همه چیز درباره Windows 8

آره مال خود ویندوزه پاکشون نکن

- - -ویرایش - - -

آره مال خود ویندوزه پاکشون نکن
سلام یک سوال دارم ویندوز 8 داخل درایو c وقتی که فایل های hidden که show میکنم چندتا فایل چند گیگابیتی هستند چی هست مال خود ویندوز از روز اول بود ؟ کسی میدونه چی ؟ پاکشون کنم چی میشه؟

اینم عکس
20242083048121322407.jpg

سلام.دوستان من به یه مشکلی برخوردم البته ویندوزم سون هستش.دوستان وقتی که داخل درایور سریال ها میرم نمیتونم اونا رو Move کنم.مثلا وقتی که داخل پوشه یکی از سریال ها میرم نمیتونم جای قسمت اول یا دوم رو عوض کنم!!بنظر شما مشکل از چی هستش!!:-/

سلام.دوستان من به یه مشکلی برخوردم البته ویندوزم سون هستش.دوستان وقتی که داخل درایور سریال ها میرم نمیتونم اونا رو Move کنم.مثلا وقتی که داخل پوشه یکی از سریال ها میرم نمیتونم جای قسمت اول یا دوم رو عوض کنم!!بنظر شما مشکل از چی هستش!!:-/

البته نگفتی ارور هم میده یا نه ولی به روش ها پایین عمل کن
رضا اگر برنامه DIVX رو سیستمت داری پاکش کن. احتمالا فایل های سریالت mkv باشن در ضمن اگر MPC video player داری پاک کن. اگر مشکلت حل نشد به آدرس پایین برو
Control Panel >Folder Options >View Tab و مطمئن شو گزینه "Always show icons, never thumbnails" تیک نخرده.

آخرین ویرایش:
البته نگفتی ارور هم میده یا نه ولی به روش ها پایین عمل کن
رضا اگر برنامه DIVX رو سیستمت داری پاکش کن. احتمالا فایل های سریالت mkv باشن در ضمن اگر MPC video player داری پاک کن. اگر مشکلت حل نشد به آدرس پایین برو
Control Panel >Folder Options >View Tab و مطمئن شو گزینه "Always show icons, never thumbnails" تیک نخرده.
هیچ اروری نمیده فرهاد.من توی XP همچین مشکل مسخره ای نداشتم.اونجایی هم که گفتی رفتم و اون گزینه تیک نخورده بود.برنامه DIVX هم نصب نیستش.البته فرمت فایل های من MKV هستش ولی جالب اینجاست که این قضیه در مورد فایل های MP3 هم همینطوره و اجازه جابجایی نمیده.مثلا میخوام جای اهنگ 1 با 2 رو عوض کنم اجازه نمیده!!:|

دو مشکل دارم که دیگه حوصلم سر رفت از بس سرچ کردم و بی نتیجه موندن:

1. کلیک راست روی Start کار نمیکنه !؟

2. Shutdown , Restart رو چجوری به منوی استارت بیارم؟

دو مشکل دارم که دیگه حوصلم سر رفت از بس سرچ کردم و بی نتیجه موندن:

1. کلیک راست روی Start کار نمیکنه !؟

2. Shutdown , Restart رو چجوری به منوی استارت بیارم؟
سلام؛
عجیبه که کلیک راست کار نمیکنه! ویندوزت 8.1؟
دقیقا منظورت کجاست؟ میخوای کجا بیاری restart و Shut down رو؟

سلام؛
عجیبه که کلیک راست کار نمیکنه! ویندوزت 8.1؟
دقیقا منظورت کجاست؟ میخوای کجا بیاری restart و Shut down رو؟
درود

آره 64bit 8.1 دارم، تو فروم های خارجی سرچ کردم ولی بی نتیجه بود، ویندوز رو هم به روش اسکایپ فعال کردمه !!!؟؟؟

منظورم مترو بود :d

دوستان یک سوال؟

من چند روزه بعضی وقتا مثلا دو دقیقه کامپیوترو ول میکن مصفحه سیاه میشه ولی کامپیوتر روشنه و هیچ کاری نمیشه باهاش کرد و فقط باید ری استارت کرد تا درست بشه!
و بعضی مواقع هم گرافیک کلا بهم میریزه! قاطی پاتی میشه!
بنظرتون مشکل از ویندوز هست یا سخت افزاری هست ؟؟؟

من برای اولین بار این دفعه ویندوز 8.1 رو با روش KMS اکتیو کردم که خیلی خیلی بهتر از اون روش اسکایپ بود!
دو دفعه قبلی با اسکایپ اکتیوش میکردم! بعضی مواقع مترو بالا نمیومد و خیلی مشکلات دیگه ای برام بوجود اومد ولی الان با این روش خیلی وقته کوچک ترین مشکلی نداشته فقط همین مشکل واسم پیش اومده که فکر کنم سخت افزاری باشه! :|

در کل پیشنهاد میکنم روش اسکایپ رو بیخیال شید! هم سخت تره هم مشکلاتش بیشتره!

دوستان یک سوال؟

من چند روزه بعضی وقتا مثلا دو دقیقه کامپیوترو ول میکن مصفحه سیاه میشه ولی کامپیوتر روشنه و هیچ کاری نمیشه باهاش کرد و فقط باید ری استارت کرد تا درست بشه!
و بعضی مواقع هم گرافیک کلا بهم میریزه! قاطی پاتی میشه!
بنظرتون مشکل از ویندوز هست یا سخت افزاری هست ؟؟؟

من برای اولین بار این دفعه ویندوز 8.1 رو با روش KMS اکتیو کردم که خیلی خیلی بهتر از اون روش اسکایپ بود!
دو دفعه قبلی با اسکایپ اکتیوش میکردم! بعضی مواقع مترو بالا نمیومد و خیلی مشکلات دیگه ای برام بوجود اومد ولی الان با این روش خیلی وقته کوچک ترین مشکلی نداشته فقط همین مشکل واسم پیش اومده که فکر کنم سخت افزاری باشه! :|

در کل پیشنهاد میکنم روش اسکایپ رو بیخیال شید! هم سخت تره هم مشکلاتش بیشتره!

درایور کارت گرافیک رو آپدیت کن ، احتمال زیاد حل میشه .

میخوام کامپیوتر رو از فلش بوت کنم و وین 8 بریزم....
ولی بوت نمیشه

تو setup کامپیوتر که میرم بوت از روی فلش رو داره یعنی نوشته reamovable که فک کنم میشه همون بوت از usb
پس مادربرد ساپورت میکنه

حالا ویندوز رو دانلود کردم برنامه برای بوت کردن فلش هم چنتا دانلود کردم و بوتش میکنم ویندوز رو فلش
ولی وقت بوت میکنم میگه not found و نمیشناسه فلش رو
در ضمن first boot رو هم فلش گزاشتم

حالا باید چیکار کرد؟؟
لطفا راهنمایی کنید و کسایی که از روی فلش ویندوز 8 رو نصب و تجربه دارن یه توضیح کامل بدن ما اینو نصب کنیم
ممنون از همه
+++++++++
در کل اموزش کامل نصب وین از روی فلش رو میخوام نه فقط اموزش نحوه ی بوت کردن ویندوز روی فلش

میخوام کامپیوتر رو از فلش بوت کنم و وین 8 بریزم....
ولی بوت نمیشه

تو setup کامپیوتر که میرم بوت از روی فلش رو داره یعنی نوشته reamovable که فک کنم میشه همون بوت از usb
پس مادربرد ساپورت میکنه

حالا ویندوز رو دانلود کردم برنامه برای بوت کردن فلش هم چنتا دانلود کردم و بوتش میکنم ویندوز رو فلش
ولی وقت بوت میکنم میگه not found و نمیشناسه فلش رو
در ضمن first boot رو هم فلش گزاشتم

حالا باید چیکار کرد؟؟
لطفا راهنمایی کنید و کسایی که از روی فلش ویندوز 8 رو نصب و تجربه دارن یه توضیح کامل بدن ما اینو نصب کنیم
ممنون از همه
+++++++++
در کل اموزش کامل نصب وین از روی فلش رو میخوام نه فقط اموزش نحوه ی بوت کردن ویندوز روی فلش

خب شما ناقص انجام دادی کار رو، فقط با کپی کردن روی فلش که نمیشه Bootable کرد اونو!

1-برنامه ی WIN7/8 USB/DVD Download Tool رو از اینجا دانلود کنید.
2-برنامه ی Imageburn رو از اینجا دانلود کنید.
3-دیسک ویندوز 8 .1 رو توی درایو بگذارید و با برنامه ی Imageburn یه نسخه ی ISO ازش روی هارد تهیه و ذخیره کنید
4- با برنامه ی WIN7/8 USB/DVD Download Tool مسیر اون فایل ISOرو به برنامه معرفی کرده و به فلش دیسک خودتون منتقل کنید، فلش آماده ی نصب ویندوز هست!

دوستان این ریتینگ ویندوز تو ویندوز Pro 8.1 کجا هست؟ تمام جاها رو زیر و رو کردم چیزی یافت نکردم.

حذف شده، قبلا هم توی یکی از پستای همین تاپیک گفتم

البته سورس اون برنامه بدون رابط گرافیکی هنوز در ویندوز 8.1 وجود داره، اما فقط برای بررسی سرعت سیستم و بهینه سازی ویندوز برای حالت بهینه نسبت به قدرت سخت افزار استفاده میشه، برای امتیاز دادن نیست.
برای انجام این تست در ویندوز 8.1 ابتدا CMD را در حالت Administrator اجرا کرده و تایپ کنید:

Winsat formal

ممکن است اجرا چند دقیقه ای طول بکشد
برای آپدیت اطلاعات پس از تغییر درایورها و یا سخت افزار هم تایپ کنید:

Winsat format -restart

البته اطلاعات جمع آوری شده در شاخه ی ویندوز و فولدر Performance\WinSAT\DataStore در قالب یک فایل XML در دسترس خواهد بود، اما بصورت متنی.

آخرین ویرایش:
خب شما ناقص انجام دادی کار رو، فقط با کپی کردن روی فلش که نمیشه Bootable کرد اونو!

1-برنامه ی WIN7/8 USB/DVD Download Tool رو از اینجا دانلود کنید.
2-برنامه ی Imageburn رو از اینجا دانلود کنید.
3-دیسک ویندوز 8 .1 رو توی درایو بگذارید و با برنامه ی Imageburn یه نسخه ی ISO ازش روی هارد تهیه و ذخیره کنید
4- با برنامه ی WIN7/8 USB/DVD Download Tool مسیر اون فایل ISOرو به برنامه معرفی کرده و به فلش دیسک خودتون منتقل کنید، فلش آماده ی نصب ویندوز هست!

.
من کپی نکردم با همون نرم افزار بوت کردم رو فلش
بعدشم من دی وی دی ندارم فایل ایزو رو از اینترنت دانلود کردم
اگه دی وی دی داشتم که مشکلی نبود
البته ویندوز رو نصب و الان مشکلی نیست
ممنون

آقا منم می خوام 8.1 بریزم اگه می شه یه لینک درست حسابی بدین با یه کرک راحت و بی درد سر.اگه میشه یه توضیح کوچیک هم بدین چه جوری نصب کنم برای من که تا حالا ویندوز نریختم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or