Fratos
کاربر سایت
Well-placed development sources have told Digital Foundry that the ESRAM embedded memory within the Xbox One processor is considerably more capable than Microsoft envisaged during pre-production of the console
with data throughput levels up to 88 per cent higher in the final hardware
Bandwidth is at a premium in the Xbox One owing to the slower DDR3 memory employed in the console, which does not compare favourably to the 8GB unified pool of GDDR5 in the PlayStation 4
The 32MB of "embedded static RAM" within the Xbox One processor aims to make up the difference, and was previously thought to sustain a peak theoretical throughput of 102GB/s
useful, but still some way behind the 176GB/s found in PlayStation 4's RAM set-up
Now that close-to-final silicon is available, Microsoft has revised its own figures upwards significantly,telling developers that 192GB/s is now theoretically possible
خب مثل اینکه اون 50% اختلاف بین Xbone با ps4 قراره کمتر بشه یا اصلا از بین بره
مایکرو گفته قدرت و پهنای باند esrm بیشتر از اونی هست که اعلام شده،در حدوده 88% قویتر،یعنی تقریبا پهنای باند کنسول بصورت تئوری به 192gb/s رسیده.
xbox one memory performance improved for production console
تمام محاسبات صدا هم از روی Cpu برداشته شده و چیپ جداگانه دارهXbox One's powerful custom audio hardware - dubbed SHAPE (Scalable Hardware Audio Processing Engine) - should do a fantastic job for HD surround, a task that sucks up lots of CPU time on current-gen console.
این کینکت مایکرو یه بلایی سرش میآورد دیگه هیچی نمیخوایم
البته جدا از اینا ما آخر سر نفهمیدیم بازی جدید Black tusk چیه !
1. شک نکن Crackdown هست ! گذشته از لوگویی که شبیه Crackdown هست ، Phil Spencer هم توی برنامه Jimmy Fallon (برای نمایش FM5) یه لباس پوشیده بود که برای Crackdown بود !فکر کنم این عکس رو یادتون باشه
همه بازی ها مشخص شدن به جز 2 مورد.
1- به نظر میاد Crackdown 3 باشه که از نقطه نظر شخصی امیدوارم نباشه
2- ممکنه یکی از شخصیت های Killer Instinct باشه که اینم از نقطه نظر شخصی امیدوارم نباشه
اون تیزر فک نمی کنم ربطی به بازیشون داشته باشه ، اگه درست خاطرم باشه فیل اسپنسر گفت گوشه ایی از فعالیت های این استدیو میخوایم نشونتون بدیم که با انجین خود بازی رو XOne اجرا میشه.اکشن شوتر مخفی کاری
اتفاقا من فکر کنم مربوط به بازیشون باشه هر چی بود تو چین (؟) جریان داره و شخصیت اصلی هم چشم راستش رباتیک هست امیدوارم بازی به سبک مخفی کاری باشهاون تیزر فک نمی کنم ربطی به بازیشون داشته باشه ، اگه درست خاطرم باشه فیل اسپنسر گفت گوشه ایی از فعالیت های این استدیو میخوایم نشونتون بدیم که با انجین خود بازی رو XOne اجرا میشه.
والا من اول دیدم احساس کردم از این تیزر تبلیغاتی هاست که یسری استدیو و شرکت ها واسه معرفیشون اول انیمیشن یا بازی ها بخش میکنن ؛ فک کردم از اوناست :dاتفاقا من فکر کنم مربوط به بازیشون باشه هر چی بود تو چین (؟) جریان داره و شخصیت اصلی هم چشم راستش رباتیک هست امیدوارم بازی به سبک مخفی کاری باشه
Kinect Sports Rivals2. بعیده برای Killer Instinct باشه. آخه سازنده اون Rare نیست و بیشتر نقش ناظر و پشتیبان و اینا رو دارن !
یه چیزی که توی این عکس دوم دیدم و دفعه اول متوجه نشدم ، اینه که کاراکتره یه حالت فانتزی داره ! اول فکر میکردم اون تیکه سیاه روی کله ـش ، ریشش هست !! ولی عکس بزرگ رو که دیدم تازه فهمیدم دهنش هست ! کلاً قیافه ـش به نظرم زیاد شبیه انسان نرمال نیست ! مثلاً گوش هاش ممکنه یه حالت تیزی داشته باشه یا دندون هاش یه جور خاصی باشه ! (چه چیزهایی از یه عکس بی کیفیت تشخیص میدم ! )