همه چیز درباره Windows 8

سلام دوستان؛
میخواستم بپرسم ببینم راهی نیست که Windows 8 رو از طریق اینترنت به 8.1 آپدیت کرد؟ (مثلا Windows Update و یا... )
مرسی.

از استور میشه آپدیت کرد! تو ویندوز آپدیت من که نیومده!!

تمام نسخه ها -بجز نسخه ی Interpriseاز راه آپدیت توی Store قابل ارتقا به 8.1 هستن.

اقا ویندوزم 8.1 هست. کرک شده اکتیوم هست. چند روزیه سیستم بالا میاد پیام میده تاریخ اکسپایره ویندوز نزدیکه و برسه هر 2 ساعت ریست میشه... یعنی چی وقتی ویندوز اکتیوه این پیامو میده ؟ چه کنم ؟؟؟؟

اقا ویندوزم 8.1 هست. کرک شده اکتیوم هست. چند روزیه سیستم بالا میاد پیام میده تاریخ اکسپایره ویندوز نزدیکه و برسه هر 2 ساعت ریست میشه... یعنی چی وقتی ویندوز اکتیوه این پیامو میده ؟ چه کنم ؟؟؟؟

یعنی اینکه یا نسخه ی ویندوزت Finalنبوده و Preview هست و یا کرکی که استفاده کردی بدرد نخور بوده و واقعا ویندوز رو اکتیو نکرده
از بخش System نسخه ی دقیق ویندوز رو ببین چی هست و بعد تصمیم بگیر که چه کنی.

یعنی اینکه یا نسخه ی ویندوزت Finalنبوده و Preview هست و یا کرکی که استفاده کردی بدرد نخور بوده و واقعا ویندوز رو اکتیو نکرده
از بخش System نسخه ی دقیق ویندوز رو ببین چی هست و بعد تصمیم بگیر که چه کنی.
ویندوزم 64 بیته VL ورژنه 6.3.9600 هست ... یه کرک خوب معرفی میکنید ؟ کرکای دیگه هم ریختم ولی بازم پیام میاد. ممکنه کرک جدید رو قبلی اثر نداشته باشه ؟

ویندوزم 64 بیته VL ورژنه 6.3.9600 هست ... یه کرک خوب معرفی میکنید ؟ کرکای دیگه هم ریختم ولی بازم پیام میاد. ممکنه کرک جدید رو قبلی اثر نداشته باشه ؟

ممکنه مجبور بشید برای کرک جدید ویندوز رو از اول نصب کنید، خیلی از کرکها به فایلهای سیستمی ویندوز آسیب می زنن.

بهترین راه خرید نسخه ی اوریجینال هست!
بعد از اون هم استفاده از روش اسکایپ که قبلا بارها توضیح داده شده
بعد از اون هم فکر کنم KMSpico می تونه کمک کنه.

آقا من چند وقتیه این ویندوز 8.1 رو دانلود کردم اما بخاطر ترس از نشناختن درایوها نصبش نکردم !
الان بخوام نصبش کنم چه جوری باید نصب کنم ؟(ویندوز 8.1 رو توی درایو D ریختم )
میشه نصبش کرد ؟

با اجازه دوستان من خودم تونستم store رو واردش بشم و ازش استفاده کنم . با استفاده از برنامه super hide IP به سادگش . احتیاجی هم به فی*تر شکن نیست

با اجازه دوستان من خودم تونستم store رو واردش بشم و ازش استفاده کنم . با استفاده از برنامه super hide IP به سادگش . احتیاجی هم به فی*تر شکن نیست
من قبلا با mask my ip هر کاری کردم نرفت.مطمئنی با این بدون قندشکن میشه رفت؟!
میشه چیزی هم دانلود کرد؟

دوست عزیز، روی چه دستگاهی نصب کردی؟ چه ورژنی هست؟ درایور چی نصب کردی؟
آخه قبلش یا راهنمایی بگیر، بعد ارتقا بده.

فرشید روی ویندوز 8 اینترپرایس 32 بیت
البته مجبور شدم دوباره برگردم رو 8 !

اینم ویندوز 8.1 ، که من دارم حجمش 2.7 گیگ

38465848088997154495.jpg

فرشید روی ویندوز 8 اینترپرایس 32 بیت
البته مجبور شدم دوباره برگردم رو 8 !

اینم ویندوز 8.1 ، که من دارم حجمش 2.7 گیگ

من مدل کامپیوتر شما رو هم پرسیدم، نسخه ی ویندوز که مشکلی نداره، ولی 32 بیتی دیگه نصب نکنید

قبل از ارتقا هم تمام درایورهای مورد نیاز رو از سایت سازنده دانلود و بعدا نصب کنید.

من مدل کامپیوتر شما رو هم پرسیدم، نسخه ی ویندوز که مشکلی نداره، ولی 32 بیتی دیگه نصب نکنید

قبل از ارتقا هم تمام درایورهای مورد نیاز رو از سایت سازنده دانلود و بعدا نصب کنید.

CPU : G540
MB : P8H61MLX3
Ram: 4G
VGA : Onbord
یعنی فرشید دوباره از اول 64 بیت بگیرم ؟
درایور هم به روز بودا !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or