همه چیز درباره Windows 8

الان اینترپرایسی که تو پست اول هست مدیاپلیر رو داره ؟ یعنی کامل کامل هست ؟
نمیخواد چیزی بهش اضافه کنیم ؟
این اینترپرایس نسخه نسخه اروپایی هست. فقط و فقط ویندوز مدیا پلیر نداره که خودتون میدونید بعدا نصبش کنید.

اطلاعی از تاریخ انتشار نسخه ی با مدیا پلیرش ندارید ؟
یا لینکی چیزی از اون نسخه ندارید ؟
چون میخوام یه دفعه همه رو یک جا داشته باشم و هر بار که وین عوض میکنم به فکر نصب مدیاپلیر به صورت جدا نباشم !!
tnx

اطلاعی از تاریخ انتشار نسخه ی با مدیا پلیرش ندارید ؟
یا لینکی چیزی از اون نسخه ندارید ؟
چون میخوام یه دفعه همه رو یک جا داشته باشم و هر بار که وین عوض میکنم به فکر نصب مدیاپلیر به صورت جدا نباشم !!
tnx
2 ماه آینده...
مدیا پلیر رو یه جایی ذخیره کن فایل نصبشو! هر روز که ویندوز نمیزنی! فوقش چند ماه یکبار نصبش میکنی کلا 2 دقیقه طول نمیکشه.

---------- نوشته در 06:32 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:26 PM ارسال شده بود ----------

مسعود داداش من از طریق ران ادمین اجرا کردم و نوشت 180 روز دیگه برگرد و اینا ... الان یعنی چی هنوز این اکتیو ویندوز اون پائین هست

یه عکس میذاری؟
از طریق اون برنامه اجرا کردی یا cmd ?

---------- نوشته در 06:32 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:32 PM ارسال شده بود ----------

خیلی ممنون مسعود جان عالی بود اموزشه . راستی مسعود عزیز من موندم دقیق کدوم نسخرو دانلود کنم من 64 بیت میخام میشه بگین کدومو دقیق دالنود کنم من الان نسخه ای که پی سی دی گذاشترو دانلود کردم همون خوبه یا اینایی که شما گذاشتین فرق میکنه رفیق اگه فرق میکنه اون لینکی که خودتون صلاح میدونینو برام بزارین تو جواب تا دانلود کنم اگه فرقی نمیکنم بگین تشکر .
از اون لینک اینترپرایس پرسرعت 64 بیت در پست اول استفاده کن.

سلام یه سوال شاید به ویندوز 8 ربطی نداشته باشه ولی ...
بازی هایی که game for windows live دارن مثل استریت فایتر و بتمن روی کامپیوتر من نصبه اگه ویندوز 8 رو بریزم دوباره میتونم اجراشون کنم بدون این که دوباره نصبشون کنم آخه نصبشون رو ندارم ولی در کل بعضی از بازی ها اجرا میشن بعضی ها نمیشن بدون نصب دوباره راهی هست کمک کنید
--------------------------------------------------

دوستانی که با بوتیبل کردن ویندوز صفحه اول مشکل داشتن.
اگه هنوز مشکلشون پا برجاست بگن تا بگم چجوری مشکل رو حل کنن و ویندوزشون رو بوتیبل کنن.

این سرعتش به طرز جالبی بالاس :d اصلا با این موضوع خیلی حال کردم !

Verge هم حرف جالبی زد ! گفت "مترو" (البته دیگه اسمش مترو نیست) در واقع همون گسترده شده ی Start هست چیزه جدیدی نیست. بعد گفته با این حرکت Start رو تبدیل به یه چیز به درد بخور کردن بعد از این همه نسخه از ویندوز که تقریبا دیگه بدون استفاده بود. تغییره دیگه از نظر قیافه به جز اومدن Ribbon نداره، ولی خیلی Stable و قوی شده ! همه چیش هم به درد میخوره !
کلا خیلی حال کردم :d

یه نکته :
سپس متن زیر را در آن کپی کرده و منتظر اکتیو شدن ویندوز بمانید.

slmgr /skms 91.149.135.121
slmgr.vbs -ato

یا

slmgr /skms kms-c.no-ip.org:1688
slmgr.vbs -ato

باید چه مدلی تو CMD چیزی کپی کنیم ؟! .... من نمیتونم با Enter زدن خط رو ببریم پایین !:| ... دلیل ـش چیه ؟! ...به خاطر IE 10 ?!

---------- نوشته در 11:35 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:32 PM ارسال شده بود ----------

چجوری بوت کردی ؟
با برنامه ای که مسهود جان گذاشت ... یه جا زده تو برنامه Win To USB ... فلش رو وصل کن میریزه اون تو ...بعد بوت اول رو فلش انتخاب کن ..بعد از نصب
و ریس شدن بوت رو بزار رو هارد چون باز میره برا نصب از فلش !

یه نکته :

باید چه مدلی تو CMD چیزی کپی کنیم ؟! .... من نمیتونم با Enter زدن خط رو ببریم پایین !:| ... دلیل ـش چیه ؟! ...به خاطر IE 10 ?!

---------- نوشته در 11:35 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:32 PM ارسال شده بود ----------

با برنامه ای که مسهود جان گذاشت ... یه جا زده تو برنامه Win To USB ... فلش رو وصل کن میریزه اون تو ...بعد بوت اول رو فلش انتخاب کن ..بعد از نصب
و ریس شدن بوت رو بزار رو هارد چون باز میره برا نصب از فلش !
سلام عزیزم
فعلا اونا از کار افتاده WZOR اینو جایگزینش کرد چند دقیقه پیش اما هنوز وصل نشده :

ENTERPRISE

slmgr /skms 2.92.235.30 :1688
slmgr /ato

PRO

slmgr.vbs -ipk NG4HW-VH26C-733KW-K6F98-J8CK4
slmgr /skms 2.92.235.30 :1688
slmgr /ato

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or