RedShift
Gold User
ایرانسل همش قطع میشه نمیدونم چرا اینطور شدهبرا شما هم ایرانسل هر چند وقت یکبار مثلا ده دقیقه گیر میکنه ؟؟ برا من سرعت دالنود خیلی خوب هست ولی گیر میکنه یه بار قطع و وصل میکنم دوباره راه میوفته
ایرانسل همش قطع میشه نمیدونم چرا اینطور شدهبرا شما هم ایرانسل هر چند وقت یکبار مثلا ده دقیقه گیر میکنه ؟؟ برا من سرعت دالنود خیلی خوب هست ولی گیر میکنه یه بار قطع و وصل میکنم دوباره راه میوفته
خب امروز دومین تجربه contact ـم با ساپورت پلی استیشن رو داشتم سر اینکه 2step اکانت روی سیم کارت خارج از کشورم بود که اومدم وارد بشم دیدم ای داد بیداد رومینگ رو زدن غیرفعال کردن تو مملکت نه اس ام اسی میاد نه هیچی.درود
آقا من الان اولین تجربه refund ـم از استور رو داشتم که میتونم بگم واقعا خوب بود. داستان از این قراره که یه باندل از گیمی رو خریدم، بعد اومدم یه خرید دیگه از استور PS5 انجام بدم که حواسم نبود و ورژن استاندارد گیم قبلی همچنان داخل Cart بود که Confirm Purchase رو زدم و خرید رو انجام داد.
دیگه راهکاری که به ذهنم میرسید مستقیم رفتم وبسایت Playstation و بدون اینکه لاگین و اینا نیاز باشه، از طریق Live Chat یه سری مشخصات عادی مثل ایمیل و ... رو دادم و گیمی که میخواستم ریفاند براش انجام بگیره رو هم اعلام کردم و یه agent سریع پروسه رو انجام داد.
البته یه نکته مهمی که متوجه شدم این هست که "ظاهرا" گیم نباید دانلود/استریم شده باشه (برخلاف استیم) که من هم اصلا دانلود رو انجام نداده بودم. یه مورد دیگه هم اینکه با آیپی ایران هم وارد بخش ساپورت وبسایت نشدم که یه درصد مشکلی طی پروسه پیش نیاد.

من همین الان داشتم اکانت دومم (ریجن 2) رو هم ریکاوری ـش رو انجام میدادم که ظاهرا agent ـی اون ور خط نبود به خاطر ساعات کاری UK و خب یه لحظه موندم چی کار باید کرد.من رمز دو مرحله ای( دادن پیامک) رو فعال کردم الان پیامک نمیده به گاراژ رفتم یا میشه کاری کرد؟
خب الان توی اکانت نمیره با اینکه ساعت هم آلمان زدم که vpn هم همونجاست.من همین الان داشتم اکانت دومم (ریجن 2) رو هم ریکاوری ـش رو انجام میدادم که ظاهرا agent ـی اون ور خط نبود به خاطر ساعات کاری UK و خب یه لحظه موندم چی کار باید کرد.
دیگه طاقت نیاوردم راهکاری که یه دفعه به ذهنم رسید این بود که اگه داخل PS5 لاگین هست اکانت، داخل settings کنسول بخش users and accounts اون جا security از قبل backup code ها رو سیو داره. دیگه با یکی از کدها سریع همین الان وارد اکانت دومم شدم و 2step قبلی رو حذف کردم بردم روی authenticator کلا.
روی PS4 داخل تنظیمات نمیدونم چنین امکانی هست یا نه ولی فعلا اکانت دومم رو هم تونستم نجات بدمچک کنید ببینید میشه.
همراه اول 50 گیگه که در صورت تموم شدن باید یه ماه صبر کنی. ایرانسل اگه جواب می ده برات، بسته ی شبانه 30 گیگ 2 تا 7 داره که هر تعداد بخوای می تونی فعال کنی. البته بازم می گم تو این اوضاع قبلش تست کن ببین دانلود می کنه از PSN یا نه.راه داره بشه با adsl مخابرات دانلود کنم؟ dns ای چیزی. دانلود زیاد دارم و با این isp هم اصلا دان نمیکنه... همراه اول و ایرانسل نمیدونم بسته دارن بشه صد گیگ صد گیگ دانلود کرد؟
همراه اول و ایرانسل هر دو برای من خوب جواب میدن (فقط دانلود رو امتحان کردم و از بازی آنلاین بیخبرم).راه داره بشه با adsl مخابرات دانلود کنم؟ dns ای چیزی. دانلود زیاد دارم و با این isp هم اصلا دان نمیکنه... همراه اول و ایرانسل نمیدونم بسته دارن بشه صد گیگ صد گیگ دانلود کرد؟
GT7 برای PS5 بهترین انتخابه. یکی از بهترین نسخههای این سری هست (اگه بحث نوستالژی رو کنار بذاریم، شاید حتی بهترین) و از هر نظر کیفیت بالایی داره. با یه سری تنظیمات هم میشه بازی رو راحتتر کرد و از نحوه کنترل ماشین تا نشونههای روی مسیر و... رو یه جوری تنظیم کرد که مناسب همه سلیقهها و مخاطبهای متفاوت باشه.کدوم GT که برای PS5 در دسترس باشه ساده تره از همه لحاظ یعنی به درد کژوال گیمرها میخوره بیشتر؟
سلامسلام دوستان ، من ۴ جور نت دارم ،ایرانسل tdlte ،همراه اول،مبین نت، زیتل، هفته پیش تست کردم ps5 کانکت نشد، با هر دی ان اسی، پورتو هم دارم که الحمداله از بیخ قطع شده این ۳ هفته، با توجه به اینکه تک و توک v q n رو ایرانسل و همراه اول وصل میشن رو گوشی ، هنوز هیچ دی ان اسی کانکت نمیشه؟؟؟ من بیشتر gt7 میزنم ، مولتی نمیزنم در حد اینکه اکانتو سبز کنه و بتونم دیتای اپدیت اخریو بگیرم کافیه
لطفا راهی بود بهم بگین مرسی