Dreadlord
کاربر سایت
و باز هم پیش بینی های منKinect Sports Rivals
به اون صخره های تو دریا توجه کن:
http://forum.bazicenter.com/thread74840/page262/#post2628618
ایمان آوردید آیا؟
و باز هم پیش بینی های منKinect Sports Rivals
Hell Yeahاکشن شوتر مخفی کاری
تیزر رو یکی بزاره من ندیدماتفاقا من فکر کنم مربوط به بازیشون باشه هر چی بود تو چین (؟) جریان داره و شخصیت اصلی هم چشم راستش رباتیک هست امیدوارم بازی به سبک مخفی کاری باشه
خدمت شما :Hell Yeah
تیزر رو یکی بزاره من ندیدم
آره الآن تریلر بازی رو که دیدم ، صخره ها و اون محیط بازی Kinect Sports خیلی شبیه عکس هستن :Kinect Sports Rivals
اتفاقاً اینا رو که دیدم دیگه بیشتر احتمال میدم خودش باشه ! مدل کاراکترها به نظرم خیلی شبیه اون هست و یه حالت کاریکاتوری و اغراق آمیز داره ! فقط کله اون عکسه یه حالت فانتزی داره که شاید به خاطر خطای دید باشه و توی تصویر با کیفیت اون شکلی نباشه. ولی مثلاً طراحی روی لباس ها هم باز به نظرم شبیه اون عکس هست و احتمال اینکه عکس برای KS باشه رو بیشتر میکنه !
مرد مومن ندیده بودیش ؟! من اولین بار که دیدمش همون لحظه یاد عشقت Splinter Cell افتادم ! یه SC پیشرفته که احتمالاً یه سری امکانات جالب و مدرن توی خود کاراکتر و اسلحه ها و ... وجود داره.Hell Yeah
تیزر رو یکی بزاره من ندیدم
آخه طرف لباسش آستین بلند هست بعید میدونم تو یه جزیره تابستونی کسی بیاد با لباس آستین بلند ورزش کنه!اتفاقاً اینا رو که دیدم دیگه بیشتر احتمال میدم خودش باشه ! :biggrin1: مدل کاراکترها به نظرم خیلی شبیه اون هست و یه حالت کاریکاتوری و اغراق آمیز داره ! فقط کله اون عکسه یه حالت فانتزی داره که شاید به خاطر خطای دید باشه و توی تصویر با کیفیت اون شکلی نباشه. ولی مثلاً طراحی روی لباس ها هم باز به نظرم شبیه اون عکس هست و احتمال اینکه عکس برای KS باشه رو بیشتر میکنه !
من 1 رو Portal هم احتمال میدم باشه. شاید برای اینکه تابلو نشه یکمی تغییرش دادن عکسو. :dفکر کنم این عکس رو یادتون باشه
همه بازی ها مشخص شدن به جز 2 مورد.
1- به نظر میاد Crackdown 3 باشه که از نقطه نظر شخصی امیدوارم نباشه
2- ممکنه یکی از شخصیت های Killer Instinct باشه که اینم از نقطه نظر شخصی امیدوارم نباشه
چندتا از اینا عناوین لانچ هستند؟:confused:
- Below-Crimson Dragon-Dead Rising 3-D4Fantasia: Music Evolved -Forza Motorsport 5-Halo-Killer Instinct-Kinect Sports Rivals-LocoCycle-Minecraft: Xbox One Edition-Quantum Break
- Ryse: Son of Rome -Sunset Overdrive- Zoo Tycoon