همه چیز درباره Windows 10

سلام
ببخشید چندتا سول داشتم
تازگیا دارم از ویندوز 10 استفاده میکنم و چندتا مشکل داشتم.

1- این Calculator بعداز یه مدت از کار افتاد. این مشکل ویندوزه یا خرابی توسط من کاربر بوجود آمده؟

2- یه مودم سیم کارت خور دارم . وقتی خواستم ازش استفاده کنم با خطا ( عکس زیر) مواجه شدم. راهی برا این موضوع هست؟ البت تو قسمت administrator میشه ازش استفاده کرد و مشکلی نداره اما نتونستم تو یوزر خودم ازش استفاده کنم

g6on_d_link2.png

3- ویندوز من اینه( نسخه کرکی) :
n3d0_build_w.jpg

برا ارتقاء فقط کافیه آپدیدت جدید بیلد 10586 رو دان و نصب کنم یا مراحل دیگه ای هم داره؟

سلام
ببخشید چندتا سول داشتم
تازگیا دارم از ویندوز 10 استفاده میکنم و چندتا مشکل داشتم.

1- این Calculator بعداز یه مدت از کار افتاد. این مشکل ویندوزه یا خرابی توسط من کاربر بوجود آمده؟
سلام
در مورد مشکل دومت چیزی نمیدونم ولی مشکل اولت برا منم اتفاق افتاد و ویندوز رو به آخرین بیلد (10586) آپدیت کردم درست شد
برا آپدیت هم دو راه داری هم میتونی آپدیتو جدا دانلود و نصب کنی هم میتونی از تو خود ویندوز قسمت آپدیت بزنی آپدیت خودش تا آخرین نسخه آپدیت میکنه و همه برنامه ها و تنظیماتت هم سرجاش میمونه و مشکل ماشین حساب و بقیه ی سرویس های ویندوز که بعضی وقتا کار نمیکنن حل میشه

سلام
در مورد مشکل دومت چیزی نمیدونم ولی مشکل اولت برا منم اتفاق افتاد و ویندوز رو به آخرین بیلد (10586) آپدیت کردم درست شد
برا آپدیت هم دو راه داری هم میتونی آپدیتو جدا دانلود و نصب کنی هم میتونی از تو خود ویندوز قسمت آپدیت بزنی آپدیت خودش تا آخرین نسخه آپدیت میکنه و همه برنامه ها و تنظیماتت هم سرجاش میمونه و مشکل ماشین حساب و بقیه ی سرویس های ویندوز که بعضی وقتا کار نمیکنن حل میشه
اگر بخوام از خود ویندوز آپدیت کنم بخاطر نسخه کرکی ویندوز مشکلی پیش نمیاد؟

سلام مث اینکه بیلد 10.0.10586.122 دو روز پیش ریلیز شده ولی هیچ‌ سایتی رو پیدا نکردم لینکش رو گذاشته باشه!اگه کسی داره ممنون میشم بزاره(Enterprise باشه لطفا و 64 bit)

بچه ها 1 اپدیت 2 روز پیش برای 10 اومده لطف کنه یکی از بچه ها فایل bisrv.dll از پوشه ی system32 برای اپلود کنه حجمی هم نداره 500kb نسخه ی 10.0.10586.122 هم می شه. حتما اپدیت کرده باشید که این فایلم اپدیت شده باشه

ممنون از شما فایل من باعث می شه cpu usage بره بالا خیلی چیزا هم کار نکنه نسخه قبلی هم باعث می شه کنترل پنل اینا کلا از بیافته داستانی شده این اپدیت

ویندوز حال من 64 بیت اینترپرایز هست (کرکی)
اگر سیدی کی PRO بگیرم و تو این ویندوز اکتیو کنم چه اتفاقی میوفته؟ ممنون میشم راهتمایی کنید

دوستان من یه لپتاپ دارم با کارت گرافیکه gt 820m و ویندوز 10 به نظرتون اگه dx12 روش نصب کنم توی بازی ها میتونم یکم بیشتر فریم بگیرم یا فرقی نمیکنه.
اصلا میتونم روی این gpu نصب کنم dx12 رو یا نه؟

این microsoft همچنان دست از دادن اپدیت های افتضاح که باعث نابودی کامل سیستم می شه بر نداشته n سالم هست داره عذر خواهی می کنه سعی کنید از قسمت service اپدیت غیر فعال کنید. cd-key اصل هم در نسخه ی پایین تر بزنید به نسخه بالاتر می ره اما بالاتر به پایین در جریان نیستم نسخه en نصب نکنید برای شرکت ها هست افراد عادی اصلا به همچین چیزی دسترسی ندارن برای همینم ممکنه در انده اصلا اپدیت نشه یا بیلدش ارتقا پیدا نکنه ضمن اینکه برای فرد عادی هیچ فرقی با pro نمی کنه سنگین ترم هست که بهترم نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or