pedram_sad
کاربر سایت
دوستان رو یک سیستمی ویندوز xp و 8.1 با هم نصب بود
که xp دچار مشکل شد و dll هاش لود نمیشد و قاطی کرده بود
الان ویندوز xp مجدد نصب شده اما دیگه تو بوت 8.1 نیست و یکسره بوت میشه به xp
بهترین روش برای درست کردن این مشکل چیه ؟
کسی نبود کمک کنه به ما ؟
خودم روش dvd رو امتحان کردم گزینه refresh your pc رو زدم گشت پیغام داد درایوی که ویندوز داخلش نصبه locked شده unlock کنیدش
از troubleshot هم رفتم گزینه fix startup رو زدم اونم 40 ثانیه پیام diagnosis your system داد و بعدش هم 60 ثانیه نوشته attemping repair بعد دوباره پیام دادم startup repair failed please chose another troubleshoting selection or shutdown your pc
من سر ویندوز های 8 و 7 هم همین داستان رو داشتم هر بار ویندوز xp رو دوباره نصب میکردم نمیتونستم بوت رو درست کنم
من 6 تا درایو دارم از c تا h
که ویندوز xp ام توی C و ویندوز 8.1 ام توی H نصبه
نرم افزار easy bcd هم مشکلم باهاش اینه که هر بار بازش میکنم تو xp این پیام رو میده
الان مشکل اینه که Easy bcd نمیتونه اون فایل BCD که توی Boot هست رو پیدا کنه و بازش کنه
چون من اول ویندوز xp نصب کردم بعدش 8.1 و بعد از اون مجبور شدم دوباره درایو C که توش Xp نصب بوده رو فرمت کنم و xp نصب کنم برای همین اون فایل BCD از بین رفته
از troubleshot هم رفتم گزینه fix startup رو زدم اونم 40 ثانیه پیام diagnosis your system داد و بعدش هم 60 ثانیه نوشته attemping repair بعد دوباره پیام دادم startup repair failed please chose another troubleshoting selection or shutdown your pc
من سر ویندوز های 8 و 7 هم همین داستان رو داشتم هر بار ویندوز xp رو دوباره نصب میکردم نمیتونستم بوت رو درست کنم
من 6 تا درایو دارم از c تا h
که ویندوز xp ام توی C و ویندوز 8.1 ام توی H نصبه
نرم افزار easy bcd هم مشکلم باهاش اینه که هر بار بازش میکنم تو xp این پیام رو میده
![70210525606002436100.jpg](/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fimg.upload724.com%2Fimages%2F70210525606002436100.jpg&hash=6e040eb7a4578288b637fd2af6be5d91)
الان مشکل اینه که Easy bcd نمیتونه اون فایل BCD که توی Boot هست رو پیدا کنه و بازش کنه
چون من اول ویندوز xp نصب کردم بعدش 8.1 و بعد از اون مجبور شدم دوباره درایو C که توش Xp نصب بوده رو فرمت کنم و xp نصب کنم برای همین اون فایل BCD از بین رفته