sabco
کاربر فعال
اصلا نسخه VL پیشنهاد نمی شه این نسخه برای افراد عادی نیست بعدا کلی مشکلات برای اپدیت یا چیزهای مشابه پیدا می کنید همین الان نسخه هایی که درحقیقت VL هستن نه به 8.1 نه به 10 قابل ارتقا نیستن این افراد در اپدیت داستان دیگه ای دارن که اصلا امکان هک هم نداره. سرچ کنید اگر بیشتر نیاز به اطلاعات دارید.
بهترین نسخه PRO RETAIL هست اگر ارتقا نمی دید هم حتما از بایوس نصبش کنید اگرم SSD دارید از UEFI BIOS هنگام نصب SKIP کنید (سریال WIN) بعدش کرکش کنید. اگر MICROSOFT ACCOUNT هم داشته باشید 1 سری از تنظیمات برمی گردن.
به یاد داشته باشید نسخه ENTERPRISE تنها حالت VL داره پس از نصبش پرهیز کنید هیچ مزیتی هم برای فرد عادی نداره بی دلیل حجم بیشتری هم می گیره به درد سرور می خوره اگرم نیاز به 1 کی از برنامه هاش داشته باشید که احتمالا ندارید به راحتی با چند حرکت بهش دسترسی پیدا می کنید یا برنامه جایگزین استفاده می کنید بهترین WINDOWS GO هست که برای کسایی که PRO دارن هم راه حلش اومده در 10 هم جواب می ده
من حقیقتش اشتباه کردم نسخه VL رو پیشنهاد کردم چون خودم هنوز تستش نکردم.اینم که گفتم نسخه VL رو پیشنهاد می کنم به خاطر قضیه افیس 2013 هست. اگه در جریان باشید آفیس 2013 فقط نسخه های VL کرک می شوند.البته الان خود کرک ها اگه ببینن نسخه افیس VL نیست به اون تبدیلش می کن همونطور که گفتید ابن نسخه برای شرکت ها هست که تمامی کامپیوتر ها تو یه شبکه هستن. الان کرکارو دقت کنی عملا یه سرور مجازی مشابه سرور های شرکتهایی که از این نسخه ها استفاده می کنن، درست می کنن و ویندوز رو اکتیو می کنن.
من قبلا 8.1 نسخه pro داشتم که به راحتی به 10 نسخه Enterprise تبدیل شد و تا الانم که به مشکلی نخوردم خداروشکر.این سنگینی هم که میگن enterprise داشته من تا حالا از ویندوز 7 تا همین 10 هر دو تا نسخه معمولی و enterprise رو تست کردم و تفاوت قابل ملاحظه ای تو سرعت و کارایی ندیدم.ولی من هم همون نسخه Pro رو پیشنهاد می کنم بماند که برای خیلی از افراد همون نسخه Home هم کاملا جوابگوی فعالیتشون هست.
اینکه میگید فقط نسخه Enterprise نسخه VL داره، توی سافت 98 برای pro هم قرار دادن.حالا به سایت ها ایرانی هر چه قدر هم معتبر باشن باز نمیشه اطمینان کرد من باز در این مورد سایت ها خارجی و معتبر رو چک می کنم.