همه چیز درباره Windows 8

سلام و خسته نباشید به شما من این ویندوز8 که حجمش 3.4G بود رو دانلود کردم بعد ریختم تو دی وی دی و برای بوت گذاشتمش
در قسمتی که از من خواسته بود که ویندوز رو آپگرید کنم یا نه من گزیمه نه رو زدم و خواستم هم ویندوز 7 رو داشته باشم هم ویندوز هشت رو نصب کنم
اما به یک مشکلی برخوردم اونم این بود که به جز شاخه ای که توش ویندوز نصب بود دیگر شاخه هارو اجازه نصب ویندوز به اونها رو نمی داد
3 شاخه دارم که دو تای آنها خالی وبه حجم 24 و180 گیگ است
اگر میشود راهنماییم بکنید

منظورت موقع انتخاب درایو برای نصبه ؟! باید یه درایو غیر درایو C ویندوز 7 انتخاب کنی و بعد اونو فرمت کنی تا اون تو بریزه ! به نظرم 8 رو بریز جای 7 ...همونه و بهتر شده من الان ریختم و اصلا هم مشکل ندار ..البته IDM و Mozila رو باید نسخه مخصوص ـش دانلود بشه ! ...دوستان لینک دانلود IDM مخصوص 8 رو بزارین !

واسه نصب نسخه اینترپرایس از کدوم سریال استفاده کنم؟
امیرحسین-واسه اینترپرایس سریالی لازم نیست
___
علیرضا-آره وقتی اینتر میزنی تویه ie10 سطر پایینی نمیره واسه منم همینجوریه
___
امامی-ببین اگه فرمت یا delete کنی اون شاخه هارو کار میکنه ( خودم بجای ویندوز 7 نصب کردم ببخشید نمیدونم چجوریه )

آموزش حل مشکل فایل ISO برای بوتیبل کردن.

دوستان واقعا شرمنده.
مشکلی برام پیش اومده بود که نبودم!
دوستانی که با اون فایل زیپ اینترپرایس مشکل داشتن و نمیتونستن اونو به ISO تبدیل کنن و با برنامه WIN7 USB DVD TOOL اون رو بوتیبل کنند کاری که میگم رو انجام بدن:

1. برنامه POWER ISO رو دانلود کنید.
http://www.poweriso.net/PowerISO5.exe

2. برنامه رو با این سریال که میگم اکتیو کنید:
یوزر: TEAM Red Cell 6
سریال: I63AQ-VMU9Q-BRAF5-77879-N3XE4

3. با استفاده از برنامه FOLDER 2 ISO اون پوشه که محتویات ویندوز داخلش هست رو به یک فایل ISO تبدیل کنید! اینقدر راحته که توضیح نمیدم!
از اینجا برنامه رو بگیرید:
Download Folder2Iso 1.7 Free - The application just creates an ISO from any kind of folder (with the subfolders) - Softpedia

4. حالا فایل ISO که با برنامه FOLDER 2 ISO درست کردین رو روش راست کلیک کنید و در پراپرتیز تعیین کنید که یان فایل با برنامه POWER ISO باز بشه!

5. حالا برنامه POWER ISO رو باز کنید و گوشه بالا سمت چپ اوپن رو بزنید و آدرس این فایل ISO رو بهش بدین تا بازش کنه!

6. حالا در گوشه سمت چپ بالا گزینه FILE و سپس IMAGE PROPERTIES رو بزنید!

7. یک پنجره باز میشه! در این پنجره گزینه های ISO 9660 , JOLIET ,UDF رو تیک بزنید! همچنین گزینه های LONG 221 و همچنین ENABLE FILE OPTIMAZIATION رو بزنید!

8. اوکی کنید و صبر کنید تا فایل دوباره باز نویسی بشه!

9. وقتی کار تمام شد اون فایل ISO رو به برنامه WIN7 USB DVD TOOL بدین و طبق آموزش پست اول برای نصب برید جلو.

10. در پایان یه معذرت بدهکارم که فایل لینک قدیمی اینترپرایس 64 بیت از حالت ISO خارج شده بود. الان درست شده. اما اشکالی نداره این مراحل رو برید و یک فایل ISO استاندارد بسازید و با خیال راحت نصب کنید.
موفق باشید.

احسان جان یه لینک برای دانلود IDM و کروم که به 8 بخوره بده .... دمت گرم ...خیلی سخته این طوری ! راستی KM Player .... !!!!:|
سلام عزیز
کروم و idm از سایتشون بگیری میخوره :
google.com/chrome یا softpedia.com
از گوگل بگیر بهتره از سایتایه دیگه ممکنه برای آپدیت اررور بده

internetdownloadmanager.com بعد از 30 رو واسه کرک : Asandownload com
میمونه kmplayer ، واسه من موقع نصب وسطش چند دقیقه گیر کرد D: اما مشکلی نیست صبر کنین تا آخر میره

آخرین ویرایش:
سلام عزیز
کروم و idm از سایتشون بگیری میخوره :
google.com/chrome یا softpedia.com
از گوگل بگیر بهتره از سایتایه دیگه ممکنه برای آپدیت اررور بده

internetdownloadmanager.com بعد از 30 رو واسه کرک : Asandownload com
میمونه kmplayer ، واسه من موقع نصب وسطش چند دقیقه گیر کرد D: اما مشکلی نیست صبر کنین تا آخر میره

از سایت filehippo.com همرو بگیر! خداست این سایت! :دی

برادر مسعود چه مدلی اکتیو کنیم ؟!
این باگ IE هم خیلی مسقره بود ...
الان با کروم هستم خیلی خیلی بهتر شد !

این دسکتاپ خودم بعد از اکتیو شدن:
http://up.download.ir/di-KPL1.png

مشکل اکسپلورر چی بود؟ اتفاقا سرعت خوبی داره برای من!
اکتیو کردن من با روش cmd اکتیو کردم. از اون برنامه پست اول استفاده نکردم اما برای خیلی ها جواب داده. از زوش cmd استفاده کن. هیتلر شکن رو خاموش کن. run as admin برای cmd یادت نره! به یکبار هم بسنده نکن!

یه سوال عتیقه:
خبری از اجرای بازی های 360 روی 8 نیست؟! آخه شایعه شده بود!
نه متاسفانه نمیشه
سلام یه سوال شاید به ویندوز 8 ربطی نداشته باشه ولی ...
بازی هایی که game for windows live دارن مثل استریت فایتر و بتمن روی کامپیوتر من نصبه اگه ویندوز 8 رو بریزم دوباره میتونم اجراشون کنم بدون این که دوباره نصبشون کنم آخه نصبشون رو ندارم ولی در کل بعضی از بازی ها اجرا میشن بعضی ها نمیشن بدون نصب دوباره راهی هست کمک کنید
--------------------------------------------------
نمیدونم :D
اما استریت فایتر رو من داشتم وقتی ویندوز7 رو دوباره نصب میکردم بایستی از اول نصب میشد ، فک کنما اما مطمـن نیستم

اول برنامه CMD رو به طریق RUN AS ADMIN باز کنید.

سپس متن زیر را در آن کپی کرده و منتظر اکتیو شدن ویندوز بمانید.

جدید

ENTERPRISE

slmgr /skms 2.92.235.30 :1688
slmgr /ato

PRO

slmgr.vbs -ipk NG4HW-VH26C-733KW-K6F98-J8CK4
slmgr /skms 2.92.235.30 :1688
slmgr /ato

..............

ورژن جدید برنامه فعال کننده ویندوز 8 در پست اول قرار گرفت. حتما امتحان کنید!

این دسکتاپ خودم بعد از اکتیو شدن:
http://up.download.ir/di-KPL1.png

مشکل اکسپلورر چی بود؟ اتفاقا سرعت خوبی داره برای من!
اکتیو کردن من با روش cmd اکتیو کردم. از اون برنامه پست اول استفاده نکردم اما برای خیلی ها جواب داده. از زوش cmd استفاده کن. هیتلر شکن رو خاموش کن. run as admin برای cmd یادت نره! به یکبار هم بسنده نکن!
اون دیگه کار نمیکنه !
یا شاید هم الان کار نمیکنه !
حالا باز تست میکنم ...امیدوارم جواب بده !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or