همه چیز درباره Windows 8

آقا من 90% از اون لینک HIGH SPEED دانلود کردم یهو دیگه قطع شد . هر کاری میکنم روی Connecting مونده ! الان چه کار کنم من هرچی دانلود کردم پرید یعنی ؟؟
اون سرور ماله یکی از کاربران رومانی هست. سعی میکنم بهش بگم سرور رو دوباره ران کنه. اینطور که معلومه vps ایشون داون شده! شاید به دلیل آپدیت شدن vps باشه. بهش اطلاع میدم که دوباره روشن کنه.

یک سوال. برنامه های Win7 بر روی Win 8 به راحتی نصب میشن؟ و چنتا عکس از محیطش میگیرید!

تحریریه محترم 4 صفحه قبل رو میخوندی :d:d هرچی روی ویندوز 7 اجرا میشه (به جز Anti Virus ها کلا)، همه اینجا بین 30 تا 60 درصد بهتر اجرا میشن.

مشکل دقیقا چیه؟ :)
مسعود جان بچه ها میخوان هم ویندوز 7 رو داشته باشن هم 8 رو اما وقتی یه درایوی رو انتخاب کنن واسه نصب یا delete یا فرمت نمیشه میگه حتما باید روی ویندوز 7 نصب کنه ، یه توضیحی بده ممنون ، ویندوز هم pro هستش

- راستی یه سوال : من با اون برنامه ویندوز رو روی فلش ریختم برای اینکه از طریق فلش بوت بشه توی first boot device کدوم رو انتخاب کنم ؟ من همه ی usb هارو انتخاب کردم نشد ، ممنون عزیزم

آخرین ویرایش:
مسعود جان بچه ها میخوان هم ویندوز 7 رو داشته باشن هم 8 رو اما وقتی یه درایوی رو انتخاب کنن واسه نصب یا delete یا فرمت نمیشه میگه حتما باید روی ویندوز 7 نصب کنه ، یه توضیحی بده ممنون ، ویندوز هم pro هستش

- راستی یه سوال : من با اون برنامه ویندوز رو روی فلش ریختم برای اینکه از طریق فلش بوت بشه توی first boot device کدوم رو انتخاب کنم ؟ من همه ی usb هارو انتخاب کردم نشد ، ممنون عزیزم

در جواب سوال اول!
اگر یک هارد درایو دارین باید همیشه اول ویندوز قدیمی روش باشه بعد بتونید ویندوز جدید رو روی یک هارد دیگه مصب کنید! نمیشه اول ویندوز 8 بزنید بعد روی همون هارد ویندوز 7 بزنید!
اگر 2 تا هارد دارین (مثل من) میتونید هر ویندوز رو روی یک هارد نصب کنید! کاری که خودم برای این مشکل میکنم اینه که اون هاردی که ویندوز 7 روش هست رو قطع میکنم از سیستم تا فقط یک هارد که میخوام روش ویندوز 8 بریزیم باقی بمونه! بعد زا نصب ویندوز 8 اون هارد دیگه که 7 روش بود رو نصب میکنم و سیستم رو ریست میکنم! اینبار ویندوز اصلی شما 8 میشه اما قبل از بالا اومدن سیستم میتونید انتخاب کنید که ویندوز 8 بوت بشه یا ویندوز 7! تمام!

سوال دوم:

برنامه win7 usb dvd tool منظور هست؟ مطمئنید که فلش بوتیبل شده؟ یه عکس از فلش در my computer میذارید؟ مثل عکس ماله من در قسمت آموزش هست؟

---------- نوشته در 01:51 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:49 PM ارسال شده بود ----------

Lol
مگه Vps مال خودت نبود مسعود ؟

من 85 درصد دانلود کردم
نامردیه :((

اون لینک پر سرعت رو گذاشتم چون یکی دوتا از بچه ها گفتن با فایل های هاست خودت سرعت کمی داریم! :دی وگرنه ماله خودم تضمینی 100% آپ تایم هست! :دی
اون پسره رومانیاییه! (:دی) هنوز آنلاین نشده بهش میگم درستش کنه! :دی
حالا از فایل های من میگرفتی میمردی؟ :|

usbjpg_6894290_5475295.jpg

سلام
میشه این مترو رو دسته بندی کرد شکل بالای داشبورد xbox مثلا توی داشبورد ایکس باکس بخش گیم جدا . بخش فیلم جدا ....
امکان تغییر سایز و آیکون ها در مترو وجود داره یا نه ؟

اون لینک پر سرعت رو گذاشتم چون یکی دوتا از بچه ها گفتن با فایل های هاست خودت سرعت کمی داریم! :دی وگرنه ماله خودم تضمینی 100% آپ تایم هست! :دی

با خب میگفتی که اون high speed مال خودم نیس :|

15 ت ضرر زدی به ما :d

در جواب سوال اول!
اگر یک هارد درایو دارین باید همیشه اول ویندوز قدیمی روش باشه بعد بتونید ویندوز جدید رو روی یک هارد دیگه مصب کنید! نمیشه اول ویندوز 8 بزنید بعد روی همون هارد ویندوز 7 بزنید!
اگر 2 تا هارد دارین (مثل من) میتونید هر ویندوز رو روی یک هارد نصب کنید! کاری که خودم برای این مشکل میکنم اینه که اون هاردی که ویندوز 7 روش هست رو قطع میکنم از سیستم تا فقط یک هارد که میخوام روش ویندوز 8 بریزیم باقی بمونه! بعد زا نصب ویندوز 8 اون هارد دیگه که 7 روش بود رو نصب میکنم و سیستم رو ریست میکنم! اینبار ویندوز اصلی شما 8 میشه اما قبل از بالا اومدن سیستم میتونید انتخاب کنید که ویندوز 8 بوت بشه یا ویندوز 7! تمام!

سوال دوم:

برنامه win7 usb dvd tool منظور هست؟ مطمئنید که فلش بوتیبل شده؟ یه عکس از فلش در my computer میذارید؟ مثل عکس ماله من در قسمت آموزش هست؟

---------- نوشته در 01:51 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:49 PM ارسال شده بود ----------

ولی قبلا می شد هم ویندوز xp و seven رو تو یک هارد نصب کرد و هیچ مشکلی نداشت
من روی دستگه قبلا دو تا ویندوز داشتم
یعنی راه دیگه ای نداره؟

خب.
فلش که بوتیبل هست.
حالا میمونه کامپیوترت!
وقتی میری توی منوی بوت باید قسمت removable drive رو انتخاب کنی! اون گزینه رو داری؟

---------- نوشته در 02:10 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:08 PM ارسال شده بود ----------

با خب میگفتی که اون high speed مال خودم نیس :|

15 ت ضرر زدی به ما :d
نه ضرر نکردی! بهش میگم درستش کنه. هرچند باهم آشنایی هم نداریم! :دی

23237608464556627967.jpg

---------- نوشته در 02:11 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:10 PM ارسال شده بود ----------

ولی قبلا می شد هم ویندوز xp و seven رو تو یک هارد نصب کرد و هیچ مشکلی نداشت
من روی دستگه قبلا دو تا ویندوز داشتم
یعنی راه دیگه ای نداره؟

بیه! :دی
How to Dual-Boot Windows 7 and Windows 8 Side By Side

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or