همه چیز درباره Windows 8

همونی که تو p30 هم گذاشته بود ؟!
اونم جواب نداد !
اکتیو شه چه پیغامی میده ؟!

کجا؟ این ورژن همین 12 دقیقه پیش ریلیز شد! روشهای اکتیو کردنی که در این فروم گفته میشه چند روز بعد در فروم های دیگه تازه مورد بحث قرار میگیره.
برنامه نویسش الان گفت که سرورها فعلا داون هستن!

Windows 8 RTM ISO Activation Server Blocked and Up Again !

It’s been a week since Microsoft released Windows 8 to the manufacturers and within the very first week of RTM we have been hearing reports about the leaked copes of Windows 8 RTM floating around the web.
windows-8-RTM1.png

According to some of the recent posts over MDL forums,the Russian KMS (key Management Server) which was allowing the activations of Windows 8 RTM,the server was taken offline,but before that happened it already activated hundreds of ISO copies and within hours of the server blockage,the server is up again and readily activating the copies. So it was only matter of ours for the blocked server to start all over again.Microsoft might have to take some strong actions and try to fix any such vulnerabilities before some more users try and activate their devices illegally over the server,before Windows 8 hits The Public release which is scheduled on 26th October.

..........

خب دیگه! اینم از خبر رسمی!
حالا دیگه اکتیو کردن خیلی سخت شده! :دی

It’s been a week since Microsoft released Windows 8 to the manufacturers and within the very first week of RTM we have been hearing reports about the leaked copes of Windows 8 RTM floating around the web.
windows-8-RTM1.png

According to some of the recent posts over MDL forums,the Russian KMS (key Management Server) which was allowing the activations of Windows 8 RTM,the server was taken offline,but before that happened it already activated hundreds of ISO copies and within hours of the server blockage,the server is up again and readily activating the copies. So it was only matter of ours for the blocked server to start all over again.Microsoft might have to take some strong actions and try to fix any such vulnerabilities before some more users try and activate their devices illegally over the server,before Windows 8 hits The Public release which is scheduled on 26th October.

..........

خب دیگه! اینم از خبر رسمی!
حالا دیگه اکتیو کردن خیلی سخت شده! :دی
کاملا خبر بدیه D:
من از x86 اومدم x64 و حالا باید منتظر بمونم اما مشکلی نیست امروز نیاد فردا که باید بیات

ای بابا یه دف نیاد تا 2 ماه ببنده سرور ها رو !:(
شانس ما رو ببین !:(
حالی راهی هست که مهلت سی روز رو بدون از دست دادن ویندوز افزایش بدیم ؟!

یه بار چند سال پیش یکیشون گفت مردم فکر میکنن اگه کپی استفاده کنن سر ـه ما کلاه گذاشتن، اما از همون کپی هم سود میبریم :d کلا لیک شدن و باز بودن سرور ها برای اکتیو و .... چیزی نیست که کسی انجام بده ! یه چیزی مثل ویندوز کاملا از روی قصد و کار خود مایکروسافت هست. این گیرهایی هم که میده برای تو چشم بودن و قوانین و ... هست. دوباره باز میشه

ای بابا یه دف نیاد تا 2 ماه ببنده سرور ها رو !:(
شانس ما رو ببین !:(
حالی راهی هست که مهلت سی روز رو بدون از دست دادن ویندوز افزایش بدیم ؟!
افزایش که نه اما میتونی تا 5 بار فکر کنم تمدید کنی! یعنی 150 روز!
توی پست اول نوشتم.

مسعود جان این اررور رو برای من میده ؟

فکر کردم برای نصب مشکل داری! پس مشکل نصب حل شد خدارو شکر. :)
علی جان توی خبری هم که گذاشتم و همچنین دوستان هم گفتن فعلا سرورهای اکتیو کردن داون هستن! به محض بالا اومدنشون خبر میدم اینجا. اگه منم نبودم احسان عزیز خبر میده.

سلام و خسته نباشید به شما من این ویندوز8 که حجمش 3.4G بود رو دانلود کردم بعد ریختم تو دی وی دی و برای بوت گذاشتمش
در قسمتی که از من خواسته بود که ویندوز رو آپگرید کنم یا نه من گزیمه نه رو زدم و خواستم هم ویندوز 7 رو داشته باشم هم ویندوز هشت رو نصب کنم
اما به یک مشکلی برخوردم اونم این بود که به جز شاخه ای که توش ویندوز نصب بود دیگر شاخه هارو اجازه نصب ویندوز به اونها رو نمی داد
3 شاخه دارم که دو تای آنها خالی وبه حجم 24 و180 گیگ است
اگر میشود راهنماییم بکنید

امیرحسین-واسه اینترپرایس سریالی لازم نیست
___
علیرضا-آره وقتی اینتر میزنی تویه ie10 سطر پایینی نمیره واسه منم همینجوریه
___
امامی-ببین اگه فرمت یا delete کنی اون شاخه هارو کار میکنه ( خودم بجای ویندوز 7 نصب کردم ببخشید نمیدونم چجوریه )

مشکل همینه که تنظیمات delet , format بسته هست

مشکل همینه که تنظیمات delet , format بسته هست
سلام عزیزم
آره یکی از بچه ها pro دانلود کرده بود همین مشکل رو داشت ، شما هم پرو هستین ؟
-تاپیک سازنده ی activator ، البته الآن آفلاین نمیشه اکتیو کرد :
http://7pmtech.com/topic/1803-windows-8-kms-activator

__ بچه ها این جدید اومده » برا من اررور داد ، شما تست کنین
slmgr /skms 91.149.135.83
slmgr /ato

__ DAZ توی این پست گفته : هیچ برنامه ای که بتونه اکتیو کنه ویندوز رو تا الآن نیومده و برنامه هایی که تا الآن اومدن فقط همون دستورها رو به cmd منتقل میکنن
( DAZ رو که هممون میشناسیم ، خودم ویندوز 7 رو با DAZ loader اکتیو کردم )

__ شاید باید تا 15 آگوست صبر کنیم

__
مهم : اونایی که اکتیو کردن اگه بخواین دوباره ویندوز رو نصب کنن میتونن ویندوز اکتیو شده داشته باشن ؟ بله - اما مطمـنن این ریسک رو نمیکنن اما بهتره از این روش برن و یک بکآپ بگیرن ، اگه مشکلی بعد ها پیش اومد بتونن به راحتی اکتیو کنن ( اشتباهی که من انجام دادم بکآپ نگرفتن از یک فولدر بود و حالا در به در دنبال اکتیو شدنم D: )
GUIDE: How to backup and restore Windows 8 activation

آخرین ویرایش:
سلام عزیزم
آره یکی از بچه ها pro دانلود کرده بود همین مشکل رو داشت ، شما هم پرو هستین ؟
-تاپیک سازنده ی activator ، البته الآن آفلاین نمیشه اکتیو کرد :
http://7pmtech.com/topic/1803-windows-8-kms-activator

__ بچه ها این جدید اومده » برا من اررور داد ، شما تست کنین
slmgr /skms 91.149.135.83
slmgr /ato

__ DAZ توی این پست گفته : هیچ برنامه ای که بتونه اکتیو کنه ویندوز رو تا الآن نیومده و برنامه هایی که تا الآن اومدن فقط همون دستورها رو به cmd منتقل میکنن
( DAZ رو که هممون میشناسیم ، خودم ویندوز 7 رو با DAZ loader اکتیو کردم )

__ شاید باید تا 15 آگوست صبر کنیم

__
مهم : اونایی که اکتیو کردن اگه بخواین دوباره ویندوز رو نصب کنن میتونن ویندوز اکتیو شده داشته باشن ؟ بله - اما مطمـنن این ریسک رو نمیکنن اما بهتره از این روش برن و یک بکآپ بگیرن ، اگه مشکلی بعد ها پیش اومد بتونن به راحتی اکتیو کنن ( اشتباهی که من انجام دادم بکآپ نگرفتن از یک فولدر بود و حالا در به در دنبال اکتیو شدنم D: )
GUIDE: How to backup and restore Windows 8 activation

ممنون.
امیدوارم کار کنه. هرچند ریسک امتحان کردنشو نمیکنم! :دی

آقا من 90% از اون لینک HIGH SPEED دانلود کردم یهو دیگه قطع شد . هر کاری میکنم روی Connecting مونده ! الان چه کار کنم من هرچی دانلود کردم پرید یعنی ؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or