فکر نکنم بشه Pause کرد. ولی میتونید سیستم رو ریست کنید، و فعلا آپدیت ها رو غیر فعال کنید. بعدا هر وقت تونستید ISO نسخه جدید رو بگیرید نصب کنید. هیچ فرقی هم با همین حالتی که الان آپدیت میشه نداره. حجم آپدیت نزدیک به حجم ISO هست. البته چون فرمتش ESD هست کمی نسبت به ISO فشرده تره و دور و بر 3 گیگ باید باشه.سلام
اقا ویندوز اتو مات داره اپدیت میشه به version 1607 اوایل سرعت نتم خیلی خوب بود ! تا 62 درصد رفت ! بعد این نت ما قربونت پوکید ! الان دوروزه تا 67 درصد رفته !
1- راهی داره این دانلود رو فعلا استاپ کنم ! بعد ادامه بدم !؟ چون واقعا دیگه حتی باز کردن پیج هم برام مقدور نیست ! نت من سرعت دانلودش اومده روی 35 KB با همین 35 داره هم دانلود میکنه هم پیج باز میکنه واقعا اعصاب نذاشته !
2- مگه حجم آپدیت چند گیگه که اینقود مورچه ای داره حرکت میکنه !؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
اگر لپ تاپ دارید ساده ترین راه اینه که روی کانکشن وای فای کلیک کنید بعد properties و بعد گزینه set as metric connection رو تیک بزنیدبالاخره راه حلی پیدا شد تا جلوی آپدیت های اتوماتش رو گرفت ؟!!!!
نانواییه مگه؟ دلیلش چیه نوبتی میدن؟اپدیت ها قرار هست بصورتی نوبتی به افراد داده بشه و احتما شما تو نوبتی
اما اگر میخوایید همین الان اپدیت بشه :
https://support.microsoft.com/en-us/help/12387/windows-10-update-history
دلیلش این هست که بخاطر هجوم کاربرا به سرورها اختلال یا افت کارایی پیش نیاد.نانواییه مگه؟ دلیلش چیه نوبتی میدن؟
درهرحال عجله ی هم نیست صبر میکنم خودش با زبون خوش اپدیت منو بده
یعنی چی اجازه نمیده؟یکم بیشتر توضیح بدید.دوستان ویندوز من آپدیت شد !
حالا برنامه ی دیمون تولز اجازه نمیده هیچ فولدری رو باز کنم ! چرا اینطور شده ! نمیتونمم به هیچ طریقی پاکش کنم !؟
دوستان بهترین نسخه Enterprise هست که بزنیم دانلود شه یا Pro؟!
من همیشه نسخه Enterprise رو دانلود میکنم
دوستان میخوام از ویندوز 8.1 مهاجرت کنم به 10 ارزش داره؟
اگر داره کدوم نسخش بهتره ؟ Enterprise یا Pro ?
دوستان کسی نیست خوب توضیح بده؟!