دیشب ۱۱۰ گیگ black myth دانلود کردم با td ایرانسل بدون DNSآقا هیچ جوره نمیشه دانلود کرد؟
بحث سرعت و تداوم نیست، مشکلم اینه اصلا توی لیست دانلود اضافه نمیشه.دیشب ۱۱۰ گیگ black myth دانلود کردم با td ایرانسل بدون DNS
خب مشکل از نت هست کاره خاصی نمیتونید بکنید، باید منتظر بمونید درستش کنن، هنوز کامل به حالت قبل برنگشتهبحث سرعت و تداوم نیست، مشکلم اینه اصلا توی لیست دانلود اضافه نمیشه.
مودمتون td ایرانسله یا مودم دیگه دارید؟ من چن وقته دنبال یک مودم td خوب هستمدیشب ۱۱۰ گیگ black myth دانلود کردم با td ایرانسل بدون DNS
من از این مودم استفاده میکنم، آنتن قوی و امکانات خوبی دارهمودمتون td ایرانسله یا مودم دیگه دارید؟ من چن وقته دنبال یک مودم td خوب هستم
من Oppo T1a V4 دارم و خیلی راضیم ازش.مودمتون td ایرانسله یا مودم دیگه دارید؟ من چن وقته دنبال یک مودم td خوب هستم
با vpn برو با چت سونی مشخصات اکانتت رو بده و بگو مشکل رو برات درست میکنن حذفش میکننسلام دوستان
عرض ادب
من مدتی بود به PSN ساین این نکرده بودم
تایید دو مرحله ای sms روی اکانتم داشتم از قدیم و همیشه برایم sms میامد و راحت لاگین میگردم
متاسفانه بعد از مدت ها که میخواهم لاگین کنم، برام sms نمیاد و نمیتونم وارد بشم
روی هیچ کدام از کنسول خای سونی ام نمیاد بالا
روی Vita و PS3 و PS4 و PS5 مشکل مشابه دارم
کلاً اکانتم رفته رو هوا !!!! کسی راهکاری داره؟
ایرانسل اوکی شده. راحت وصل میشه عین قدیم. همراه اولو اومدم تست کنم که برق رفت!!!کسی تونسته آنلاین بازی کنه؟
ADSL آسیاتک یا نت سیم کارت
ممنون. DNS یا کاهش پینگ خاصی هم استفاده کردی؟ایرانسل اوکی شده. راحت وصل میشه عین قدیم. همراه اولو اومدم تست کنم که برق رفت!!!
الان همراه اولو تست کردم و هنوز مشکل داره.ممنون. DNS یا کاهش پینگ خاصی هم استفاده کردی؟
ایرانسل با رادار دانلود رو درست میکنه ولی هنوز نمیشه به سرور بازی ها وصل شد.الان همراه اولو تست کردم و هنوز مشکل داره.
ایرانسل با DNS رادار اوکیه.
برا شما هم ایرانسل هر چند وقت یکبار مثلا ده دقیقه گیر میکنه ؟؟ برا من سرعت دالنود خیلی خوب هست ولی گیر میکنه یه بار قطع و وصل میکنم دوباره راه میوفتهایرانسل با رادار دانلود رو درست میکنه ولی هنوز نمیشه به سرور بازی ها وصل شد.
من تو الدن رینگ و Apex مشکل دارم هنوز.