Masood11
کاربر سایت
سلام دوستان؛
میخواستم بپرسم ببینم راهی نیست که Windows 8 رو از طریق اینترنت به 8.1 آپدیت کرد؟ (مثلا Windows Update و یا... )
مرسی.
از استور میشه آپدیت کرد! تو ویندوز آپدیت من که نیومده!!
سلام دوستان؛
میخواستم بپرسم ببینم راهی نیست که Windows 8 رو از طریق اینترنت به 8.1 آپدیت کرد؟ (مثلا Windows Update و یا... )
مرسی.
سلام دوستان؛
مرسی.
از استور میشه آپدیت کرد! تو ویندوز آپدیت من که نیومده!!
اقا ویندوزم 8.1 هست. کرک شده اکتیوم هست. چند روزیه سیستم بالا میاد پیام میده تاریخ اکسپایره ویندوز نزدیکه و برسه هر 2 ساعت ریست میشه... یعنی چی وقتی ویندوز اکتیوه این پیامو میده ؟ چه کنم ؟؟؟؟
ویندوزم 64 بیته VL ورژنه 6.3.9600 هست ... یه کرک خوب معرفی میکنید ؟ کرکای دیگه هم ریختم ولی بازم پیام میاد. ممکنه کرک جدید رو قبلی اثر نداشته باشه ؟یعنی اینکه یا نسخه ی ویندوزت Finalنبوده و Preview هست و یا کرکی که استفاده کردی بدرد نخور بوده و واقعا ویندوز رو اکتیو نکرده
از بخش System نسخه ی دقیق ویندوز رو ببین چی هست و بعد تصمیم بگیر که چه کنی.
ویندوزم 64 بیته VL ورژنه 6.3.9600 هست ... یه کرک خوب معرفی میکنید ؟ کرکای دیگه هم ریختم ولی بازم پیام میاد. ممکنه کرک جدید رو قبلی اثر نداشته باشه ؟
کسی نبود ؟!
من قبلا با mask my ip هر کاری کردم نرفت.مطمئنی با این بدون قندشکن میشه رفت؟!با اجازه دوستان من خودم تونستم store رو واردش بشم و ازش استفاده کنم . با استفاده از برنامه super hide IP به سادگش . احتیاجی هم به فی*تر شکن نیست
دوست عزیز، روی چه دستگاهی نصب کردی؟ چه ورژنی هست؟ درایور چی نصب کردی؟
آخه قبلش یا راهنمایی بگیر، بعد ارتقا بده.
فرشید روی ویندوز 8 اینترپرایس 32 بیت
البته مجبور شدم دوباره برگردم رو 8 !
اینم ویندوز 8.1 ، که من دارم حجمش 2.7 گیگ
من مدل کامپیوتر شما رو هم پرسیدم، نسخه ی ویندوز که مشکلی نداره، ولی 32 بیتی دیگه نصب نکنید
قبل از ارتقا هم تمام درایورهای مورد نیاز رو از سایت سازنده دانلود و بعدا نصب کنید.