همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

دقت کردی شرایط سونی جانت هم تقریبا همین هست؟ یعنی برای ناشرهای دیگه باز گذاشته! اون ها میتونن کاری کنن نتونی از دست دو استفاده کنی , و یا . . .

سونی جان من؟! شما حالت خوبه؟! من اصلاً طرفداری بی‎‎خود نمی‌کنم از هیچ کدومشون.
بزرگ‎ترین مشکل واسه من وصل شدن دائمی به اینترنت هست. من خیلی وقت‌‎ها PS3 رو با دوستام می‎برم دهاتمون، دور هم بازی می‌کنیم. اینترنت هم نداریم اونجا! باید بدیم این دوستانی که صبح‎ها می‎رن شهر شیر و ماست می‌‎فروشن، یه دور کنسولمون رو توی کافی‎نت بچرخونن و برامون برگردونن تا بتونیم بازی کنیم!؟

من با بازی‎های دست دوم کنار میام، همین نسل هم فقط 12 تا بازی اوریج خریدم واسه PS3 و همه هم بازی‌های انحصاریش بود، باقی رو با PC بازی کردم، این نسل هم همین کار رو می‌کنم. ولی وصل شدن دائمی به اینترنت رو نمی‎‌تونم تحمل کنم و باهاش کنار بیام. سونی هم این کارو کنه نمی‎خرم کنسولش رو، پولمو که از سر راه نیوردم!

مثل اینکه گفتن اگه نتونین با کنسول خودتون آنلاین بشید، میتونید از یه کنسول دیگه پروفایلتون رو فعال کنید یا اینکه یه نفر دیگه رو کنسول خودش پروفایلتون رو فعال کنه :دی

تو اگه نتونستی بیای لایو بده من واست هر روز حاضریتو میزنم :d ( البته اینی که گفتم کپی رایتش دست یکی دیگه بود :d )

فکر نکنم مسئله برای بچه ها اینترنت باشه، بیشتر میترسن کلا با این وضع دیگه کپی خور اوتوتو سابیده به الک بشه :d

بله خُب حقم دارن با این وضع دلار هیچکس نمیتونه اوریج باز بشه متاسفانه :|
ولی ازون طرف از فورزا 5 هم نمیشه گذشت . حالا تا اون موقع خدا بزرگه :d

حالا شاید تو e3 بیاد و بگه که این جنگولک بازیها رو نداریم
یا از اون طرف سونی هم بیاد بگه که ما هم همچین سیاستی رو داریم :d
اونوقت دیگه ما باید بریم اتاری(سلطان کنسولها :d) بازی کنیم

سونی جان من؟! شما حالت خوبه؟! من اصلاً طرفداری بی‎‎خود نمی‌کنم از هیچ کدومشون.
بزرگ‎ترین مشکل واسه من وصل شدن دائمی به اینترنت هست. من خیلی وقت‌‎ها PS3 رو با دوستام می‎برم دهاتمون، دور هم بازی می‌کنیم. اینترنت هم نداریم اونجا! باید بدیم این دوستانی که صبح‎ها می‎رن شهر شیر و ماست می‌‎فروشن، یه دور کنسولمون رو توی کافی‎نت بچرخونن و برامون برگردونن تا بتونیم بازی کنیم!؟

من با بازی‎های دست دوم کنار میام، همین نسل هم فقط 12 تا بازی اوریج خریدم واسه PS3 و همه هم بازی‌های انحصاریش بود، باقی رو با PC بازی کردم، این نسل هم همین کار رو می‌کنم. ولی وصل شدن دائمی به اینترنت رو نمی‎‌تونم تحمل کنم و باهاش کنار بیام. سونی هم این کارو کنه نمی‎خرم کنسولش رو، پولمو که از سر راه نیوردم!
اینطور که من چند جا خوندم با سیستم موبایل بردبند کار میکنه یعنی اینکه با موبایل میتونید به نت وصل بشید.

دیگه اینقدر هم وضعش وخیم نیست :دی مثلا یکی که XOne داشته باشه میتونه پروفایلت رو فعال کنه یا اینکه با اینترنت Wifi یا گوشی موبایل یا کلا هر چیزی که بشه باهاش وصل شد اینترنت میشه ردیفش کرد. دیگه تهش یه سیم کارت ایرانسل میخواد :دی البته اصلا قابل حمایت نیست این طرح ولی راه واسه ردیف کردن داره. مشکل همون بازی دسته دوم هست که اگه سونی هم بخواد بزاره به عهده ناشرها فقط میشه همون انحصاری ها رو رفت :دی

دیگه اینقدر هم وضعش وخیم نیست :دی مثلا یکی که XOne داشته باشه میتونه پروفایلت رو فعال کنه یا اینکه با اینترنت Wifi یا گوشی موبایل یا کلا هر چیزی که بشه باهاش وصل شد اینترنت میشه ردیفش کرد. دیگه تهش یه سیم کارت ایرانسل میخواد :دی البته اصلا قابل حمایت نیست این طرح ولی راه واسه ردیف کردن داره. مشکل همون بازی دسته دوم هست که اگه سونی هم بخواد بزاره به عهده ناشرها فقط میشه همون انحصاری ها رو رفت :دی
یعنی اگه سه روز حاضری نزنیم اخراج میشیم؟
نفرستنمون ممیزی؟

• Smile
Reactions: GTA San Andreas
این که روزی یکبار آن شید اشتباس!
اگر تو اون روز میخواهید بازی کنید باید یکبار آن شید همین!
چیز مهمی نیست! فقط یه عده علاقه دارن از کاه کوه بسازن تا بتونن ثابت کنن x1 خوب نیست و blah blah!!
اگر دنبال کپی خور بودن هستین سونی هم کنسولش رو مثل سری قبل میسازه! یه جورایی کپی خور بودن دیگه از بین رفته

اینطور که من چند جا خوندم با سیستم موبایل بردبند کار میکنه یعنی اینکه با موبایل میتونید به نت وصل بشید.

باز این طور باشه می‎شه یه کاریش کرد. گرچه بازم در این که این کارشون خیلی مسخرست تفاوتی ایجاد نمی‌کنه:d

والله قبلا هم نوشتم كه مثلا تو خود ايپد بعضي بازيها هستن كه اگه به نت دسترسي نداشته باشين نميتونيد داخلش شيد(مثه بازيهايي كه به خاطر شيلتر شدن ip شون نميشه الان بازيشون كرد) يا اگه هر چند دقيقه يه بار چك نكنه شما رو از بازي ميندازه بيرون و مجبورين دوباره برين تو بازي

حالا مايكرو اومده اين كارو رو بازيهاي ٦٠ دلاري انجام داده و تو ٢٤ ساعت چك كردن يه بار انجامش بدين كافيه....اونم ميشه با موبايل و يا از طريق دوستتون و ...انجامش داد

+

كلا خيلي چيز بحراني نيس

.

آخرین ویرایش:
پست اول اپدیت شد.

کنسول ایکس باکس وان و حقایق ناراحت کننده

چند هفته قبل مایکروسافت با معرفی کنسول جدید Xbox one سر و صدای زیادی به پا کرد و امکانات نسل جدید این کنسول بازی با استقبال زیادی مواجه شد.

اما مایکروسافت تا امروز در مورد سیاست استفاده از بازی های این کنسول به صورت شفاف سخن نگفته بود و نمی دانستیم که این شرکت چه قوانینی برای اجرای بازی ها روی این کنسول وضع کرده است.

اما حالا بخشی از این قوانین اعلام شده که حاوی خبرهای بد است و نشان می دهد که این شرکت برای جلوگیری از استفاده های غیر قانونی، سخت گیری های جدید وضع کرده.

ایکس باکس وان لازم است که به اینترنت متصل باشد. البته نه همیشه. اما مایکروسافت گفته که در هر ۲۴ ساعت کنسول باید یک بار به اینترنت دسترسی داشته باشد تا امکان اجرای بازی های را داشته باشد. سرعت پیشنهادی دسترسی به اینترنت هم 1.5 مگابیت در ثانیه اعلام شده است.

قانون جدید معنی مهمی دارد و اگر مایکروسافت تا پایان روی آن اصرار داشته باشد، به این معنی است که احتمالا برای داشتن این کنسول باید بازی ها را به صورت قانونی خریداری کنید و در کنار آن برای اجرای آنها حتما به اینترنت متصل باشید.

می دانیم که کاربران ایرانی با مشکلات مختلفی برای تهیه قانونی بازی ها مواجه هستند که یکی از آنها قیمت های بسیار بالای آنهاست. حالا اگر بر حسب اتفاق! دسترسی به سرورهای ایکس باکس هم مسدود بشود با مشکل بزرگ دیگری مواجه خواهند شد و احتمالا کنسول جدید برای آنها بلا استفاده خواهد بود.

در کنار این موضوع مایکروسافت محدودیت های تازه ای برای قرض دادن بازی به دوستان هم اعمال کرده است که سبب نارضایتی کاربران شده است.

حال باید ببینیم که تا زمان ورود این کنسول به بازار تغییری در سیاست های مایکروسافت به وجود خواهد آمد یا خیر. نظر شما در این مورد چیست؟

وای این خبر دیگه آخرشه :

Login | N4G

=))

نمی دونم چرا ذهنم یهو رفت طرف لیگ ایران ، مربیا و بازیکنا به لیدرها پول میدن تا تشویقشون کنن ... :d نمی دونم این سیل موج منفی از چه جهتیه ! چرا قبلا اینقدر زیاد نبوده ! :| بعد بحث کشتار به مکزیمومش رسیده .! هر چی هست سرچشمه از اون فرومــست :d

--------------

اینم یه توضیح کامل تو سایت رسمی Xbox در مورد لایسنسینگ بازی ها :
http://news.xbox.com/2013/06/license

آخرین ویرایش:
بهترین راه برای جلوگیری از خرید one توسط ما ایرانیها همین خبر بود ما که هنوز نصف ملت dial-up دارن و بالای 128 مجوز میخواد!!!!
اونوقت 3 مگ از کجا بیاریم ماکروسافت با این کار خرید این کنسول در کشور های جهان سوم یا حتی پایینتر! رو به 20 درصد از جامعه مرفهین کاهش میده و جلوی کپی خور شدن به همین سادگی رو میگیره و نشون داد اینکه اجازه میداده کنسول توی این نسل راحت کپی خور بشه فقط برای جلب توجه و فروش مناسب برای آغاز یه نسل جدید عین سیاست های ناجوانمردانه ی سونیه...
اگه اینجوری باشه و کپی خور با مشکل مواجه بشه بنده این کنسول رو تحریم میکنم(البته این نظر شخصیه و میدونم هیچ تاثیری نداره) و به سراغ سونی میرم (در صورتی که اون کپی خور بشه) و اگه نسل بعد نسل ارجینال بشه میشینم 7 سال(به اندازه تقریبی عمر نسل بعد) با 360 بازی میکنم اما تن به این برنامه ریزی جبهه استکبار!! نمیدم ( گوشت خودمو میخورم منت نونوا نمیکشم!!!!)
در ضمن خرید نسل بعد من توی امار فروش جهانی تاثیر داره چون احتمالا از کشور دوست دبی! میگیرم حالا اگه میخواد کل کل کنه و 1 کنسول از فروش جهانی کم کنه بسم الله
والسلام

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or