همه چیز درباره Windows 8

دوستان رو یک سیستمی ویندوز xp و 8.1 با هم نصب بود
که xp دچار مشکل شد و dll هاش لود نمیشد و قاطی کرده بود
الان ویندوز xp مجدد نصب شده اما دیگه تو بوت 8.1 نیست و یکسره بوت میشه به xp

بهترین روش برای درست کردن این مشکل چیه ؟

کسی نبود کمک کنه به ما ؟

خودم روش dvd رو امتحان کردم گزینه refresh your pc رو زدم گشت پیغام داد درایوی که ویندوز داخلش نصبه locked شده unlock کنیدش
از troubleshot هم رفتم گزینه fix startup رو زدم اونم 40 ثانیه پیام diagnosis your system داد و بعدش هم 60 ثانیه نوشته attemping repair بعد دوباره پیام دادم startup repair failed please chose another troubleshoting selection or shutdown your pc

من سر ویندوز های 8 و 7 هم همین داستان رو داشتم هر بار ویندوز xp رو دوباره نصب میکردم نمیتونستم بوت رو درست کنم

من 6 تا درایو دارم از c تا h

که ویندوز xp ام توی C و ویندوز 8.1 ام توی H نصبه

نرم افزار easy bcd هم مشکلم باهاش اینه که هر بار بازش میکنم تو xp این پیام رو میده

70210525606002436100.jpg

الان مشکل اینه که Easy bcd نمیتونه اون فایل BCD که توی Boot هست رو پیدا کنه و بازش کنه
چون من اول ویندوز xp نصب کردم بعدش 8.1 و بعد از اون مجبور شدم دوباره درایو C که توش Xp نصب بوده رو فرمت کنم و xp نصب کنم برای همین اون فایل BCD از بین رفته

افا یون سلام.من نمیتونم NET. رو روی ویندوز8 نصب کنم.میگه این برنامه نیاز به NET. داره.همه نسخه هاش هم امتحان کردم نشد.

برای اینکار ابتدا این فایل (نسخه دوم) رو دانلود کنید. (حجم:۳۴۰کلیوبایت)
سپس به صورت Run as administrator اجرا کنید. (راست کلیک روی فایل و انتخاب این گزینه)
حالا دی وی دی ویندوز۸ را در سیستم قرار داده و درایو دی وی دی رام را در نرم افزار مشخص کنید و کلید Install را فشار دهید!
به همین راحتی
حالا باید منتظر بمانید تا پیغام موفقعیت نصب رو به رو شوید.

یه ویندوز 8.1 نصب کردم، هر راهی که بود امتحان کردم آخرش اکتیو نشد.. اکثرا ارور Product Key Not Found میده
جان زن و بچتون یه راهی بگین من برم. :((
باو یعنی اونقدر سخت بود؟ :دی
آسون ترین اکتیو کردن تاریخ ویندوز مال همین 8.1 ـه! :دی

KMSpico رو دانلود کن نصب کن یک کلیک روش کنی یک آیکون قفل هست فکر کنم اونو میزنی زنه میاد میگه اکتیو شد و راحت اکتیو میشه!
هیچ ویندوزی به این راحتی اکتیو نمیشد :دی

یه ویندوز 8.1 نصب کردم، هر راهی که بود امتحان کردم آخرش اکتیو نشد.. اکثرا ارور Product Key Not Found میده
جان زن و بچتون یه راهی بگین من برم. :((
از مایکروسافت تولکیت استفاده کنید:
لینک دانلود

برای راحتی کار هم توضیح میدم چی کار کنید:
اول برنامه رو در حالت Run as administator اجرا کنید بعد از باز شدن برنامه برروی آیکون ویندوز مطابق تصویر کلیک کنید:

بعد از اون وارد منوی Activation کلیک کنید و بعد روی Activate کلیک کنید اگر عمل اکتیو شدن با موفقیت انجام بشه داخل اینفورمیشن کنسول پیامی مطابق تصویر زیر باید به نمایش دربیاد:

این مدل اکتیو رو هر 180 روز یک بار سعی کنید انجام بدین (البته دائمی هست و برای محکم کاری میگم) ، برای اکتیو کردن مایکروسافت آفیس 2013 هم این برنامه مناسبه!

از مایکروسافت تولکیت استفاده کنید:
لینک دانلود
خوب مشکل من همینجاست. امتحان کردم این رو ولی
وقتی اکتیو رو میزنم تو اینفورمیشن میزنه:
<No installed product keys detected>
وقتی میرم تو تب product key و اینستال رو میزنم میگه:
The Software Licensing Service reported that the product key is invalid.

خوب مشکل من همینجاست. امتحان کردم این رو ولی
وقتی اکتیو رو میزنم تو اینفورمیشن میزنه:
<No installed product keys detected>
وقتی میرم تو تب product key و اینستال رو میزنم میگه:
The Software Licensing Service reported that the product key is invalid.
ویندوزت چه نسخه ای هست؟
خوب شما این برنامه رو دانلود کن و تو حالت Administator رانش کن و بعد برو به شاخه ی Option و روی Unistall Product Key کلیک کن بعدش از بین فایلایی که از اکسترت همون برنامه ای که بهت دادم چند تا قایل دیگه هست که با توجه به نوع ویندوزت یکیش رو انتحاب و رو حالت Administator اجرا میکنی بعدش کامپیوتر رو ری استارت میکنی بعد از اون میری به مسیر PC Setting و Active Windows و برروی اکتیو کلیک میکنی یادت باشه در این حالت باید به اینترنت وصل باشی اگر این روش جواب نداد وقتی که تو مرحله ی اول Product Key رو یونیستال کردی از طریق تولکیت باز اقدام به اکنیو کردن بکن احتمالا" مشکل برطرف میشه!

ویرایش: خوب یه چیز دیگه هم بگم احتمال 99 درصد مشکل حل میشه شما احتمالا" مراحل رو درست نمیری!
شما از طریق همون برنامه ای که الان بهت دادم Product Key رو یونیستال کن بعد تولکیت رو اجرا کن و به قسمت Product Key برو و از قسمت Product Selection نوع ویندوزت رو انتخاب کن (که برای تو 8.1 هست) بعدش باید نوع ویندوز 8.1 رو هم از همون گزینه ی پایین انتخاب کنی (که تو تصویر نشون دادم) بعد از این کار روی اینیستال در سمت چپ کلیک کن بعد از این که پیام موفقیت آمیز بودن رو گرفتی برو و دوباره طبق آموزش پست قبلی اقدام به اکتیو کردن بکن!

آخرین ویرایش:
ویندوزت چه نسخه ای هست؟
خوب شما این برنامه رو دانلود کن و تو حالت Administator رانش کن و بعد برو به شاخه ی Option و روی Unistall Product Key کلیک کن بعدش از بین فایلایی که از اکسترت همون برنامه ای که بهت دادم چند تا قایل دیگه هست که با توجه به نوع ویندوزت یکیش رو انتحاب و رو حالت Administator اجرا میکنی بعدش کامپیوتر رو ری استارت میکنی بعد از اون میری به مسیر PC Setting و Active Windows و برروی اکتیو کلیک میکنی یادت باشه در این حالت باید به اینترنت وصل باشی اگر این روش جواب نداد وقتی که تو مرحله ی اول Product Key رو یونیستال کردی از طریق تولکیت باز اقدام به اکنیو کردن بکن احتمالا" مشکل برطرف میشه!

ویرایش: خوب یه چیز دیگه هم بگم احتمال 99 درصد مشکل حل میشه شما احتمالا" مراحل رو درست نمیری!
شما از طریق همون برنامه ای که الان بهت دادم Product Key رو یونیستال کن بعد تولکیت رو اجرا کن و به قسمت Product Key برو و از قسمت Product Selection نوع ویندوزت رو انتخاب کن (که برای تو 8.1 هست) بعدش باید نوع ویندوز 8.1 رو هم از همون گزینه ی پایین انتخاب کنی (که تو تصویر نشون دادم) بعد از این کار روی اینیستال در سمت چپ کلیک کن بعد از این که پیام موفقیت آمیز بودن رو گرفتی برو و دوباره طبق آموزش پست قبلی اقدام به اکتیو کردن بکن!

انجام داده بودم قبلا همه اینارو.
آنیستال که میکنم حتی میزنه
The product key not found!
واسه اینستال کردن هم همین ارور رو میده.
واقعا حوصله ندارم دوباره ویندوز عوض کنم :((

دوستان هیچ راه حلی برای دانلود از Store ندارید؟؟:(

اگر وقت کنم آموزش استفاده از استو و روش دور زدن برنامه های پولی و کرکشون رو تو این انجمن توضیح میدم.

وبرایش: الان که دیدم آموزشش تو پست اول هست:
وقتی نرم افزار ****** فایر را برروی ویندوز 8 نصب می‌کنید، دسترسی به تمام نرم‌افزارهای مترو و همینطور فروشگاه نرم‌افزار مایکروسافت مسدود می‌شود و حتی در برخی شرایط با حذف آن و اتصال از طریق وی‌پی‌ان نیز مشکل حل نمی‌شود. اما اگر از این روش برای تغییر آی پی اینترنت خود استفاده می‌نمایید، می‌بایست این مراحل را طی کنید:

1. مراحل 1 و 2 از روش اول را انجام دهید.

2. برنامه Fiddler 4 را از این آدرس دانلود نموده و سپس برروی کامپیوتر خود نصب کنید. حتما نسخه 4 این برنامه را که با دات نت فریم ورک 4 سازگار است، دانلود نمایید تا در هنگام نصب با مشکل روبرو نشوید. نرم‌افزار Fiddler را اجرا نموده و آن را مینی‌مایز کنید. توجه داشته باشید که هر زمان که بخواهید از رابط کاربری مترو استفاده کنید باید این برنامه را نیز اجرا کنید.

3. افزونه Windows 8 Loopback Utility را از این آدرس دانلود نموده و اجرا کنید. وقتی برنامه را اجرا کردید، برروی دکمه Exempt All کلیک کرده و سپس گزینه Save Changes را انتخاب کنید. از این به بعد هر بار یک نرم‌افزار مترو جدید نصب می‌کنید، می‌بایست مجدد این ابزار را اجرا نموده و Exempt All را برگزینید و در نهایت تغییرات را ذخیره کنید. برای دسترسی‌های بعدی به این ابزار می‌توانید بر روی Win 8 Config در برنامه Fiddler کلیک کنید.

4. حال برنامه Proxifier خود را اجرا نموده و به راحتی از تمام امکانات ویندوز 8 از جمله فروشگاه و اپلیکیش‌های مترو استفاده نمایید. توجه داشته باشید که برای اتصال به سرورهای ****** علاوه بر نرم افزار ******‌فایر به نام کاربری و رمز عبور جداگانه نیاز خواهید داشت، که می‌بایست بصورت جداگانه و از طریق یکی از سرویس‌دهندگان آن خریداری کنید.

بخشی از اطلاعات این راهنما از آموزشی که آرمین احمدی در وب لاگ شخصی‌اش و کیان عاشوری در جواب 24 ارائه کرده بودند، اتخاذ شده است.

این روش تست شده هنوز هم جواب میده فقط مثل این که لینکاش پاک شده که اونارم میتونید با یه سرچ ساده گیر بیارید!

سلام
بچه ها من از وقتی ویندوز 8.1 نصب کردم موقع انتقال اطلاعات از فلش و ... سرعتش خیلی کم شده |:
ته تهش میرسه به 8 مگ در ثانیه .درصورتی که تو ویندوز 7 سرعتش رو 30 35 هست
درضمن بعضی اوقات فلش رو دیر میخونه یا اصلا نمیخونه |:
( از سالم بودن فلش ها مطمئنم )

مشکل از کجاس ؟

این ویندوز 8.1 رو از کجاش میشه پس زمینه مترو رو تغییر داد؟ رنگ مترو رو هم بگین! ویندوز 8 که راحت میومد تا جایی که یادمه ولی ویندوز 8.1 معلوم نیست کجاست!
با KM Spico هم اکتیو کردم وینو!

این ویندوز 8.1 رو از کجاش میشه پس زمینه مترو رو تغییر داد؟ رنگ مترو رو هم بگین! ویندوز 8 که راحت میومد تا جایی که یادمه ولی ویندوز 8.1 معلوم نیست کجاست!
با KM Spico هم اکتیو کردم وینو!

سلام،
تو استارت سرچ کن "Color" بعدش هم که معلومه گزینه ی "change the Background and colors on start" رو انتخاب کن...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or