همه چیز درباره Windows 10

88500366833f499fc768468b65d3edce.jpg

XPERIA Z3+

دوستان ایکون های دکستاپ رو چطوری میشه قفل کرد جایی که هستن؟من الان ایکون هارو جاهای مخلتف میچینم ولی یه ریفرش میکنم همه میان سمت چپ!
align icons to grid هم تیک داره گزینه بالاش هم تیکشو برداشتم...

با سلام
دوستان کسی خبر دار هنوز کارت های سری 400 از nvidia از directX 12 ساپورت میکنن یا نه؟ من خودم 460 GTX سری لپتاپی دارم ولی هنوزم برا من 11.2 هست، اگه الان ساپورت دارن چطور باید فعال کرد، اگر نه کسی تاریخی چیزی می دونه که چه زمانی این سری هم ساپورت می کنه؟

کسی تا حالا مشکل منو داشته؟

من از روز عرضه ویندوز دارم استفاده میکنم اینو مشکلی نداشت تا همین یک هفته پیش قاط زدنش شروع شد :| هر کار سریعی بخوای با فایلا جدید انجام بدی وین هنگ میکنه برا 10-15 ثانیه کلا فریز میشه بعد درست میشه :| مثلا یک عکس از توی نت سیو میکنی رو دسکتاپ سریع میای مثلا ببریش تو فتوشاپ هنوز رو عکسه کلیک میکنی میخوای درگ کنی هنگام درگ کلا سیستمه فریز :| اولین باره همچین مشکلی دارم کلی وین 8.1 داشتم یک بار این اتفاق نیوفتاد.

دوستان ایکون های دکستاپ رو چطوری میشه قفل کرد جایی که هستن؟من الان ایکون هارو جاهای مخلتف میچینم ولی یه ریفرش میکنم همه میان سمت چپ!
align icons to grid هم تیک داره گزینه بالاش هم تیکشو برداشتم...
جفت تیک ها رو بردار ...

سلام دوستان
اگه میشه کمک کنید !
آقا من ویندوزمو وقتی نصبش کردم اکتیو کردمو راحت بودم !
نزدیکه 1ماهیم مشکلی نبود!
اما دیروز این دیفندره فک کنم اکتیوتور رو گرفت و از اون موقع هم هرکاری میکنم ویندوزمو نمیتونم اکتیو کنم ! حتی به روشای مختلف دیفندرو غیر فعال کردمو نزدیک به 4 نوع کرک امتحان کردم بازم نشد که نشد ! خواهش میکنم کمکم کنید چون واقعا سختمه بخوام ویندوزمو از نو نصب کنم

سلام
من میخوام روی لپ تاپم نصب کنم ولی توی سایت asus برای ویندوز 10 فقط بعضی درایورهاش رو داره:
https://www.asus.com/support/Download/3/563/0/6/AMgjfRnHP1iM928d/45/

در حالی که برای ویندوز 8.1 درایورهای بیشتری داره:
ASUSTeK Computer Inc. -Support- Driver & Tools - X552MD

این یعنی اینکه فعلا نصب نکنم؟
یا اینکه اون درایورها مهم نیست؟ یا اینکه همون درایورهای 8.1 براش جواب میده؟

ممنونم میشم جواب بدین

سلام دوستان
اگه میشه کمک کنید !
آقا من ویندوزمو وقتی نصبش کردم اکتیو کردمو راحت بودم !
نزدیکه 1ماهیم مشکلی نبود!
اما دیروز این دیفندره فک کنم اکتیوتور رو گرفت و از اون موقع هم هرکاری میکنم ویندوزمو نمیتونم اکتیو کنم ! حتی به روشای مختلف دیفندرو غیر فعال کردمو نزدیک به 4 نوع کرک امتحان کردم بازم نشد که نشد ! خواهش میکنم کمکم کنید چون واقعا سختمه بخوام ویندوزمو از نو نصب کنم
کسی نیست کمکم کنه؟

درود دوستان ی سوال راهی هست که ویندوز 8 enterpriseرو به ویندوز 10 اپگرید کرد بدون از دست دادن نرم افزار ها و تنطیماتی که تو ویندوز دارم؟ پیشاپیش ممنون

دوستان تو action center گزینه بلوتوثم حذف شده!!! تو setting هم میرم اثری از بلوتوث نیست!! اول که نصب کردم بود ولی الان نیست! درایو ها هم نصبن همشون!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or