NO ps3
کاربر سایت
ممنون بابت پیگیریت متاسفانه هیچ کدوم از کارها موثر نبود و دوباره ویندوز نصب کردمدرود،
اینترنت سیستم را قطع کنید و سعی کنید بر روی سیستم لاگین کنید و مراحل را انجام بدید.
ممنون بابت پیگیریت متاسفانه هیچ کدوم از کارها موثر نبود و دوباره ویندوز نصب کردمدرود،
اینترنت سیستم را قطع کنید و سعی کنید بر روی سیستم لاگین کنید و مراحل را انجام بدید.
شما اخرین نسخه ی ویندوز رو دانلود کن بعد طبق این پست نصب کن.آقا آخرین آپدیت برای ویندوز رو چه طوری انجام بدم که بیلد آخری نصب بشه !
بیلد من خیلی قدیمیه !
هر هم روی گزینه ی Check for update میزنم میگه به آخرین ورژن آپدیته ! در صورتی که بیلد من 10240 هست !!!!
نه. کاملا تست شده هس این روش. پست های پوریا (fifa 10) هم در ادامه پستای من که با این روش نصب کرده می بینید.بعد اینجوری نصب کنم چیزی که پاک نمیشه !؟
آقا درست شد ! حالا با چی کرکش کنم !؟ یا همون اکتیونه. کاملا تست شده هس این روش. پست های پوریا (fifa 10) هم در ادامه پستای من که با این روش نصب کرده می بینید.
مثل اینکه برا شما هم مثل بعضی ها از طریق آپدیت ویندوز این بیلد رو نشون نمیده اما اگرم نشون میداد خود بخش آپدیت ویندوز هم به همین شکل بیلد جدید رو نصب می کنه. تنها فرقش اینه که در اون حالت به جا اینکه فایل ISO دانلود شه فایل esd دانلود میشه که فشرده و حجمش کمتره و مراحل نصب هم خودکار انجام میشه. کلا پیشنهاد هم اینه که در آینده اگه باز هم بیلد جدید اومد به جا اینکه از بخش آپدیت، آپدیتش کنید iso رو از یه سایت معتبر دانلود کنید و به همین صورت نصب کنید. اینطوری به فایل iso همیشه دسترسی دارید و ازش استفاده های دیگه ای هم می تونید کنید.
نرم افزار برا اکتیو کردن زیاده. من خودم با KMS AutoNet اکتیو می کنم.آقا درست شد ! حالا با چی کرکش کنم !؟ یا همون اکتیو
دوستان با توجه اثبات قدرت و موفقيت ويندوز ١٠ به نظرتون من الان از ٨،١ روى لپتاپ آپديت كنم؟ يعنى گير كه نميندازه ما رو تو نرم افزار هاى مختلف؟ مخصوصا نرم افزار هاى قديمى و درايور ها و...؟!!!
از روش رسمى اقدام كنم يا دانلود از سايتا؟ چه فرقى داره؟ سرعت دانلود آپديت رسمى خوبه؟
دوستان از کجا میتونم آخرین بیلد ویندوز 10 رو دانلود کنم و یه سوال دیگه هم این که آیا این ویندوز نیاز به آپدیت اجباری داره یا خیر ؟؟
نه كلى گفتم كه با برنامه ى هاى مختلف جريان نمى سازه برامون از لحاظ اجرا و عملكرد؟؟؟نه بابا چه گیری بندازه من از همون اولش نصب کردم گیر نیفتادم الان که چندین ماهه اومده...
از روش رسمی به نظر بهتر میاد ولی فک نکنم فرق خاصی بکنه ! راه رسیدن به مقصد عوض میشه فقط من خودم از سایت های ایمیجش رو گرفتم
اون پایین کنار دست دکمه استارت (سرچ کورتانا) بزن winver اونوقت بیلدتو میبینی! من که اپدیت نکردم چون حجم زیادی میخوره مشکلیم نداشتم ولی خب اگه مشکلی با اپدیتش نداری انجام بدی بهتره
نه كلى گفتم كه با برنامه ى هاى مختلف جريان نمى سازه برامون از لحاظ اجرا و عملكرد؟؟؟
تيكه ى دوم هم منظورم اينه كه از لحاظ رجيستر شدن و دريافت راحت آپديت هاى بعدى،اگه از سايت هاى جانبى دانلود كنيم مشكلى پيش نمياد؟