CPU : G540
MB : P8H61MLX3
Ram: 4G
VGA : Onbord
یعنی فرشید دوباره از اول 64 بیت بگیرم ؟
درایور هم به روز بودا !
پس رسما بهم انداختن آره؟ :d از کجا میتونم آخرین نسخه رو دانلود کنم؟ (معتبر)با اکتیویشن کاری نداره، احتمالا نسخه ای که دارید نسخه ی Preview یا حتی نسخه ی 90 روزه ی MSDN هست که بعد از سر رسید تاریخ مشخصی منقضی میشه، چون اصولا از اول هم برای تست طراحی شده بوده و نه نصب همیشگی روی سیستم مشتریها!
پس رسما بهم انداختن آره؟ :d از کجا میتونم آخرین نسخه رو دانلود کنم؟ (معتبر)
واااای خدا بازم نصب ویندوز...
خب محتملترین مشکل تداخل درایور کارت گرافیکی آنبرد شما هست
یا آخرین درایور کارت گرافیکی مناسب رو از سایت Intel دانلود کنید و نصب کنید یا نسخه ی 64 بیتی رو مجدد نصب کنید.
توجه داشته باشید که با نسخه ی 32 بیتی بخشی از 4 گیگ رم شما غیر قابل استفاده خواهد بود و هدر میره!
فرشید جان من با برنامه Driver Booster ، درایوهارو آپدیت کردم ، بنظرت دوباره ویندوز رو نصب کنم یا نه ؟!
سلام
ویندوز من بالا نمیاد! همین که میخواد کارش رو شروع کنه بعد please wait یهو صفحه سیاه میشه دیگه هم نمیاد!
متاسفانه برای خودم نیست و هیچ مشخصاتی ازش ندارم!
آره هارد وصل کرده بوداحتمالا ترتیب بوت درایوهات از توی بایوس عوض شده یا هارد اکسترنال به سیستم وصل کردی
از توی بایوس ترتیب بوت درایوها رو اول برای هاری که ویندوز روش نصب هست قرار بده.
سلام . با توجه به مشخصات سیستم شما راهکار فرق داره ، ولی این روشی که فرشیدجان گفتن شبیه اینه :آره هارد وصل کرده بود
خودم که زیاد چیزی سر در نمیارم اون بد تر از من هست
فرشید جان دمت گرم یه راهنمای ساده تر میکنی که حداقل خودم بفهمم تا راهنماییش کنم
خیلی ممنون
آها الان ok شدمسلام . با توجه به مشخصات سیستم شما راهکار فرق داره ، ولی این روشی که فرشیدجان گفتن شبیه اینه :
بعد از لوگوی مین برد (یا لوگوی لبتاپ اگه لبتاپ هست) بلافاصله کلید مربوط به تنظیمات Bios رو میزنی که معمولا تو همون صفحه اول یه اشاره بهش کرده که کلید Delete هست یا F12 یا F8 و ... ! بعد از ورود به bios وارد سربرگ Boot میشید و چک میکنید که اول کدوم Device رو اول بخونه ! شما باید هاردی که ویندوز داره رو بذارید اول ببینید مشکلتون حل میشه یا نه ! و مثلا ورودی های USB , DVD-RW و غیره رو یا غیر فعال کنید یا به رتبه های دوم به بعد منتقلشون کنید.
من موقعی که لپ تاپ خریدم ویندوز 8 اوریجینال روش بود. الان بخوام از این دی وی دی های ویندوز 8.1 کرک شده تو بازار واسه آپدیت استفاده کنم، مشکلی پیش نمیاد؟ (اصلا میشه آپگرید کرد؟) میترسم اگه از استور آپدیت کنم، اینترنت قطع بشه یا اروری چیزی بده، فرآیند آپدیت به مشکل بر بخوره.
یکی نبود جواب ما رو بده؟!