همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

سلام دوستان دستگاه PS4 من ریجن 2 هست و اکانتی که ساختم ریجن 1، تعدادی بازی ریجن 1 به صورت اکانت خریدم و الان هم قصد دارم تو تخفیفات فیفا 20 رو بگیرم، موردی که وجود داره اینه که بنده دارم میرم استرالیا، اونجا تکلیف چی میشه؟ میشه آدرس اکانت رو (ریجنش) تغییر داد؟ اگه تغییر کنه بازی هایی که خریدم از بین میره؟ یا کلا باید بیخیال این اکانتم بشم و یه اکانت جدا بسازم؟ احتمالا این اکانتم هم بدون مشکل اونجا فعال باشه (مثل الان که تو ایران فعاله)، خلاصه یه راهنمایی کنید ممنون میشم.
ریجن قابل تغییر نیست ولی میتونید از اکانتتون بدون مشکل استفاده کنید اگه سوالتون برای اینه که میخواید کردیت کارت بگیرید و مستقیم خرید کنید میتونید یه اکانت برای اون کشور بسازید وقتی رو کنسول اکتیو بشه بازیاش شیر میشن میتونید رو اون اکانت بازی بخرید ولی با همون اکانت ریجن 1 تون بازیو اجرا کنید البته اجباری هم نیست از همونجا هم میتونید گیفت ریجن 1 بخرید با همون اکانت اصلیتون بازیارو بگیرید

• Like
Reactions: vahid1400
اقا من هر کاری میکنم نمیتونم با اکانتم رو PS3 وصل بشم error تایم اوت میده. 2 بار با ساپورت سونی صحبت کردم گفتن اکانت هیچ مشکلی نداره و باید وصل بشه . هر کاری هم گفتن انجام دادم.یوزر جدید ساختم,هارد رو فرمت کردم,فریمور دوباره نصب کردم بازم نمیشه.جالبه هر اکانت دیگه راحت وصل میشه . خیلی عجیبه واقعا رفته رو اعصابم

اقا من هر کاری میکنم نمیتونم با اکانتم رو PS3 وصل بشم error تایم اوت میده. 2 بار با ساپورت سونی صحبت کردم گفتن اکانت هیچ مشکلی نداره و باید وصل بشه . هر کاری هم گفتن انجام دادم.یوزر جدید ساختم,هارد رو فرمت کردم,فریمور دوباره نصب کردم بازم نمیشه.جالبه هر اکانت دیگه راحت وصل میشه . خیلی عجیبه واقعا رفته رو اعصابم
دست به پورتها کردن با نت‌های متعدد تست کن راه دیگه شیر vpn هست که من نمیدونم چجوریه خودت برو دنبالش :D

دست به پورتها کردن با نت‌های متعدد تست کن راه دیگه شیر vpn هست که من نمیدونم چجوریه خودت برو دنبالش :D
vpn هم شیر کردم نمیشه. با نت ایرانسل و اسایتک و شاتل تست کردم بازم نشد اصلا یه چیز عجیبی شده این قضیه

سلام. ببخشید شاید جای مناسبی سوالمو نمیپرسم..
من دو ساله فقط دارک سولز آنلاین بازی میکنم رو ps4 ، حدودا یک ماه بود که بعضی روزا لاگین میشدم به بازی بعضی روزام نمیشد... الان یک هفته است رسما دیگه نمیتونم لاگین کنم ..
هم دارک سولز ۳ و هم دارک سولز ۱ ریمستر

نت مخابرات دارم ، های وب ام دارم ، با لن و وایفای هیچکدوم دیگه جواب نمیده!
نت وصله رو کنسول میتونم برم رو تاپک ها و وال ها پیام بزارم ولی به هیچ وجه لاگین نمیشم !

یکی از فرند هام گفت تو چیتری بن شدی! ممکنه؟
ممکنه بخاطر این پلاس دو هفته ای ها باشه؟ چون من فقط از اونا خریدم امسال..

سلام. ببخشید شاید جای مناسبی سوالمو نمیپرسم..
من دو ساله فقط دارک سولز آنلاین بازی میکنم رو ps4 ، حدودا یک ماه بود که بعضی روزا لاگین میشدم به بازی بعضی روزام نمیشد... الان یک هفته است رسما دیگه نمیتونم لاگین کنم ..
هم دارک سولز ۳ و هم دارک سولز ۱ ریمستر

نت مخابرات دارم ، های وب ام دارم ، با لن و وایفای هیچکدوم دیگه جواب نمیده!
نت وصله رو کنسول میتونم برم رو تاپک ها و وال ها پیام بزارم ولی به هیچ وجه لاگین نمیشم !

یکی از فرند هام گفت تو چیتری بن شدی! ممکنه؟
ممکنه بخاطر این پلاس دو هفته ای ها باشه؟ چون من فقط از اونا خریدم امسال..
نه مال اون نیست
@voldmort

• Like
Reactions: SUB-ZERO

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or