همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

سلام به دوستان عزیز من یه سوالی داشتم اگه ممکنه منو راهنمایی کنین
کنسولم ریجن 2 هست و یه بازی که روش فعال هست هم ریجن دو هست. اکانتی که براش ساختم هم ریجن دو هست (انگلیس)
حالا می خام اکانت آمریکا بسازم و اون بازی ریجن دو را روش فعال کنم . با توجه به اینکه قیمت گیفت کارتای آمریکا نسبت به انگلیس ارزونن قصد دارم همچین کاری رو بکنم
خوب دی ال سی های اون بازی که رو ریجن دو فعال است رو می تونم با گیفت کارتای آمریکا بخرم یا نه ؟
امیدوارم متوجه منظورم رو فهمیدین
ریجن کنسولت مهم نیست، مهم ریجن بازیت هست که باید با ریجن dlc ت یکی باشه

• Love
Reactions: pro gamer89
سلام به دوستان عزیز من یه سوالی داشتم اگه ممکنه منو راهنمایی کنین
کنسولم ریجن 2 هست و یه بازی که روش فعال هست هم ریجن دو هست. اکانتی که براش ساختم هم ریجن دو هست (انگلیس)
حالا می خام اکانت آمریکا بسازم و اون بازی ریجن دو را روش فعال کنم . با توجه به اینکه قیمت گیفت کارتای آمریکا نسبت به انگلیس ارزونن قصد دارم همچین کاری رو بکنم
خوب دی ال سی های اون بازی که رو ریجن دو فعال است رو می تونم با گیفت کارتای آمریکا بخرم یا نه ؟
امیدوارم متوجه منظورم رو فهمیدین

تا اونجایی که من متوجه شدم شما یه اکانت انگلیس داری با یه بازی خریداری شده داخلش حالا میخوای بازی رو منتقل کنی رو یه اکانت آمریکا ؟
مگه چنین چیزی ممکنه مگر اینکه با پشتیبانی خود سونی صحبت کنی تازه اونم معلوم نیست اینکار رو واست انجام بدن
اگه تونستی بیاری رو اکانت آمریکا اونوقت میتونی dlc ها هم رجین یک بگیری با دلار ولی تا قبل اینکه بازی منتقل نشده به اکانت امریکا نمیشه

دوستان من واسه پى اس ٤ فقط انحصاريارو ميزدم و اكثرا پى سى بردم الان بعد ١ سال ميخام با اكانتم لاگين كنم هركار ميكنم نميشه پسورد يادم رفته و به ايميل هم ميده كه بازيابى كنم ولى مشكل اينجاست كه تاريخ تولد هم يادم نيست چى زدم چون تولد دقيقمو نزدم .. الان راهى نيست با سونى حرف زده ايميلى چيزى داد اكانتو دسترسى بدن بهم يا راحت تغيير رمز بدم بدون سوال ؟؟

سلام من قبلا روی اکانت اصلیم two step verification فعال بود بدون هیچ مشکلی، اما یه مدت بود که موقع لاگ این هیچ کدی رو اس ام اس نمیکرد و مجبور میشدم از کد های بک آپ استفاده کنم، واسه همین غیرفعالش کردم که دوباره فعال کنم با یه شماره دیگه ولی باز هم هیچ اس ام اسی نمیفرسته و دیگه حتی نمیشه فعالش کرد! جالبه توی بقیه اکانت هایی که دارم بدون مشکل فعال میشه و اس ام اس هم میفرسته! راه حلی چیزی نیست برای این؟ باید با ساپورت صحبت کنم؟

سلام دوستان کنسول بعد مدتها ریست فکتوری کردم الان موقع وارد کردن یوزر پس میگه پس اشتباه در حالی که مطمعنم درسته. راه حلی هست بشه برش گردوند؟ دلیلش چیه ممکنه هک شده باشه؟

بله، یه ماه اش
سلام مصطفی جان الان من و دوستم جفتمون اکانتمون امریکاس بهترین راه چطوریه بتونیم هم ea access هم پی اس نو یکساله فعال کنیم ؟
این گیفت کارت اماده های ea access چطوریه اونا کد بهت میده میزنی اوکی میشه ؟

سلام مصطفی جان الان من و دوستم جفتمون اکانتمون امریکاس بهترین راه چطوریه بتونیم هم ea access هم پی اس نو فعال کنیم ؟
این گیفت کارت اماده های ea access چطوریه اونا کد بهت میده میزنی اوکی میشه ؟
آره کد میدن، یه ماهه خواستی فعال کنی بدل من فعال میکنم برات

• Like
Reactions: MOEIN MPM
دوستان میخوام به ps store وصل شم هرکاری میکنم نمیشه . بعد کنار عکس پروفایلم یه دایره کوچیک زده به رنگ قرمز که داخلشم ضبدره زده .
شما برو تست کانکشن بگیر و ببین به psn وصل میشه یا نه

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk

• Like
Reactions: Jack cooper

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or