همه چیز درباره Windows 8

دوستان من الان ویندوز 8 دارم چند وقت پیش ویندوز 8.1 رو دانلود و نصب کردم موقعی که وارد صفحه ی استارت می شدم تصویر تیکه تیکه حرکت می کرد و همین موضوع توی باز کردن my computer هم بود همین موضوع باعث شد برگردم به ویندوز 8.
شما هم همین مشکل رو دارین؟راه حلی برای رفع اون نیست؟

سلام یک سوال دارم ویندوز 8 داخل درایو c وقتی که فایل های hidden که show میکنم چندتا فایل چند گیگابیتی هستند چی هست مال خود ویندوز از روز اول بود ؟ کسی میدونه چی ؟ پاکشون کنم چی میشه؟

اینم عکس
20242083048121322407.jpg

به جز ویندوز آپدیت دیگه چه آپدیتایی هست که ترافیکو میگیرن و ما هم نمیبینیم؟

من همیشه آپدیت ویندوزو میبندم و واسم اهمیتی نداره

یه سوال دیگه اینکه کدوم کرک بهتره و ویندوز هیچ صدمه ای نمیبینه؟

سلام یک سوال دارم ویندوز 8 داخل درایو c وقتی که فایل های hidden که show میکنم چندتا فایل چند گیگابیتی هستند چی هست مال خود ویندوز از روز اول بود ؟ کسی میدونه چی ؟ پاکشون کنم چی میشه؟

اینم عکس
20242083048121322407.jpg

اینا فایل های سیستمی ویندوز هستند مثلا hiberfil.sys برای هایبرنیت کردن و pagefile.sys واسه ذخیره کردن بعضی اطلاعات مورد نیاز ویندوز حین اجرا برای اینکه Ram کمتر اشغال شه و چند تا فایل برای بوت شدن ویندوز و ...
اگه تونستی پاکشون کن :d

به جز ویندوز آپدیت دیگه چه آپدیتایی هست که ترافیکو میگیرن و ما هم نمیبینیم؟

من همیشه آپدیت ویندوزو میبندم و واسم اهمیتی نداره

یه سوال دیگه اینکه کدوم کرک بهتره و ویندوز هیچ صدمه ای نمیبینه؟

خود استور هم app هاشو آپدیت میکنه البته اگه تنظیماتش رو اتوماتیک باشه البته فک کنم به خاطر تحریم آپدیت نشن.
از اینجا بگیر کرک رو :
کرک ویندوز 8 ، 8.1 و آفیس 2010 ، 2013 آپدیت 18 آذر 92 | دانلود رایگان نرم افزار

خود استور هم app هاشو آپدیت میکنه البته اگه تنظیماتش رو اتوماتیک باشه البته فک کنم به خاطر تحریم آپدیت نشن.
از اینجا بگیر کرک رو :
کرک ویندوز 8 ، 8.1 و آفیس 2010 ، 2013 آپدیت 18 آذر 92 | دانلود رایگان نرم افزار
ُنمیتونم کرکو دان کنم، ایران نیستم.

دیگه به جز استور چی؟

دوستان من با روش اسکایپ چندبار خواستم اکتیو کنم و نشد حالا نمیتونم active by phone رو بیارم، هرچی سعی میکنم نمیشه؟ چکارش میشه کرد؟

آخرین ویرایش:
دوستان ویندوز من اکتیو شد (روش اسکایپ)، عجله کنید تا این کد اکسپایر نشده:

slmgr.vbs -ipk GMDYM-NCKGV-V44HG-XJRK3-C36VD

[Tested working on 11 December 2013]

اینم روش اسکایپ هست که بچه ها گذاشتن، میذارم برا اونایی که نمیدونن (حتما ویدیوش رو ببینید):

http://forum.bazicenter.com/thread41733/page148/#post2548342

کسی شیر کردن اینترنت تو ویندوز 8 رو کامل بلده به ما هم یاد بده من که هر کاری می کنم اینترنت به ps3 نمی رسه و به psn وصل نمی شه اما با 7 راحت می تونم شیر کتم!!

سلام.

دوستان من ویندوز 8 رو داشتم بعد رفتم روی 8.1 که یه سری مشکلاتی حداقل برای من داشت. 8.1 هم ارور میداد و اپدیت نمیشد. دوباره برگشتم روی 8 الان اینم همین مشکل رو داره. داستان چیه؟ در حالی که همین نسخه قبلی رو سیستم بوده و اپدیت می شد.

سلام.

دوستان من ویندوز 8 رو داشتم بعد رفتم روی 8.1 که یه سری مشکلاتی حداقل برای من داشت. 8.1 هم ارور میداد و اپدیت نمیشد. دوباره برگشتم روی 8 الان اینم همین مشکل رو داره. داستان چیه؟ در حالی که همین نسخه قبلی رو سیستم بوده و اپدیت می شد.

خب فکر کنم که ای پی ایران هم توسط مایکروسافت بلاک شده. چون ویندوز با ای پی ایران اپدیت نمیشه.

دیسک ویندوز dvd 9 ه .. ظاهرا لپتاپ دیسک رو نمیتونه به راحتی بخونه چون autorun هم بالا نمیاد ... ولی رو pc مشکلی نداره .. به فلش کپی کردم و بوتش کردم ولی بازم error داد ...ظاهرا فقط باید از خود دیسک نصب بشه که اونم لپتاپ نمیتونه بخونه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or