Rivendell
کاربر سایت
1-pointer موس رو ببر سمت راست توی search همین change user account control settings رو بزن و حالت رو روی never notify تنظیم کندرود بر همگی شما عزیزان
من یک ویندوز 8.1 نسخه 64 بیتی Pro تهیه کردم و Active هم شده منتهی چندتا سوال داشتم.
1- User account control settings رو من خاموش کردم منتهی هنوز زیر آیکون نصب برنامه ها، اون تصویر کوچیک سپر زرد رنگ وجود داره که مجبور هم هستم گاهی برای اجرای برخی برنامه ها مثل Active های مختلف به صورت Run as برم. راه حل؟
2- گدجت روی این ویندوز اجرا میشه؟ مثل همون Cpu Meter ویندوز 7
3- توی ویندوز 7 فولدر آهنگ های تصویری و فیلم های من از هر فایل یک Thumbnail داشت که الان چنین چیزی نیست و KM Player نصب کردم فرقی نکرده. راه حلی برای نمایش Thumbnail فایل ها هستش؟ (البته صرف نظر از برخی فرمت ها که اصلا ندارند چنین چیزی) آیکون ها رو هم به صورت Large گذاشتم تغییری نکرده.
5- فولدر آپشن توی This PC کجاش رفته؟
6- من یه DVD Writer دارم با یه ROM. بعد از نصب ویندوز DVD ROM رو شناسایی نکرده. علت و راه حل
7- My Computer (که اینجا شده This PC) رو میشه روی دسکتاپ هم داشت. به این File Explorer عادت ندارم :d
یک دنیا ممنون
2- تا اونجایی که من میدونم گدجت ها با اپلیکیشن های اصلی Start عوض شده ولی شاید هنوز نرم افزاری باشه
3- فایلها رو بریز توی یه پوشه دیگه شاید مشکلت حل شه
4- :d
5-توی this pc روی view کلیک کن سمت راستش نوشته options روش کلیک کن نوشته change folders and search options
6- device manager رو بیار بالا راست کلیک کن و روی scan for hardware change کلیک کن شاید پیداش کرد
7- روی desktop راست کیک کن بزن personalize سمت راست نوشته change desktop icons