آها! مرسی!سلام،
تو استارت سرچ کن "Color" بعدش هم که معلومه گزینه ی "change the Background and colors on start" رو انتخاب کن...
فقط نمیشه بکگراندو از خودمون انتخاب کنیم که توی لیست نباشه؟
توی وین هشت که میشد !
آها! مرسی!سلام،
تو استارت سرچ کن "Color" بعدش هم که معلومه گزینه ی "change the Background and colors on start" رو انتخاب کن...
آها! مرسی!
فقط نمیشه بکگراندو از خودمون انتخاب کنیم که توی لیست نباشه؟
توی وین هشت که میشد !
آره اونو دیدم! میخوام با بکگراند دسکتاپم فرق کنه! جایی نداره که بشه از توی کامپیوتر انتخاب کرد؟خواهش...
از سمت راست پایین ترین ستون بکگراند دستکتاپت رو روی مترو ست می کنه،
آره اونو دیدم! میخوام با بکگراند دسکتاپم فرق کنه! جایی نداره که بشه از توی کامپیوتر انتخاب کرد؟
صفحه آبی همیشه سخت افزاری هست ربطی به ویندوز نداره! منم چند وقت پیش کامیپوترم همینطوری بود ولی این مشکل هزار تا دلیل میتونه داشته باشه!سلام دوستان چند روزي است كامپيوترم اين مشكلو داره!!!
![]()
Sent from my iPad using Tapatalk
صفحه آبی همیشه سخت افزاری هست ربطی به ویندوز نداره! منم چند وقت پیش کامیپوترم همینطوری بود ولی این مشکل هزار تا دلیل میتونه داشته باشه!
چه چیزی قبلش میاد که این ارور میاد؟
درود
با عرض شاد باش نوروز باستانی به دوستان گرامی
به تازگی ویندوز هشت نصب کرده م, شوربختانه برای به روزرسانی ویندوز به مشکل خورده م
هنگامی که برای به روز رسانی اقدام میکنم چنین پیام هشداری می آید
چه باید کرد؟
من این چند وقت خیلی با این ویندوز کلنجار رفتم سر آپدیدت ویندوز؛ چی پی ان هم دارم منتها کار نمیکنه مال درسانت هم هست یکساله گرفتم قبلا خوب بود تا این ویندوز جدیده رو نصب کردم راه به راه پیغام خطا میده و اصلا کار کردن باهاش مقدور نیست
اگه کسی چی پی ان مناسب برای ویندوز هشت میشناسه معرفی کنه ممنون میشم
سلام
من ویندوز 8 دارم.میخواستم بدونم این WINDOWS Defender که برای خود ویندوزه قوی هست یا بهتره یه آنتی ویروس نصب کنم؟