همه چیز درباره Windows 10

درود دوستان ی سوال راهی هست که ویندوز 8 enterpriseرو به ویندوز 10 اپگرید کرد بدون از دست دادن نرم افزار ها و تنطیماتی که تو ویندوز دارم؟ پیشاپیش ممنون
بله دوست عزیز شما میتونی راحت به ویندوز 10 اپگرید کنی بدون از دست دادن تنظیمات و نرم افزار هاتون...

درود ممنون . همین فایل iso که از سایت های ایرانی دانلود کردم رو استفاده کنم ؟ موقع نصب آپگرید بزنم ؟
اره از همین ایزو سایت های ایرانی استفاده کنید.موقع نصب دو تا گزینه میده که میخواید کلا همه چی پاک بشه و بعد نصب کنید و یه گزینه هم اینه که بدون از دست دادن اطلاعات و تنظیمات ویندوز اپگرید میشه.

دوستان من لبتاپ ایسوس جی 56 داارم تو ساپورت ایسوس درایور های فقط ویندوز 8.1 داره من چه خاکی به سرم بریزم ایا ؟ :d
یعنی نمیشه ویندور 10 ریخت روش ؟!!

دوستان من لبتاپ ایسوس جی 56 داارم تو ساپورت ایسوس درایور های فقط ویندوز 8.1 داره من چه خاکی به سرم بریزم ایا ؟ :d
یعنی نمیشه ویندور 10 ریخت روش ؟!!
چرا نمیشه... ببین دقیقا کارت گرافیک وسایر قسمتهای سخت افزاری دیگه ی لپ تاپ چیه سرچ کن ببین توی سایتهای اصلیشون درایورهای ویندوز ۱۰ رو پیدا میکنی؟
اگر هم نبود ممکنه همین درایورهای موجود رو وین ۱۰ هم جوابگو باشه.

چرا نمیشه... ببین دقیقا کارت گرافیک وسایر قسمتهای سخت افزاری دیگه ی لپ تاپ چیه سرچ کن ببین توی سایتهای اصلیشون درایورهای ویندوز ۱۰ رو پیدا میکنی؟
اگر هم نبود ممکنه همین درایورهای موجود رو وین ۱۰ هم جوابگو باشه.
تو ساپورت ایسوس که نبود حلا تک تک باید درایور هارو از سایت سازنده چک کنم :|

تو ساپورت ایسوس که نبود حلا تک تک باید درایور هارو از سایت سازنده چک کنم :|
ساپورت ايسوس رو بيخيال شو خيلي اوقات چند هفته يا چند ماه طول ميكشه تا اون بخشها رو اپديت كنن در حالي كه سايتهاي اصلي اون سخت افزارها اپديتهاشون رو ريليز كردن.

دوستان منو دریابید

برا استریم کردن وقتی می خوام وارد xbox app بشم با این پیام مواجه میشم.
we can't sign you in right now. try again later. 0x3fb
مشکل چیه؟

درود
بچه ها کسی ویندوز 10 رو روی Asus G56 تست کرده ؟ اوکیه همه چی ؟
خرید نسخه ارجینال صرفه داره کارایی داره یا بریم سراغ کرکش ؟ :دی اومده اصلا ؟ :دی
سوال اخر اینکه ، یه خبری چند وقت پیش خوندم که مثل اینکه بازی های کپی و نرم افزار های کپی نمیشه روش نصب کرد . صحت داره ؟

درود
بچه ها کسی ویندوز 10 رو روی Asus G56 تست کرده ؟ اوکیه همه چی ؟
خرید نسخه ارجینال صرفه داره کارایی داره یا بریم سراغ کرکش ؟ :دی اومده اصلا ؟ :دی
سوال اخر اینکه ، یه خبری چند وقت پیش خوندم که مثل اینکه بازی های کپی و نرم افزار های کپی نمیشه روش نصب کرد . صحت داره ؟
سوال آخر:
همچین چیزی نیست، فقط گفته که برنامه های خود ماکروسافت رو می تونه (نه که الان اینجوریه) اینجوری کنه، اونم اگه خیلی مرده همین ویندوزشو درست می کرد که کرک نشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or