همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

Kinect Sports Rivals :|
به اون صخره های تو دریا توجه کن:
Kinect-Sports-Rivals.jpg
و باز هم پیش بینی های من;;)

http://forum.bazicenter.com/thread74840/page262/#post2628618

23164818609793817292.jpg

ایمان آوردید آیا؟:-/ :دی

Kinect Sports Rivals :|
به اون صخره های تو دریا توجه کن:
Kinect-Sports-Rivals.jpg
آره الآن تریلر بازی رو که دیدم ، صخره ها و اون محیط بازی Kinect Sports خیلی شبیه عکس هستن :

متأسفانه یا خوشبختانه به نظر میرسه خودشه !
متأسفانه از این نظر که انتظار یه چیزی غیر از Kinect Sports رو داشتم ، خوشبختانه هم از این نظر که عمراً Rare فقط مشغول Kinect Sports و همکاری توی ساخت Killer Instinct باشه ! :دی پس هنوز میشه به یه بازی دیگه امیدوار بود. مثلاً یه دفعه اعلام کنن که به مناسبت 15 سالگی سری Banjo ، نسخه جدیدش در دست ساخته !! :دی

طراحی لباس و همین طور قیافه طرف با این چیزی که تو KSR نشون دادن خیلی همخوانی نداره به نظرم :biggrin1:

اتفاقاً اینا رو که دیدم دیگه بیشتر احتمال میدم خودش باشه ! :دی مدل کاراکترها به نظرم خیلی شبیه اون هست و یه حالت کاریکاتوری و اغراق آمیز داره ! فقط کله اون عکسه یه حالت فانتزی داره که شاید به خاطر خطای دید باشه و توی تصویر با کیفیت اون شکلی نباشه. ولی مثلاً طراحی روی لباس ها هم باز به نظرم شبیه اون عکس هست و احتمال اینکه عکس برای KS باشه رو بیشتر میکنه !

Hell Yeah :دی

تیزر رو یکی بزاره من ندیدم:|
مرد مومن ندیده بودیش ؟! :| من اولین بار که دیدمش همون لحظه یاد عشقت Splinter Cell افتادم ! :دی یه SC پیشرفته که احتمالاً یه سری امکانات جالب و مدرن توی خود کاراکتر و اسلحه ها و ... وجود داره.

اتفاقاً اینا رو که دیدم دیگه بیشتر احتمال میدم خودش باشه ! :biggrin1: مدل کاراکترها به نظرم خیلی شبیه اون هست و یه حالت کاریکاتوری و اغراق آمیز داره ! فقط کله اون عکسه یه حالت فانتزی داره که شاید به خاطر خطای دید باشه و توی تصویر با کیفیت اون شکلی نباشه. ولی مثلاً طراحی روی لباس ها هم باز به نظرم شبیه اون عکس هست و احتمال اینکه عکس برای KS باشه رو بیشتر میکنه !
آخه طرف لباسش آستین بلند هست :دی بعید میدونم تو یه جزیره تابستونی کسی بیاد با لباس آستین بلند ورزش کنه! :دی

فکر کنم این عکس رو یادتون باشه :دی

39109337326275620023.jpg

همه بازی ها مشخص شدن به جز 2 مورد.
1- به نظر میاد Crackdown 3 باشه که از نقطه نظر شخصی امیدوارم نباشه :دی
2- ممکنه یکی از شخصیت های Killer Instinct باشه که اینم از نقطه نظر شخصی امیدوارم نباشه :دی
من 1 رو Portal هم احتمال میدم باشه. شاید برای اینکه تابلو نشه یکمی تغییرش دادن عکسو. :d

چندتا از اینا عناوین لانچ هستند؟:confused:

• Below-Crimson Dragon-Dead Rising 3-D4Fantasia: Music Evolved -Forza Motorsport 5-Halo-Killer Instinct-Kinect Sports Rivals-LocoCycle-Minecraft: Xbox One Edition-Quantum Break
  • Ryse: Son of Rome -Sunset Overdrive- Zoo Tycoon

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or