فکر کنم همینجا خوندم که بدون قند شکن باز نمیشه بازی... نمیدونم بخش افلاین داره یا نه؟؟ اگه بخش افلاین باشه که بازم خوبه ولی بازی شوتر اونم با چیزپی ان که پینگ رو خیلی خراب میکنه ...... نمیدونم !!! اصلا قابل بازی کردن میشه؟؟دوستان بازیTom Clancy’s The Division 2 تخفیف عالی بهش دادن و از ۵۹ دلار شما میتونید ۳ دلار بازی رو بخرید .
سلام دوست عزیز چند تا از دوستان دیگه هم گفتن بدون قند شکن نمیشه ولی من خودم شماره یکشو الان زدم بدون قندشکن اجرا میشه حتی for honor و رامبو هم اجرا میشه ولی اینو تست نگرفتمدرود دوستان از بازی هایی که الان توی استور تخفیف خورده کدوماشون ارزش داره بخریم؟؟ من زیاد باهاشون اشنایی ندارم ممنون.
فکر کنم همینجا خوندم که بدون قند شکن باز نمیشه بازی... نمیدونم بخش افلاین داره یا نه؟؟ اگه بخش افلاین باشه که بازم خوبه ولی بازی شوتر اونم با چیزپی ان که پینگ رو خیلی خراب میکنه ...... نمیدونم !!! اصلا قابل بازی کردن میشه؟؟
گزینه های بیشتری بدیندوستان نمیتونم Sign in بشم ...مشکل از خود سونی هست یا اینترنت ؟
این سوتی سونی هست، همه بازیها اینجوری نیستن باید بری ببینی چه بازیهایی اینجوری هستنددوستان یه سوال،
من داشتم سایت psn profile رو نگاه میکردم، تو پروفایل یکی دیدم بعضی از بازی ها رو تو ps4 سه بار پلات کرده، یعنی یه بار رجین امریکا یه بار رجین اروپا و یه بار هم رجین ژاپن،
خواستم بدونم امکانش هست مگه، یه باری رو پلات کنیم و بعد یه دیسک با رجیم متفاوت بگیریم و با اونم پلات کنیم
فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk