همه چیز درباره Windows 8

کاملا موافقم دقیقا نظرت مثل منه با این تفاوت که جای xp و 2000 برعکسه:d

نظرات من نیست :d:d یکی از نویسنده های ZDNET گفت این شماره گذاری اصلیه بیس و کرنل اینه. یعنی واقعا همینه نه اینکه بگیم فکر کنیم اینجوری باشه :d بعد آره برعکس نوشتم XP و 2000 رو ببخشید :d

سلام دوستان!من این ویندوز رو نسخه ی 64بیتی RTM رو از سایت دانلودها دانلود کردم.اما وقتی سی دی رو میزارم تو لپتاپ و سیستم رو ریستارت میکنم ستاپ میاد ولی فقط علامت ویندوز 8 میاد و روی همون علامت میمونه و جلوتر نمیره که ویندوز رو بنصبه!اینم عکس مشخصات سیستم.ممنون میشم کمک کنید.:x
32630283022999834706.png

سلام دوستان!من این ویندوز رو نسخه ی 64بیتی RTM رو از سایت دانلودها دانلود کردم.اما وقتی سی دی رو میزارم تو لپتاپ و سیستم رو ریستارت میکنم ستاپ میاد ولی فقط علامت ویندوز 8 میاد و روی همون علامت میمونه و جلوتر نمیره که ویندوز رو بنصبه!اینم عکس مشخصات سیستم.ممنون میشم کمک کنید.:x
32630283022999834706.png
واسه من 10 دقیقه طول کشید.تا از اون علامت ویندوز رد کنه

32630283022999834706.png

برای اطمینان از پست اول دانلود کنید ویندوز مورد نظرتونو! چون خودم تک تکشونو دانلود و نصب کردم و مشکلی نداشتن.

32630283022999834706.png
از بایوس فلاپی رو غیر فعال کن
همچنین اگه لپ تاب هست با باتری کار کن سیم برقشو وصل نکن

دوستان ( مسعود فقط ! :d ) ارزش داره دانلود کنیم !؟ باگ ماگ نداره ؟! به این مجید ( majidred2011 ) بفهمونین نسخه ی نهاییه ! میگه نرم افزاری روش نصب نمیشه ! :| راس میگه ؟!؟! :|

کرنل 32 ماله 1992 هست. هیچ وقت دیگه آپدیت نمیشه. از اون موقع تا حالا فقط 64 آپدیت شده که الآن کرنل اصلیش رسیده به 100 گیگ رم و CPU 64 که روی ویندوز 8 هایی که فروخته میشه اگه اشتباه نکنم روی 32 گیگ رم محدود شده. (CPU رو نمیدونم) نسخه با کرنل اصلی که مثلا میره برای PIXAR تو حالت عادی فروخته نمیشه.
ولی باز برای شما مشکل نداره. تو خود 64 بیت، اگه بخوای ویندوز 32 رو هم گذاشتن. از این نظرات مشکل نداره. + شما الآن 5 گیگ رمت کلا استفاده نمیشه.

========================
به طور کل کرنل و خود ویندوز نسخه هاش بدون در نظر گرفتن اسم، اینجوریه شماره گذاریشون

Windows 95: Windows 4
Windows 98: Windows 4.1

Windows 2000: Windows 5
Windows XP: Windows 5.1

Windows Visa: Windows 6
Windows 7: Windows 6.1
Windows 8: windows 6.2

کرنل 64 از ویستا روش خیلی کار شد تا الان که دیگه میشه گفت اوج بیس Windows NT هست و 8 رو آماده شدن برای بیس RT حساب کرد
یه نکته هم اضاف کنم 5گیگ نمیپره حدود 4.7 میپره:d که اونم گرافیک میکشه از رم
ممنون

من نسخه Evaluate رو نصب کردم که 90 روزه هست ولی هرکاری میکنم اکتیو نمیکنه
در حالی که مایکروسافت گفته بود که نه کد میخواد نه چیز دیگه ای
کسی میدونه مشکل چیه
این ارور رو میده

دوستان منم ریختم لامصب ته سرعته
اگه میشه لینک دانلود برنامه NET FRAMEWORK 3.5 رو بدید برای بعضی بازیا نیاز دارم
لطفا مجانی باشه و یک مقدار سریع تر بذارید عجله دارم بشدت ممنون

آقا نصب کنید که بهتر از این نمیتونید پیدا کنید واقعا بهبود در این ویندوز رو میشه مشاهده کرد . فوق العاده سبک و کاربردی شده اصلا یک چیزی میگم یک چیزی می شنوید واقعا لذت بردم سرعت بیست

دوستان مشکل اومدن ستاپ حل شد و ستاپم با موفقیت با توجه به راهنمای شما عزیزان اومد.ولی در هنگام Read Files For Installation روی 6درصد گیر میکنه و جلوتر نمیره!همچنین من فایل ویندوز رو با نرم افزار خاصی روی دی وی دی رایت نکردم و فقط اون رو با فرمت ISO اجرا کردم و Burn رو زدم.ممکنه مشکل از این باشه؟!ممنون میشم راهنمایی کنید.:x

من نت فریمورک 2 . 3.5 رو گرفتم ولی هرکاری میکنم نمیذاره نصبشون کنم باید چیکار کنم؟
میزنم که نت 3.5 رو نصب کنه میگه به نت 3.5 برای اجرای این برنامه نیاز دارید:|
چیکار کنم؟

دوستان منم ریختم لامصب ته سرعته
اگه میشه لینک دانلود برنامه NET FRAMEWORK 3.5 رو بدید برای بعضی بازیا نیاز دارم
لطفا مجانی باشه و یک مقدار سریع تر بذارید عجله دارم بشدت ممنون

dvd ویندوز رو بزار تو dvd rom
cmd رو run as admin کن
این دستور رو وارد کن:

dism.exe /online /enable-feature /featurename:NetFX3 /Source:G:\sources\sxs /LimitAccess
به جای G حرف dvd romـی که dvd ویندوز توشه بذار.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or