همه چیز درباره Windows 10

امشب کشف بزرگی کردم!
ویندوز 10 یک مشکلی داره به اسم Dpi scaling این مشکل به هیچ عنوان قابل حل نیست و حل نشده مگر با انگشت کردن تو رجیستری یا درست کردن یه بچ فایل یا دانلود برنامه و...
با چندین بار چت با ساپورت ماکروسافت مشکل همچنان باقیست تا اینکه امشب این کشف بزرگ رو انجام دادم
مشکل این هست که بعضی از برنامه ها یا قسمتهای ویندوز (مثل device manager) با فونتی تار و بی کیفیت دیده میشن یا اینکه صفحه برنامه ها بزرگ و بی کیفیت دیده میشه.

به دلیلی که بر همه پوشیده هست احتمالا برای حل این مشکل باید به اینجا برید :
control panel> Personalization >Dispaly
اینجا یه بار هست که حالا بسته به مونیتور شما و رزلوشنش خودش یه درصدی رو انتخاب کرده مثلا مال من روی 125% بود
حالا از میریم به advance display settings <Advanced sizing of text and other items
تو این صفحه set a custom scaling level رو انتخاب کنید و بذاریدش روی همونی که تو اون صفحه اول خود ویندوز انتخاب کرده بود
(اگر درست نشد با 125% یا 150% امتحان کنید) apply رو میزنید و یک sign out میکنید و میبیند که مشکل حل شده.
حالا اگر به همون صفحه اول برید میبیند که اون باری که قبلا خود ویندوز یه عددی رو به عنوان ریکامندد انتخاب کرده بود چیز دیگری شده
مثلا تو مورد من شده 175%! ولی همه چیز عالی و براه هست.

بچها وین 10هنو رایگانه ؟یعنی بدون کرکه ؟یا باید دانلود کنیم بعد کرک ؟کلا کرک کردنش زمانبره ؟کرک خوبی هست براش ..
اینکه میگفتن تا ی سال رایگانه چی بود داستانش ؟الان من بخام دان کنم مشکلی ندارم تو نصب کرک و...
مرسی

امشب کشف بزرگی کردم!
ویندوز 10 یک مشکلی داره به اسم Dpi scaling این مشکل به هیچ عنوان قابل حل نیست و حل نشده مگر با انگشت کردن تو رجیستری یا درست کردن یه بچ فایل یا دانلود برنامه و...
با چندین بار چت با ساپورت ماکروسافت مشکل همچنان باقیست تا اینکه امشب این کشف بزرگ رو انجام دادم
مشکل این هست که بعضی از برنامه ها یا قسمتهای ویندوز (مثل device manager) با فونتی تار و بی کیفیت دیده میشن یا اینکه صفحه برنامه ها بزرگ و بی کیفیت دیده میشه.

به دلیلی که بر همه پوشیده هست احتمالا برای حل این مشکل باید به اینجا برید :
control panel> Personalization >Dispaly
اینجا یه بار هست که حالا بسته به مونیتور شما و رزلوشنش خودش یه درصدی رو انتخاب کرده مثلا مال من روی 125% بود
حالا از میریم به advance display settings <Advanced sizing of text and other items
تو این صفحه set a custom scaling level رو انتخاب کنید و بذاریدش روی همونی که تو اون صفحه اول خود ویندوز انتخاب کرده بود
(اگر درست نشد با 125% یا 150% امتحان کنید) apply رو میزنید و یک sign out میکنید و میبیند که مشکل حل شده.
حالا اگر به همون صفحه اول برید میبیند که اون باری که قبلا خود ویندوز یه عددی رو به عنوان ریکامندد انتخاب کرده بود چیز دیگری شده
مثلا تو مورد من شده 175%! ولی همه چیز عالی و براه هست.
اين همون مشكلى نيست كه صفحه هاى مختلف ويندوز و زمينه سفيد ها (تو لپتاپ خيلى بيشتر) يه حالتى داره كه با دقت ميشه مربع هاى ريز مانيتور رو ديد؟! (هر مربع يك مجموعه پيكسل؟!).

اين تو ويندوز ٨ هم بود و در واقع بيشتر به خاطر ويندوز نيست،تو منابع خارجى هم ذكر شده كه چون اكثر كاربرا بيشتر وقتشونو با اسمارت فون و تبلت كار مى كنن (كه از اين لحاظ و تراكم پيكسل بالاترن) وقتى پشت صفحه لپتاپشون مى رن اين حالت براشون پيش مياد.

اين همون مشكلى نيست كه صفحه هاى مختلف ويندوز و زمينه سفيد ها (تو لپتاپ خيلى بيشتر) يه حالتى داره كه با دقت ميشه مربع هاى ريز مانيتور رو ديد؟! (هر مربع يك مجموعه پيكسل؟!).

اين تو ويندوز ٨ هم بود و در واقع بيشتر به خاطر ويندوز نيست،تو منابع خارجى هم ذكر شده كه چون اكثر كاربرا بيشتر وقتشونو با اسمارت فون و تبلت كار مى كنن (كه از اين لحاظ و تراكم پيكسل بالاترن) وقتى پشت صفحه لپتاپشون مى رن اين حالت براشون پيش مياد.

نه اون نیست.

این عکس کمک میکنه به درک مشکل : win10 dpiScaling.jpg

سمت چپ قبل و سمت راست بعد از انجام Fix هست. اینجا الان صفحه Device manager هست. این مشکل تو اپلیکشن ها به مراتب بدتر هست برای مثال صفحه Steam یا لانچر های خیلی از برنامه ها و بازی ها اصلا تو حالت عادی و با تکست و سایز عادی لود نمیشن. انگار شما اصلا درایور نصب نکردی. همچین حالتی دارن. dpi scaling 2.png
این یه مشکلی هست که اگه سرچ کنید مثلا Windows 10 Blurry text یا Windows 10 Fuzzy text تاپیک ها و منابع زیادی در موردش دیده میشه. منتها تنها Fixی که من دیدم بدون دستکاری تو رجیستری یا دانلود برنامه 3rd پارتی که البته اونم کارش دستکاری تو همون قسمت های رجیستری هست. فقط همینه تا ماکروسافت یه فکری به حالش بکنه.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: asheghangta
آقا این وین 10 هم مثل 8.1 با سی پی یو های قدیمی AMD مشکل داره ؟! میخوام اینو روش نصب کنم اگه نمیشه همون 7 رو نصب کنم

Athlon 64 X2

با تشکر
من رو یه کامپیوتر عهد عتیق ریختم سرعتش به مرابت از 7 بهتره.

دوستان سرورای مایکروسافت قطعه؟اپدیت ویندوز 10 و هیچ اپدیت دبگه ای دانلود نمیشه!!
لابد مشمول شیلترینگ شده یه قند شکن بزنید ببینید اپدیت میکنه یا نه

• Like
Reactions: dooni
دوستان برا آپدیت ویندوز کرک شده چیکار باید کرد؟
آپدیتا آفلاین کار میکنه؟ واسه بازی های مایکروسافت میخوام که به بیلدای جدید نیاز داره.
خودم WHDownload ـو گرفتم زدم کلی آپدیت جدید واسه وین آورد الان این میزنه آفلاین دانلود میکنه بعد باید نصب کنی؟ چجوریه

• Like
Reactions: 7ribery
دوستان برا آپدیت ویندوز کرک شده چیکار باید کرد؟
آپدیتا آفلاین کار میکنه؟ واسه بازی های مایکروسافت میخوام که به بیلدای جدید نیاز داره.
خودم WHDownload ـو گرفتم زدم کلی آپدیت جدید واسه وین آورد الان این میزنه آفلاین دانلود میکنه بعد باید نصب کنی؟ چجوریه

فکر میکنم بهترین و بصرفه ترین روش برای آپدیت به بیلد های جدید, دانلود نسخه ی Iso بیلد جدید هستش که با کمک همون, آپدیت میشه ویندوز فعلی.
البته بگم که ممکنه برای همه جواب نده. چون برای من جواب نداد و با همون آپدیت خودِ ویندوز آپدیت کردم به بیلد جدید.
(ویندوز کــرک شده هم با هر دو روش براحتی آپدیت میشه)

• Like
Reactions: majidred2011
فکر میکنم بهترین و بصرفه ترین روش برای آپدیت به بیلد های جدید, دانلود نسخه ی Iso بیلد جدید هستش که با کمک همون, آپدیت میشه ویندوز فعلی.
البته بگم که ممکنه برای همه جواب نده. چون برای من جواب نداد و با همون آپدیت خودِ ویندوز آپدیت کردم به بیلد جدید.
(ویندوز کــرک شده هم با هر دو روش براحتی آپدیت میشه)
یعنی خود ویندوزو بیلد جدیدش بگیرم بعد بزنم Update ؟ فایلای درایو ویندوز نمیپره؟ بعد از طریق بوت یا از ویندوزم میشه این کارو کرد؟
بعد آپدیت از طریق خود ویندوز چجوریه؟
این فایلای آپدیت که بصورت جداگانه برا دانلود میزارن اینا راحت تر نیست نصبش؟

یعنی خود ویندوزو بیلد جدیدش بگیرم بعد بزنم Update ؟

آره

فایلای درایو ویندوز نمیپره؟

نه

بعد از طریق بوت یا از ویندوزم میشه این کارو کرد؟

آره
(البته از طریق بوت نمیدونم آیا فایلات می پره یا نه ولی از طریق خودِ ویندوز, مشکلی پیش نمیاد)

بعد آپدیت از طریق خود ویندوز چجوریه؟

settings -> updates & security -> windows update -> check for update

این فایلای آپدیت که بصورت جداگانه برا دانلود میزارن اینا راحت تر نیست نصبش؟

تصور نمیکنم راحت تر باشه. من که تا حالا با این روش آپدیت نکردم.

• Like
Reactions: majidred2011

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or