همه چیز درباره Windows 10

سلام
اقا ویندوز اتو مات داره اپدیت میشه به version 1607 اوایل سرعت نتم خیلی خوب بود ! تا 62 درصد رفت ! بعد این نت ما قربونت پوکید ! الان دوروزه تا 67 درصد رفته !
1- راهی داره این دانلود رو فعلا استاپ کنم ! بعد ادامه بدم !؟ چون واقعا دیگه حتی باز کردن پیج هم برام مقدور نیست ! نت من سرعت دانلودش اومده روی 35 KB با همین 35 داره هم دانلود میکنه هم پیج باز میکنه واقعا اعصاب نذاشته !
2- مگه حجم آپدیت چند گیگه که اینقود مورچه ای داره حرکت میکنه !؟

ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام
اقا ویندوز اتو مات داره اپدیت میشه به version 1607 اوایل سرعت نتم خیلی خوب بود ! تا 62 درصد رفت ! بعد این نت ما قربونت پوکید ! الان دوروزه تا 67 درصد رفته !
1- راهی داره این دانلود رو فعلا استاپ کنم ! بعد ادامه بدم !؟ چون واقعا دیگه حتی باز کردن پیج هم برام مقدور نیست ! نت من سرعت دانلودش اومده روی 35 KB با همین 35 داره هم دانلود میکنه هم پیج باز میکنه واقعا اعصاب نذاشته !
2- مگه حجم آپدیت چند گیگه که اینقود مورچه ای داره حرکت میکنه !؟

ممنون میشم راهنمایی کنید
فکر نکنم بشه Pause کرد. ولی میتونید سیستم رو ریست کنید، و فعلا آپدیت ها رو غیر فعال کنید. بعدا هر وقت تونستید ISO نسخه جدید رو بگیرید نصب کنید. هیچ فرقی هم با همین حالتی که الان آپدیت میشه نداره. حجم آپدیت نزدیک به حجم ISO هست. البته چون فرمتش ESD هست کمی نسبت به ISO فشرده تره و دور و بر 3 گیگ باید باشه.

• Like
Reactions: Saber
نسخه pro بگیرید en الکی نگیرید. بیلد جدید بهتر شده 1 سری امکانات هم که ملت درخواست دادن درش گذاشته شده لیست تغییرات با نقد کامل داخل همین سایت در صفحه اصلی هست.

بالاخره راه حلی پیدا شد تا جلوی آپدیت های اتوماتش رو گرفت ؟!!!!
اگر لپ تاپ دارید ساده ترین راه اینه که روی کانکشن وای فای کلیک کنید بعد properties و بعد گزینه set as metric connection رو تیک بزنید
اینطوری اپدیت قطع میشه.
راه دیگه اینه که برید تو services (همین رو تایپ کنید) بگردید دنبال windows update و اون رو disable کنید. البته این سرویس توسط چیز دیگری دوباره فایر خواهد شد. و یه کار موقتیه

• Like
Reactions: NO ps3
نانواییه مگه؟ :D دلیلش چیه نوبتی میدن؟
درهرحال عجله ی هم نیست صبر میکنم خودش با زبون خوش اپدیت منو بده :D
دلیلش این هست که بخاطر هجوم کاربرا به سرورها اختلال یا افت کارایی پیش نیاد.
اگه خاطرتون باشه پارسال همین موقع ها وقتی ویندوز 10 برای نسخه های قبلی ویندوز بصورت رایگان رلیز شد هم همینطوری بوده.
یدفه ای به همه ندادن و نوبتی این کار انجام شد

• Like
Reactions: Lord Odin
دوستان ویندوز من آپدیت شد !
حالا برنامه ی دیمون تولز اجازه نمیده هیچ فولدری رو باز کنم ! چرا اینطور شده ! نمیتونمم به هیچ طریقی پاکش کنم !؟

دوستان ویندوز من آپدیت شد !
حالا برنامه ی دیمون تولز اجازه نمیده هیچ فولدری رو باز کنم ! چرا اینطور شده ! نمیتونمم به هیچ طریقی پاکش کنم !؟
یعنی چی اجازه نمیده؟یکم بیشتر توضیح بدید.
برا پاک کردن هم یه بار از طریق safe mode اقدام کنید.

• Like
Reactions: M ξ λ δ ζ
اقا من ویندوز 10 دارم منتهی از نوع کرکی اش !
میخواستم آپدیت اش کنم.چون نت ام ذغالیه از این iso دار هاش میخوام بگیرم.
اینایی که سایت ها گذاشتن ستاپ ویندوز 10 با آپدیت 1607 هست یا فقط اپدیته؟
یکی کمک کنه لطفن :(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or