همه چیز درباره Windows 8

زرشک تا من داشتم 8.1 می گرفتم ماکروسافت جلوی برنامه ی fidder گرفت کسی اگه راه دیگه ای برای دور زدن store داره معرفی کنه fidder که دیگه اجازه ی دانلود نمی ده فقط می ذاره بری تو محیطش

سلام دوستان
من امروز ویندوز 8.1 32بیت خریدم و نصب کردم.اولین مشکلم این بود که اینترنتم قطع بود .من توی ویندوز 7 بدون هیچ مشکلی و به طور اتومات به اینترنت وصل میشم ولی ویندوز 8.1 روی همون تلویزیونی که پایی دست راست هست یه دایره کشیده که توش ضرب دره.لطفا راهنماییم کنین

سلام دوستان
من امروز ویندوز 8.1 32بیت خریدم و نصب کردم.اولین مشکلم این بود که اینترنتم قطع بود .من توی ویندوز 7 بدون هیچ مشکلی و به طور اتومات به اینترنت وصل میشم ولی ویندوز 8.1 روی همون تلویزیونی که پایی دست راست هست یه دایره کشیده که توش ضرب دره.لطفا راهنماییم کنین
سلام

خوب عزیز معمولا اول که ویندوز نصب میکنی باید کانکشن هم بسازی!
به کنترل پنل برو و توی بخش Network یک کانکشن بساز و یوزر پسورد و ... رو بده! بعد اگه نتت درست باشه وصل میشه و کانکشن میاد توی قسمت همون مانیتور پایین سمت راست :)

سلام

خوب عزیز معمولا اول که ویندوز نصب میکنی باید کانکشن هم بسازی!
به کنترل پنل برو و توی بخش Network یک کانکشن بساز و یوزر پسورد و ... رو بده! بعد اگه نتت درست باشه وصل میشه و کانکشن میاد توی قسمت همون مانیتور پایین سمت راست :)
کانکشن ساختم بازم نشد مودم من همیشه به طور اتومات حتی وقتی ویندوز 7 رو نصب میکنم بدون ساختن کانکشن به اینترنت وصل میشه.وقتی وارد ویندوز 8 میشم چراغ LAN روی مودم خاموشه در حالی که باید روشن باشه

آخرین ویرایش:
دوستان با ویندوز اپدیته 8.1 مشکل دارم و ارور میده در هنگام چک کردن code80072EFE... از کرکه ؟ بعد از نصب مجدد ویندوز این ارورو میده قبلا با همین کرک اوکی بود

کانکشن ساختم بازم نشد مودم من همیشه به طور اتومات حتی وقتی ویندوز 7 رو نصب میکنم بدون ساختن کانکشن به اینترنت وصل میشه.وقتی وارد ویندوز 8 میشم چراغ LAN روی مودم خاموشه در حالی که باید روشن باشه

شما حتما درایور LAN ت نصب نیست، دیسک مادربرد یا سایت سازنده ی مادربرد چاره ی کار هست.

دوستان با ویندوز اپدیته 8.1 مشکل دارم و ارور میده در هنگام چک کردن code80072EFE... از کرکه ؟ بعد از نصب مجدد ویندوز این ارورو میده قبلا با همین کرک اوکی بود

خیر، از مخابراته!
با دستکاری پورتها باعث شدن بعضیسیستمها فقط با استفاده از چیلترشکن قادر به دانلود و آپدیت ویندوز باشن.

سلام دوستان من از ويندوز 8.1 استفاده ميكنم و موقع آپديت آفلاين ويندوز دفندر كه يه فايل ٨٠ ميگى به اسم mpam از سايت مايكروسافت هست دريافت ميكنم ٣ گزينه آخرى تو قسمت about ويندوز دفندر آپديت ميشه به جز antimalware client version كه همچنان ورژنش 4.3.9600.16384 هست حالا لطفا به من بگيد اين رو چه جورى آپديت كنم چون تو ويندوز آپديت هم چيزى نمياره ممنون ميشم

سلام دوستان من از ويندوز 8.1 استفاده ميكنم و موقع آپديت آفلاين ويندوز دفندر كه يه فايل ٨٠ ميگى به اسم mpam از سايت مايكروسافت هست دريافت ميكنم ٣ گزينه آخرى تو قسمت about ويندوز دفندر آپديت ميشه به جز antimalware client version كه همچنان ورژنش 4.3.9600.16384 هست حالا لطفا به من بگيد اين رو چه جورى آپديت كنم چون تو ويندوز آپديت هم چيزى نمياره ممنون ميشم

بهترین کار اینه که Windows Defender رو بعد از نصب یک آنتی ویروس معتبر و آپدیت شده غیر فعال کنی، استفاده از اون برنامه کمک زیادی برای ایمنی سیستم نخواهد کرد.

سلام آقا یکی به ما بگه چجوری از store ویندوز ۸ استفاده کنم با هر vpni میرم انگار نمیشه تو رو خدا بگین فوریه

اگر از یک چیلتر شکن معتبر استفاده کنید Store هم قابل دسترسی خواهد بود، برخی از چی پی ان ها آی پی اصلی سیستم رو رو مخفی نمی کنن و برای همین هم Store بعلت تحریم باز نمیشه، از سرویسهای K-er-io استفاده کنید تا به استور دسترسی پیدا کنید.

دوستان من الان ویندوز 8 دارم چند وقت پیش ویندوز 8.1 رو دانلود و نصب کردم موقعی که وارد صفحه ی استارت می شدم تصویر تیکه تیکه حرکت می کرد و همین موضوع توی باز کردن my computer هم بود همین موضوع باعث شد برگردم به ویندوز 8.
به طور ساده بخوام بگم انگار افت فریم وجود داشت.
شما هم همین مشکل رو دارین؟راه حلی برای رفع اون نیست؟

بهترین کار اینه که Windows Defender رو بعد از نصب یک آنتی ویروس معتبر و آپدیت شده غیر فعال کنی، استفاده از اون برنامه کمک زیادی برای ایمنی سیستم نخواهد کرد.

اگر از یک چیلتر شکن معتبر استفاده کنید Store هم قابل دسترسی خواهد بود، برخی از چی پی ان ها آی پی اصلی سیستم رو رو مخفی نمی کنن و برای همین هم Store بعلت تحریم باز نمیشه، از سرویسهای K-er-io استفاده کنید تا به استور دسترسی پیدا کنید.
آهان پس برای همونه ! تا به حال هم از ک ریو استفاده نکردم شاید کار کنه !‌ این ویروس کش ویندوز ۸ رو هم میخوام آپدیت کنم آخرش اررور میده واسه اون باید چیکار کرد ؟
یه وی پی ان دیگه نمیتونین بگین آیپی اصلیمو کلاْ قایم کنه غیر کریو ؟ آخه باز ۵ تومن بدم برم بگیرم کار نکنه خیلی ضد حال میشه :d ممنون .

من فکر میکردم Windows Defender میتونه به جای آنتی ویروس از کامپیوتر محافظت کنه! یعنی به درد نمیخوره؟
منم همین مشکلو دارم؛ با Psi-phon میرم نمیشه. Ke-rio چیه؟ یه نوع هیلترشکنه؟ چطور باید تهیه کرد؟
مرسی.

من فکر میکردم Windows Defender میتونه به جای آنتی ویروس از کامپیوتر محافظت کنه! یعنی به درد نمیخوره؟

منم همین مشکلو دارم؛ با Psi-phon میرم نمیشه. Ke-rio چیه؟ یه نوع هیلترشکنه؟ چطور باید تهیه کرد؟
مرسی.
ke rio از همین وی پی اناست که باید بخری ۵ تومن هم میدن سایتای ایرانی ! اگه بشه به جا اون یه چیز مجانی گیر بیاریم خیلی خوبه این app های store ویندوز ۸ رو خیلی لازم دارم

ke rio از همین وی پی اناست که باید بخری ۵ تومن هم میدن سایتای ایرانی ! اگه بشه به جا اون یه چیز مجانی گیر بیاریم خیلی خوبه این app های store ویندوز ۸ رو خیلی لازم دارم
بعید میدونم رایگان چیزی پیدا بشه! از یه طرف دلم نمیاد پول به هیلتر شکن بدم، از یه طرف بدجوری تو کف Storeم :d

خب دوستان، بالاخره به Store دسترسی پیدا کردم. حالا مشکل اینجاست که این Store خیلی اذیت میکنه! پدرمو در آورده! به هزار بدبختی فقط تونستم یه برنامه Facebook ازش دانلود کنم! الان هم هرکاری میکنم نمیتونم اپ هایی مثل Viber و یا Wikipedia رو ازش دانلود کنم! تو قیمت Pending گیر میکنه و دانلود نمیکنه! یه بار هم به زور به قسمت Downloading رسید که همونجا گیر کرد و نتونست دانلود کنه! میخواستم ببینم مشکل از کجاست، باید کار خاصی انجام بدم؟ نتم 1 مگ، هیلتر شکن K-er-io.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or