
1- به نظر میاد Crackdown 3 باشه که از نقطه نظر شخصی امیدوارم نباشه :دی
2- ممکنه یکی از شخصیت های Killer Instinct باشه که اینم از نقطه نظر شخصی امیدوارم نباشه :دی
من 1 رو Portal هم احتمال میدم باشه. شاید برای اینکه تابلو نشه یکمی تغییرش دادن عکسو. :d

چندتا از اینا عناوین لانچ هستند؟:confused:

• Below-Crimson Dragon-Dead Rising 3-D4Fantasia: Music Evolved -Forza Motorsport 5-Halo-Killer Instinct-Kinect Sports Rivals-LocoCycle-Minecraft: Xbox One Edition-Quantum Break
  • Ryse: Son of Rome -Sunset Overdrive- Zoo Tycoon

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or