همه چیز درباره Windows 10

در راستای صحبت های قبلیم:|
6bef8bfebb7ed61464bde44a6ab12ade.jpg

sسلام دو سه روزی میشه وین ۱۰ رو نصب کردم ! تونستم آپدیت های اتومات رو غیر فعال کنم ! و به حالت دستی در بیارم ! و همچنین دیفندر ویندوز رو کلا غیر فعال کردم !
همه ی روشهای مختلفی رو که باید تست کرد و تست کردم ! از هر جهت عالیه ! مصلا به عنوان مثال من بازی های crysis 1 و star wars 2 رو نتونستم روی وین ۱۰ اجرا کنم ! ولی تا اینجا خیلی از بازیهای قدیمی رو نونستم نصب و اجرا کنم !
سیستم عامل ۱۰ شدیدا برای گیم تعبیه شده ! و در بازیهای زیادی بسیار بهینه هست ! یعنی شما کاملا با یک سیستم عامل گیمینگ طرف هستید !

تنها ایرادی که نسبت به ۷ داره ! اینه که وقتی چیزی نصب میکنم یا کپی میکنم ! و حتی برنامه ی سنگینی مثلا اجرای گیم ! اجرا میکنم ! عملا سیستم برای کاری دیگه خعلی کند میشه !
نمیدونم عایا این برای شما هم هست یا فقط برای منه ! نمیدونم این یکی از قابلیت های ویندوزه ! که تمام قدرتشو برای اجرای یه چیز میذاره ! یا نه !؟

من هیچ وقت ۸ نصب نکردم !

قطعا ویندوز ۱۰ با آپدیت بزرگ آخر ماه که قراره عرضه بشه خیلی چیزاش تغییر میکنه !

دوستان چند صفحه قبلم دیدم ولی جواب سوالم رو پیدا نکردم
میشه ویندوز 7 کرکی به به ویندوز 10 تبدیل کرد ؟
یه گونی نرم افزار و بازیه که قشنگ یک ماه طول میکشه دوباره نصب کنم:d

میشه ویندوز 7 کرکی به به ویندوز 10 تبدیل کرد ؟
میشه ولی اگر بعد از اون ویندوز 10 رو به صورت Clean نصب کنی، دوباره باید کرک کنی!

یه آموزش برای نصب اورجینال ویندوز 10 به صورت رایگان هست! نمیدونم اینجا بذارمش یا واسش تاپیک بزنم!

sسلام دو سه روزی میشه وین ۱۰ رو نصب کردم ! تونستم آپدیت های اتومات رو غیر فعال کنم ! و به حالت دستی در بیارم ! و همچنین دیفندر ویندوز رو کلا غیر فعال کردم !
همه ی روشهای مختلفی رو که باید تست کرد و تست کردم ! از هر جهت عالیه ! مصلا به عنوان مثال من بازی های crysis 1 و star wars 2 رو نتونستم روی وین ۱۰ اجرا کنم ! ولی تا اینجا خیلی از بازیهای قدیمی رو نونستم نصب و اجرا کنم !
سیستم عامل ۱۰ شدیدا برای گیم تعبیه شده ! و در بازیهای زیادی بسیار بهینه هست ! یعنی شما کاملا با یک سیستم عامل گیمینگ طرف هستید !

تنها ایرادی که نسبت به ۷ داره ! اینه که وقتی چیزی نصب میکنم یا کپی میکنم ! و حتی برنامه ی سنگینی مثلا اجرای گیم ! اجرا میکنم ! عملا سیستم برای کاری دیگه خعلی کند میشه !
نمیدونم عایا این برای شما هم هست یا فقط برای منه ! نمیدونم این یکی از قابلیت های ویندوزه ! که تمام قدرتشو برای اجرای یه چیز میذاره ! یا نه !؟

من هیچ وقت ۸ نصب نکردم !

قطعا ویندوز ۱۰ با آپدیت بزرگ آخر ماه که قراره عرضه بشه خیلی چیزاش تغییر میکنه !

سلام صابر جان میشه لطف کنی بگی چطوری آپدیت رو دستی انجام میدی و ویندوز دفندر چطوری غیر فعال کردی

من رو ویندوز 7 بازی ori رو به زور اجرا میکردم پر از کرش و افت فریم و لگ بود حالا که ویندوز 10 دارم اینقدر بازی رون اجرا میشه که باورنکردنیه o:-)

لول بعد این همه سعی و زور زدن آپدیت رو که قطع کردم حالا نه استور بالا میاد نه بازی های متصل به live نه کورتانا کار می کنه :) :دی
من میخوام وارد استور بشم این پیغامو میده چیکار کنم حل بشه؟
Untitled.jpg
آپدیت رو فعال کن دوباره :دی

کجا گفته شده؟؟؟
در سایت خود ماکرو سافت گغته شده پک اول آپدیت با نام Service Release 1
صرفا جهت رفع باگهای موجود داره عرضه میشه تاریخ دقیق هم نگفتن !
داخل سایت خود ماکرو گفته شده
سلام صابر جان میشه لطف کنی بگی چطوری آپدیت رو دستی انجام میدی و ویندوز دفندر چطوری غیر فعال کردی
اینو یه بار گذاشتن !
Windows Defender - Turn On or Off in Windows 10 - Windows 10 Forums

دوستانی همه این کارو انجام بدید مشکل افت سرعت حل میکنه چون ویندوز داره از پهنای باندتون استفاده می کنه

• در منوی استارت به سراغ گزینه ی Settings بروید
  • گزینه Update and Security را انتخاب کنید
  • در بخش Windows Update گزینه ی Advanced Options را انتخاب کنید
  • از قسمت Choose How Updates are Installed گزینه Choose how updates are delivered را برگزینید
  • در پایین بخش Update from More than One Place یک دکمه وجود دارد، آن را در وضعیت Off قرار دهید

منم وین 10 اینترپرایز نصب کردم ولی یه مشکلی هست وقتی بازی ران میشه بعد از 15 دقیقه کل ویندوز
قفل میکنه طوری که باید سیستم ری استارت شه مشکل از چی میتونه باشه ویندوز هم اپدیته.

درود

دوستان ما شدید سرعت باز کردن پیج ها و دانلود اومده پایین . کسی نظری نداره در این مورد ؟

اون روش دو پست قبل هم قبلا آف کرده بودم تغییر حاصل نشده

کلا آپدیت رو غیر فعال کردم از بیخ و بن

دوستانی که مشکل ندارن آپدیت های عرضه شده برای ویندوز رو نصب کردید یا نه ؟

دوستانی همه این کارو انجام بدید مشکل افت سرعت حل میکنه چون ویندوز داره از پهنای باندتون استفاده می کنه

• در منوی استارت به سراغ گزینه ی Settings بروید
  • گزینه Update and Security را انتخاب کنید
  • در بخش Windows Update گزینه ی Advanced Options را انتخاب کنید
  • از قسمت Choose How Updates are Installed گزینه Choose how updates are delivered را برگزینید
  • در پایین بخش Update from More than One Place یک دکمه وجود دارد، آن را در وضعیت Off قرار دهید

SEND PARTS ON YOUR LOCAL NETWORKS
این شبکه داخلیه شماس کاری به نت نداره…
مثل اون بنده خداس که میرفت تو data usage اندروید می دید مصرف zapya شده شش گیگ!!بعدم کلی قضاوت که زاپیا جاسوسیه و خیلی اینترنت مصرف میکنه و فلان.این سوء برداشتا باید حل بشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or