Batman Revenge
کاربر سایت
الان اینترپرایسی که تو پست اول هست مدیاپلیر رو داره ؟ یعنی کامل کامل هست ؟
نمیخواد چیزی بهش اضافه کنیم ؟
این اینترپرایس نسخه نسخه اروپایی هست. فقط و فقط ویندوز مدیا پلیر نداره که خودتون میدونید بعدا نصبش کنید.الان اینترپرایسی که تو پست اول هست مدیاپلیر رو داره ؟ یعنی کامل کامل هست ؟
2 ماه آینده...اطلاعی از تاریخ انتشار نسخه ی با مدیا پلیرش ندارید ؟
یا لینکی چیزی از اون نسخه ندارید ؟
چون میخوام یه دفعه همه رو یک جا داشته باشم و هر بار که وین عوض میکنم به فکر نصب مدیاپلیر به صورت جدا نباشم !!
tnx
مسعود داداش من از طریق ران ادمین اجرا کردم و نوشت 180 روز دیگه برگرد و اینا ... الان یعنی چی هنوز این اکتیو ویندوز اون پائین هست
از اون لینک اینترپرایس پرسرعت 64 بیت در پست اول استفاده کن.خیلی ممنون مسعود جان عالی بود اموزشه . راستی مسعود عزیز من موندم دقیق کدوم نسخرو دانلود کنم من 64 بیت میخام میشه بگین کدومو دقیق دالنود کنم من الان نسخه ای که پی سی دی گذاشترو دانلود کردم همون خوبه یا اینایی که شما گذاشتین فرق میکنه رفیق اگه فرق میکنه اون لینکی که خودتون صلاح میدونینو برام بزارین تو جواب تا دانلود کنم اگه فرقی نمیکنم بگین تشکر .
آقا ما بالاخره موفق به ریختن ـش شیدم !چیز جالی ـه !
سپس متن زیر را در آن کپی کرده و منتظر اکتیو شدن ویندوز بمانید.
slmgr /skms 91.149.135.121
slmgr.vbs -ato
یا
slmgr /skms kms-c.no-ip.org:1688
slmgr.vbs -ato
با برنامه ای که مسهود جان گذاشت ... یه جا زده تو برنامه Win To USB ... فلش رو وصل کن میریزه اون تو ...بعد بوت اول رو فلش انتخاب کن ..بعد از نصبچجوری بوت کردی ؟
سلام عزیزمیه نکته :
باید چه مدلی تو CMD چیزی کپی کنیم ؟! .... من نمیتونم با Enter زدن خط رو ببریم پایین !... دلیل ـش چیه ؟! ...به خاطر IE 10 ?!
---------- نوشته در 11:35 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:32 PM ارسال شده بود ----------
با برنامه ای که مسهود جان گذاشت ... یه جا زده تو برنامه Win To USB ... فلش رو وصل کن میریزه اون تو ...بعد بوت اول رو فلش انتخاب کن ..بعد از نصب
و ریس شدن بوت رو بزار رو هارد چون باز میره برا نصب از فلش !