همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

دوستان PSn سرویس فیلم هم داره؟
این دوتا رو الان دیدم اما تا وارد میشم ارور this feature is unavailable میده

Attachments

• Untitled1.png
    Untitled1.png
    413.3 KB · مشاهده: 11
  • Untitled.png
    Untitled.png
    383.6 KB · مشاهده: 10
درود دوستان از بازی هایی که الان توی استور تخفیف خورده کدوماشون ارزش داره بخریم؟؟ من زیاد باهاشون اشنایی ندارم ممنون.
دوستان بازیTom Clancy’s The Division 2 تخفیف عالی بهش دادن و از ۵۹ دلار شما میتونید ۳ دلار بازی رو بخرید .
فکر کنم همینجا خوندم که بدون قند شکن باز نمیشه بازی... نمیدونم بخش افلاین داره یا نه؟؟ اگه بخش افلاین باشه که بازم خوبه ولی بازی شوتر اونم با چیزپی ان که پینگ رو خیلی خراب میکنه ...... نمیدونم !!! اصلا قابل بازی کردن میشه؟؟

درود دوستان از بازی هایی که الان توی استور تخفیف خورده کدوماشون ارزش داره بخریم؟؟ من زیاد باهاشون اشنایی ندارم ممنون.

فکر کنم همینجا خوندم که بدون قند شکن باز نمیشه بازی... نمیدونم بخش افلاین داره یا نه؟؟ اگه بخش افلاین باشه که بازم خوبه ولی بازی شوتر اونم با چیزپی ان که پینگ رو خیلی خراب میکنه ...... نمیدونم !!! اصلا قابل بازی کردن میشه؟؟
سلام دوست عزیز چند تا از دوستان دیگه هم گفتن بدون قند شکن نمیشه ولی من خودم شماره یکشو الان زدم بدون قندشکن اجرا میشه حتی for honor و رامبو هم اجرا میشه ولی اینو تست نگرفتم

دوستان یه سوال،
من داشتم سایت psn profile رو نگاه میکردم، تو پروفایل یکی دیدم بعضی از بازی ها رو تو ps4 سه بار پلات کرده، یعنی یه بار رجین امریکا یه بار رجین اروپا و یه بار هم رجین ژاپن،
خواستم بدونم امکانش هست مگه، یه باری رو پلات کنیم و بعد یه دیسک با رجیم متفاوت بگیریم و با اونم پلات کنیم

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk

• Like
Reactions: Persona.Q
دوستان یه سوال،
من داشتم سایت psn profile رو نگاه میکردم، تو پروفایل یکی دیدم بعضی از بازی ها رو تو ps4 سه بار پلات کرده، یعنی یه بار رجین امریکا یه بار رجین اروپا و یه بار هم رجین ژاپن،
خواستم بدونم امکانش هست مگه، یه باری رو پلات کنیم و بعد یه دیسک با رجیم متفاوت بگیریم و با اونم پلات کنیم

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk
این سوتی سونی هست، همه بازی‌ها اینجوری نیستن باید بری ببینی چه بازی‌هایی اینجوری هستند

• Like
Reactions: AMIN-PASHA

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or