همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

درود
آقا من الان اولین تجربه refund ـم از استور رو داشتم که میتونم بگم واقعا خوب بود. داستان از این قراره که یه باندل از گیمی رو خریدم، بعد اومدم یه خرید دیگه از استور PS5 انجام بدم که حواسم نبود و ورژن استاندارد گیم قبلی همچنان داخل Cart بود که Confirm Purchase رو زدم و خرید رو انجام داد.
دیگه راهکاری که به ذهنم میرسید مستقیم رفتم وبسایت Playstation و بدون اینکه لاگین و اینا نیاز باشه، از طریق Live Chat یه سری مشخصات عادی مثل ایمیل و ... رو دادم و گیمی که میخواستم ریفاند براش انجام بگیره رو هم اعلام کردم و یه agent سریع پروسه رو انجام داد.
البته یه نکته مهمی که متوجه شدم این هست که "ظاهرا" گیم نباید دانلود/استریم شده باشه (برخلاف استیم) که من هم اصلا دانلود رو انجام نداده بودم. یه مورد دیگه هم اینکه با آیپی ایران هم وارد بخش ساپورت وبسایت نشدم که یه درصد مشکلی طی پروسه پیش نیاد.
خب امروز دومین تجربه contact ـم با ساپورت پلی استیشن رو داشتم سر اینکه 2step اکانت روی سیم کارت خارج از کشورم بود که اومدم وارد بشم دیدم ای داد بیداد رومینگ رو زدن غیرفعال کردن تو مملکت نه اس ام اسی میاد نه هیچی.
خلاصه agent اون سمت ازم سریال نامبر کنسولا رو خواست از اونجایی که واقعا بلند کردن کنسولا سخت بود بهش گفتم میتونم سریال PS Vita رو خدمت شما provide کنم این راحت تره :دی گفت نه لازم نیست و صرفا purchase های اخیر رو به من بگو و دیگه من کلی اطلاعات از گیفت کارت ها و تاریخ خرید ها و آخرین اکتیویتی های روی کنسول رو گفتم و بنده خدا دمش گرم زد سریع 2step رو برداشت.
واقعا حرفه ای ـن دمشون گرم این دومین بار تو فاصله زمانی کم. این ورم که میزنن رومینگ قطع میکنن سیم کارت داخل هم که نمیشه زد فردا یا کد نمیاد یا میگن شما ایرانی هستین اکانت رو میبندن با کلی گیم! قشنگ تو ذهنم آخرین راهکار این بود که بلیط بگیرم پاشم از کشور خارج شم بلکه اونور کد بیاد بعد دوباره برگردم، دیدم پروازها هم تا حد زیادی جلوشون گرفته شده خداااایا :))

دفعه بعد که ساین این شدین به هر طریقی، از بخش سکیوریتی "بک اپ کد" هاتون رو سیو و یک جا یاداشت کنید، اگر تو استپ کار نکرد، با بک اپ کد میتونید وارد شید...

کد ها یک بار مصرف هستند اما هر دفعه تا ده تا جنریت میشه و کار رو راه میندازه تا مشکل تو استپ رفع شه...

• Like
Reactions: mobile1199
من رمز دو مرحله ای( دادن پیامک) رو فعال کردم الان پیامک نمیده به گاراژ رفتم یا میشه کاری کرد؟
من همین الان داشتم اکانت دومم (ریجن 2) رو هم ریکاوری ـش رو انجام میدادم که ظاهرا agent ـی اون ور خط نبود به خاطر ساعات کاری UK و خب یه لحظه موندم چی کار باید کرد.
دیگه طاقت نیاوردم راهکاری که یه دفعه به ذهنم رسید این بود که اگه داخل PS5 لاگین هست اکانت، داخل settings کنسول بخش users and accounts اون جا security از قبل backup code ها رو سیو داره. دیگه با یکی از کدها سریع همین الان وارد اکانت دومم شدم و 2step قبلی رو حذف کردم بردم روی authenticator کلا.
روی PS4 داخل تنظیمات نمیدونم چنین امکانی هست یا نه ولی فعلا اکانت دومم رو هم تونستم نجات بدم :دی چک کنید ببینید میشه.

• Love
Reactions: darkworld
من همین الان داشتم اکانت دومم (ریجن 2) رو هم ریکاوری ـش رو انجام میدادم که ظاهرا agent ـی اون ور خط نبود به خاطر ساعات کاری UK و خب یه لحظه موندم چی کار باید کرد.
دیگه طاقت نیاوردم راهکاری که یه دفعه به ذهنم رسید این بود که اگه داخل PS5 لاگین هست اکانت، داخل settings کنسول بخش users and accounts اون جا security از قبل backup code ها رو سیو داره. دیگه با یکی از کدها سریع همین الان وارد اکانت دومم شدم و 2step قبلی رو حذف کردم بردم روی authenticator کلا.
روی PS4 داخل تنظیمات نمیدونم چنین امکانی هست یا نه ولی فعلا اکانت دومم رو هم تونستم نجات بدم :دی چک کنید ببینید میشه.
خب الان توی اکانت نمیره با اینکه ساعت هم آلمان زدم که vpn هم همونجاست.

View attachment 1751242061736.mp4

• Like
Reactions: mobile1199
راه داره بشه با adsl مخابرات دانلود کنم؟ dns ای چیزی. دانلود زیاد دارم و با این isp هم اصلا دان نمیکنه... همراه‌ اول و ایرانسل نمیدونم بسته دارن بشه صد گیگ صد گیگ دانلود کرد؟

راه داره بشه با adsl مخابرات دانلود کنم؟ dns ای چیزی. دانلود زیاد دارم و با این isp هم اصلا دان نمیکنه... همراه‌ اول و ایرانسل نمیدونم بسته دارن بشه صد گیگ صد گیگ دانلود کرد؟
همراه اول 50 گیگه که در صورت تموم شدن باید یه ماه صبر کنی. ایرانسل اگه جواب می ده برات، بسته ی شبانه 30 گیگ 2 تا 7 داره که هر تعداد بخوای می تونی فعال کنی. البته بازم می گم تو این اوضاع قبلش تست کن ببین دانلود می کنه از PSN یا نه.

برای ADSL هم DNS تو نت هست که باید تست کنی من برای آسیاتک DNS کلودفلر تونستم دانلود کنم. برای ایرانسل هم یا با همین کلودفلر یا الکترو می تونم دانلود کنم.

نمیدونستم سوالامو کجا بپرسم ولی تو بین تاپیکهای بخش بیشتر به اینجا میخورد:
۱-آیا ریمیک تریلوژی کرش + کرش ماشینی به صورت باندل روی psn هستن؟ از لحاظ اقتصادی بهتره دو بازی رو جدا بخرم یا باندل؟
۲-بهترین نید فور اسپیدی که اواخر اومده چیه و ریمیک most wanted چی شد؟
۳-کلا هیچ کدوم عناوین ظرفیت ۳ رو نمیشه رو اکانت خودم تروفی بگیرم؟
۴-کدوم GT که برای PS5 در دسترس باشه ساده تره از همه لحاظ یعنی به درد کژوال گیمرها میخوره بیشتر؟

همراه اول و ایرانسل هر دو برای من خوب جواب می‌دن (فقط دانلود رو امتحان کردم و از بازی آنلاین بی‌خبرم).
۲،۳ شب پیش با شبانه همراه اول روی اکس‌باکس زدم EAFC 25 دانلود بشه و سرعتش خوب بود. ولی مشکلش اینه که حجم کمی داره و به یه جایی که می‌رسه سرعتش یه فنا می‌ره.
دیشب هم ساعت ۲ زدم روی دانلود Death Stranding 2 که حدود ۹۰ گیگه و ساعت ۵:۴۵ بیدار شدم و تموم شده بود. :دی

کدوم GT که برای PS5 در دسترس باشه ساده تره از همه لحاظ یعنی به درد کژوال گیمرها میخوره بیشتر؟
GT7 برای PS5 بهترین انتخابه. یکی از بهترین نسخه‌های این سری هست (اگه بحث نوستالژی رو کنار بذاریم، شاید حتی بهترین) و از هر نظر کیفیت بالایی داره. با یه سری تنظیمات هم می‌شه بازی رو راحت‌تر کرد و از نحوه کنترل ماشین تا نشونه‌های روی مسیر و... رو یه جوری تنظیم کرد که مناسب همه سلیقه‌ها و مخاطب‌های متفاوت باشه. :دی

آخرین ویرایش:
سلام دوستان ، من ۴ جور نت دارم ،ایرانسل tdlte ،همراه اول،مبین نت، زیتل، هفته پیش تست کردم ps5 کانکت نشد، با هر دی ان اسی، پورتو هم دارم که الحمداله از بیخ قطع شده این ۳ هفته، با توجه به اینکه تک و توک v q n رو ایرانسل و همراه اول وصل میشن رو گوشی ، هنوز هیچ دی ان اسی کانکت نمیشه؟؟؟ من بیشتر gt7 میزنم ، مولتی نمیزنم در حد اینکه اکانتو سبز کنه و بتونم دیتای اپدیت اخریو بگیرم کافیه
لطفا راهی بود بهم بگین مرسی

سلام دوستان ، من ۴ جور نت دارم ،ایرانسل tdlte ،همراه اول،مبین نت، زیتل، هفته پیش تست کردم ps5 کانکت نشد، با هر دی ان اسی، پورتو هم دارم که الحمداله از بیخ قطع شده این ۳ هفته، با توجه به اینکه تک و توک v q n رو ایرانسل و همراه اول وصل میشن رو گوشی ، هنوز هیچ دی ان اسی کانکت نمیشه؟؟؟ من بیشتر gt7 میزنم ، مولتی نمیزنم در حد اینکه اکانتو سبز کنه و بتونم دیتای اپدیت اخریو بگیرم کافیه
لطفا راهی بود بهم بگین مرسی
سلام
من GT7 ندارم که تست کنم ولی خودم این ترکیب رو استفاده میکنم
Modem ZLT X28 Pro
Router Xiaomi AX3200 یا Google Router با سیستم عامل Open WRT
Irancell TD-LTE
یدونه اکانت V 2 R A Y
این ترکیب دیگه نیازی به هیچ چی نداره
DNS هم نمیخواد
توی PS5 نت تایپ 2 میده بهم ولی اکس باکس آخرین بار 3 بود

• Like
Reactions: MASHIN