همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

سلام
من GT7 ندارم که تست کنم ولی خودم این ترکیب رو استفاده میکنم
Modem ZLT X28 Pro
Router Xiaomi AX3200 یا Google Router با سیستم عامل Open WRT
Irancell TD-LTE
یدونه اکانت V 2 R A Y
این ترکیب دیگه نیازی به هیچ چی نداره
DNS هم نمیخواد
توی PS5 نت تایپ 2 میده بهم ولی اکس باکس آخرین بار 3 بود
ممنون، V2 ری رو چطور باید شیر کنم با کنسول؟؟؟ چون دارم اکانت

• Like
Reactions: Optimus Prime
دوستان اکانتم ریجن آمریکا هست میتونم 10 دلار گیفت کارت بخرم و اکانت رو با کنسول شارژ کنم و بازی بخرم ؟
مالیات هم میخوره خرید بازی یا نه ؟
ممنون راهنمایی کنید

دوستان اکانتم ریجن آمریکا هست میتونم 10 دلار گیفت کارت بخرم و اکانت رو با کنسول شارژ کنم و بازی بخرم ؟
مالیات هم میخوره خرید بازی یا نه ؟
ممنون راهنمایی کنید
بله، مشکلی نداره. اگه منظورت بعد از محدودیت های اینترنت، اگه به psn بدون مشکل وصل میشی راحت میشه وارد کرد.

بستگی به ایالتی که موقع ساخت اکانت انتخاب کردی داره، فلوریدا و‌ الاسکا مالیات ندارن ، اگه این دو تا نیست از تنظیمات اکانت میتونی تعغیر بدی.

• Like
Reactions: dooste.man83
بله، مشکلی نداره. اگه منظورت بعد از محدودیت های اینترنت، اگه به psn بدون مشکل وصل میشی راحت میشه وارد کرد.

بستگی به ایالتی که موقع ساخت اکانت انتخاب کردی داره، فلوریدا و‌ الاسکا مالیات ندارن ، اگه این دو تا نیست از تنظیمات اکانت میتونی تعغیر بدی.
ممنون خیلی کمک بزرگی بود میخواستم یک DLC به قیمت 10 دلار بخرم فروشنده اکانت های اینترنتی گفت 2900 میشه x_x من با گیفت کارت گرفتم 900

ممنون، V2 ری رو چطور باید شیر کنم با کنسول؟؟؟ چون دارم اکانت
وی 2 ری یا باید رو موبایل یا PC ران بشه و شیر بشه رو کنسول که آموزشش تو یوتوب هست ولی من اصلا نتونستم ازش استفاده کنم
یا باید یدونه روتر بر پایه سیستم عامل Open WRT تهیه کنین و اکانت رو لینکش رو به اون بدین
ارزونترین روترش گویا 2 تومنه
شدیدا هم توضیه میکنم روتر تهیه کنین

• Like
Reactions: MASHIN
وی 2 ری یا باید رو موبایل یا PC ران بشه و شیر بشه رو کنسول که آموزشش تو یوتوب هست ولی من اصلا نتونستم ازش استفاده کنم
یا باید یدونه روتر بر پایه سیستم عامل Open WRT تهیه کنین و اکانت رو لینکش رو به اون بدین
ارزونترین روترش گویا 2 تومنه
شدیدا هم توضیه میکنم روتر تهیه کنین
اکسس پوینتی که من دارم بخاطر زیتل c50 ارچر هست، نمیدونم این قابلیتو داره یا نه، ) نمیدونم مودم های ایرانسل و همراه اول بشه یا نه)
من خیلی وقته سر نزدم اینجا ، نمیدونم دوستان جای دیگه در مورد راهکار این محدودیت اخیر بحث میکنن و نتیجه گرفتن؟ یا کلا کسی نتیجه نگرفته و برای همینه خلوته 🤔
چون الان و× ی× ت و ری داره کار میکنه رو هر سایتی تغریبا، باید دی ان اسی چیزی باشه که بشه وصل شد من چندجا دیگم پرسیدم
یکیم گفته پورتهای udp پلی استیشن رو تو مدم بزنی حل میشه که تست نکردم هنوز

• Like
Reactions: Optimus Prime
دوستان برای امنیت اکانت چه کارهایی رو پیشنهاد میدید ؟
و اینکه من شماره تماس توی اکانت ست میکنم پیامکش نمیاد !!! چیکار کنم ؟
ممنون
ورود دو مرحله ای رو از طریق Goggle Authenticator رو موبایلت فعال کن، بعد از فعال سازی از تنظیمات اکانت کد پشتیبان رو برای مواقع اضطرای که به موبایل دسترسی نداشته باشی یادداشت کن.

کسی میتونه با نت همراه اول به PS5 وصل شه؟
همش ارور Your internet service provider or your router might be preventing PS5 from connecting to the internet... رو میده و حتی با دی ان اس و وی پی ان هم همین ارور رو میده.

سلام مجدد ، دوستان این dns روی ps5 جواب داد برای لاگین و بازی گرنتوریسمو ۷ بدون هیچ مشکلی ( با tdlte ایرانسل ۴/۵)
میزارم براتون تست کنید:
209.244.0.3
209.244.0.4
(الکترو و رادار تا حد لاگین و دانلود خوبن ولی برای بازیهای وابسته به انلاین فعلا مشکل دارن)
شمام چیزی تست کردین جواب داد بزارین،بقیه استفاده کنن.😊

اکسس پوینتی که من دارم بخاطر زیتل c50 ارچر هست، نمیدونم این قابلیتو داره یا نه، ) نمیدونم مودم های ایرانسل و همراه اول بشه یا نه)
من خیلی وقته سر نزدم اینجا ، نمیدونم دوستان جای دیگه در مورد راهکار این محدودیت اخیر بحث میکنن و نتیجه گرفتن؟ یا کلا کسی نتیجه نگرفته و برای همینه خلوته 🤔
چون الان و× ی× ت و ری داره کار میکنه رو هر سایتی تغریبا، باید دی ان اسی چیزی باشه که بشه وصل شد من چندجا دیگم پرسیدم
یکیم گفته پورتهای udp پلی استیشن رو تو مدم بزنی حل میشه که تست نکردم هنوز
سطر به سطر جواب میدم
در مورد اکسس پویینتتون اطلاعات ندارم ولی من نظرم اینه یدونه روتر گوگل تهیه کنین که 2 تومن هست و آرچر رو به اون وصل کنین و خروجی رو از روتر گوگل بگیرین که هم وایفای بهتون میده هم یدونه لن
اکانت وی تو ری رو که تو روتر گوگل وارد کنین دیگه DNS نمیخواد خودتون دستی وارد کنین
پورت های UDP رو من نتونستم وارد کنم البته راستش استفاده از روتر Open WRT انقدر کار ها رو راحت کرده که دیگه دنبال هیچ راهکار دیگه نیستم

دوستان من مبین نت خیلی خوب بود اما یک‌هفته ای هست psn لاگین نمیشه
با دیتای همراه اول میرفتم لاگین میشد
اگر کسی تجربه ای چیزی داره میتونه کمک کنه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or