همه چیز درباره Windows 10

دلیل اینکار اینه که سیستم شما بعد یه مدت به حالت hibernate میره.
برای اینکه به حالت hibernate نره به بخش power option برید.روی change plan settings کلیک کنید.بعد روی change advanced power settings کلیک کنید.از بخش sleep قسمت allow hybrid sleep رو خاموش کنید.

الان که چک کردم میبینم در هر دو حالت خاموشه

دوستان ویندوز 10 برای شما هم یه خرده کثیف ران میشه؟ مثلاً تغییرهای ناگهانی صفحه(چیزی که حتی توی ویندوز های قبلی شاهدش نبودیم) لگ شدید هنگام سرچ کردن یا لگ زدن هنگام باز کردن فایل اکسپلورر یا هر چی.
من ویندوز 10ـم کلین اینستاله، کرک شده هم هست.

دوستان ویندوز 10 برای شما هم یه خرده کثیف ران میشه؟ مثلاً تغییرهای ناگهانی صفحه(چیزی که حتی توی ویندوز های قبلی شاهدش نبودیم) لگ شدید هنگام سرچ کردن یا لگ زدن هنگام باز کردن فایل اکسپلورر یا هر چی.
نه ! سیستمت چیه فرهود ؟
رو شبانه آپدیت ها رو بگیر ، همش حدود 4 گیگی هست . فقط بدیش اینه هر آپدیت شاید 10 بار سیستم رو ری استارت کنه ....

فکر کنم دلیل این کار استفاده از virtual memory یا همون paging هستش.احتمالا در هنگام بازی زمانی که رم کم میارید سیستم داره عملیات paging انجام میده.
.

اخه رم فقط 5گیگ نهایتش استفاده میشه...دوستان هم با رم 12 گیگ روی سیستم این مشکلو داشتن...روی 8.1 هم روون بود بازی...

الان که چک کردم میبینم در هر دو حالت خاموشه

اول از اون منوی بالای پنچره مطمئن شید گزینه ای رو انتخاب کنید که الان plan انتخاب شده ی شماست. بعد برا اطمینان زمان hibernate after رو بیشتر کنید. یا اگه کلا هیچ وقت از hibernate استفاده نمی کنید، hibernate رو کلا غیر فعال کنید. البته پیشنهاد نمی کنم چون اونوقت fast startup هم غیر فعال میشه و سرعت بوت ویندوزتون پایین میاد.

اخه رم فقط 5گیگ نهایتش استفاده میشه...دوستان هم با رم 12 گیگ روی سیستم این مشکلو داشتن...روی 8.1 هم روون بود بازی...
virtual memory همیشه اینطور نیست که وقتی رم پر شده ازش استفاده شه. اما در کل این مشکل %100 شدن استفاده از هارد از ویندوز 8 به بعد وجود داره که با متوقف کردن بعضی از سرویس ها اوضاعش خیلی بهتر میشه مثلا سرویس superfetch یکی از اون سرویس هاست. تو گوگل یه جست و جو کنید لیستی از سرویس هایی که میتونید بدون ایجاد اختلال تو عملکرد سیستم متوقفشون کنید هست.

من این مشکلات روز اول عرضه داشتم، با آپدیت درست میشه، اگه میتونی آپدیت کن، الان من کوچکترین مشکلی ندارم خیلی نرم و روون ران میشه ویندوز.

فعلا اپدیت ها مشکل ساز شدن همیشه همین شکله برای اینکه win شما بعد از 1 مدت کند کلا پیشنهاد می کنم اپدیت نکنید فقط هر ماه یا هر فصل چک کنید اگر اپدیت خوبی عرضه شده به انتخاب خود نصبش کنید اگرم هیچ مشکلی ندارید هیچ وقت اپدیت نکنید بدتر م شه که بهتر نمی شه سنگین ترم می شه فقط اپدیت های مهم اپدیت ای security اصلا نصب نکنید av کسپر یا 1 چیز حسابی بریزید هیچ نیازی به این اپدیت ها نیست
متاسفانه win 10 قابلیت اپدیتش اجباری شده برای تغییرش در run تایپ کنید:
gpedit.msc
به مسیر زیر برید:
Administrative Templates -> Windows Components -> Windows Update
باید روی قسمت اخری دوبار کلیک کنید تنظیمات دلخواه رو انجام بدید. بهتره بگید تصمیم با ad بذارید باشه.

خب این مشکل NET Framework 3.5 کسی نداشته؟ (البته میگن بعده نصب ویندوز 10قبل از انجام هر کاریNET Framework نصب کنید) یا کلا اون 4.5 که به صورت پیش فرض تو خود 10 هست کارو راه میندازه؟

کلا کدوم NET Frameworkهارو باید واسه 10 نصب کرد(گیمینگ) ؟وسوال آخرم این که بعد نصب ویندوز چه نرم افزارهایی باید نصب بشه (به غیر درایور گرافیک ):d روال نصب مثل 7 هستش یا نه به صورت پیش فرض

تو 10 هست

آخرین ویرایش:
بچه ها بازی هایی که تحت Game For Windows Live اجرا میشن (Xlive) و با اون سیو میشن مثل Batman Arkham Asylum یا Street Fighter x Tekken و ... اینا رو باید چیکار کرد من تو ویندوز 10 هر چی میخام GFWL نصب کنم هی اررور میده که سازگار نیست با این ویندوز
راه حلی داره ؟

windows photo viewer نداره؟
من یه نگاهی کردم نبود ظاهرا.
این photos هم به دلم ننشست :\

attachment.php

- - -ویرایش - - -

خب این مشکل NET Framework 3.5 کسی نداشته؟ (البته میگن بعده نصب ویندوز 10قبل از انجام هر کاریNET Framework نصب کنید) یا کلا اون 4.5 که به صورت پیش فرض تو خود 10 هست کارو راه میندازه؟

کلا کدوم NET Frameworkهارو باید واسه 10 نصب کرد(گیمینگ) ؟وسوال آخرم این که بعد نصب ویندوز چه نرم افزارهایی باید نصب بشه (به غیر درایور گرافیک ):d روال نصب مثل 7 هستش یا نه به صورت پیش فرض

تو 10 هست

Image ویندوز رو لود کن....برای این کار روی فایل iso دبل کلیک کن تا درایو مجازی ـش تو my Computer درست بشه.
cmd رو حالت admin اجرا کن...و وارد درایور مجازی شو.....و این دستور رو بزن

Code:
dism /online /add-package /packagepath:\sources\sxs\microsoft-windows-netfx3-ondemand-package.cab

30_07-sshot-4.png

Attachments

• Untitled.png
    Untitled.png
    33.6 KB · مشاهده: 190
بچه ها بازی هایی که تحت Game For Windows Live اجرا میشن (Xlive) و با اون سیو میشن مثل Batman Arkham Asylum یا Street Fighter x Tekken و ... اینا رو باید چیکار کرد من تو ویندوز 10 هر چی میخام GFWL نصب کنم هی اررور میده که سازگار نیست با این ویندوز
راه حلی داره ؟

بچه ها به داد منم برسید :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or