M ξ λ δ ζ
کاربر سایت
متن ارورو بگو![]()
ولش کن با Driver Booster ، خودش جدیدترین رو گرفت !!
![24 =)) =))](/styles/default/xenforo/smilies/meep/24.gif)
متن ارورو بگو![]()
حیفه ها! رو مای کامپیوتر کلیک راست کن و پروپرتیسو بزن حدودا پایین نوشته ویندوز اکتیویشن! اونجا اکتیو کد ویندوزتو داده! یا اونو کپی کن که موقع نصب ویندوز واسه اکتیو کد بزنیش یا که کلا میتونی برو از استور ویندوزو آپدیت کن!! واسه دانلود ویندوزم سعی کن اونایی که از قبل کرک شدنو دان نکنی!
سلام. من دارم ویندوز 8.1 رو نصب میکنم تو مرحله اول نصب ازم رمز برا فعالسازی میخواد. چیه رمزش؟
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
از نظر من Enterprise 8.1 هست. اما خود 8 جالب نبود.دوستان یه سوال این ویندوز 8 ارزش نصب کردن داره
محیط کاربری ش رو تایید میکنید یا تو همین ویندوز 7 بمونیم بهتره
برای نصب روی لپ تاپ میپرسم اصلا برای بازی منظورم نیست (کاربر پسند هستش؟!)
از نظر راحتی کار و قشنگی و برنامه های کاربردی و ...
روش اسکایپ!! تو نت بگردی گیرش میاری!آقا یه را اکتیو بگین که کار کنه. من هر کاری میکنم اکتیو نمیشه.
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
درودسلام.
من اون کدهایی رو که توی روش اسکایپ باید داخل cmd زد رو نمیدونم از کجا گیر بیارم جدیداشو. یکی لطفا لینک میده یا کدهاش رو اینجا بزاره؟
ممنون
سلام.
من اون کدهایی رو که توی روش اسکایپ باید داخل cmd زد رو نمیدونم از کجا گیر بیارم جدیداشو. یکی لطفا لینک میده یا کدهاش رو اینجا بزاره؟
ممنون
اینترنتو قطع میکنی یا نه؟ باید قطع کنی تا کار کننا!!من ۱۰۰تا کد زدم ولی همشون این ارورو میدن: on a computer running microsoft windows non-core edition ,run 'slui.exe 0x2a 0xC004EO16' to display the error text.: