همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

از دیروز تا حالا نمیتونم به psn وصل شم دلیلش چیه؟
مودمم چند بار خاموش کردم
ریستم کردم
نت اوکیه تو بقیه چیزا

تست هم میگیرم
ارور
nw-31205-1 میده
بن نشده باشم:|

از دیروز تا حالا نمیتونم به psn وصل شم دلیلش چیه؟
مودمم چند بار خاموش کردم
ریستم کردم
نت اوکیه تو بقیه چیزا

تست هم میگیرم
ارور
nw-31205-1 میده
بن نشده باشم:|
منم از دیشب با اینترنت خونه نمیتونم وصل شم، نت ایرانسل رو با گوشی Share کردم و وصل شد:| نمیدونم مشکل چیه

• Sad
Reactions: aslirezahddd
منم از دیشب با اینترنت خونه نمیتونم وصل شم، نت ایرانسل رو با گوشی Share کردم و وصل شد:| نمیدونم مشکل چیه
خوب واسه من حل شد :D
این باگ سونی هستش و واسه خیلیا مثل اینکه پیش میاد
دی ان اس اینو بزن داخل ps4
بعد اوکی میشه !

primary dns 8.8.8.8
secondary dns 8.4.4.8

• Like
Reactions: Nameless King
آقا یه هفتست تلاش میکنم psn اتصالش failed میشه هی، نتمم ایرانسل که با موبایل هات اسپاتش میکنم. به پشتیبانی ایرانسل هم زنگ زدم گفت از طرف ما نیست و کاری از دستمون بر نمیاد کسی راه حلی داره ارائه بده ممنون میشم:-??

آقا سرعت چرا اینقد داغونه . با نت ۱۶ مگ فقط تو ،psn سرعتمو زده ۳مگ در صورتی که با speedtest حدود ۱۳،۱۴ هست . یعنی اینقدر اختلاف ؟
گفتیم آخر هفتس کالاف بتارو دانلود کنیم . زده ۶۰ساعت:|~X(
دیگه از کوسه ها انتظار فشار حداکثری نداشتیم

آقا سرعت چرا اینقد داغونه . با نت ۱۶ مگ فقط تو ،psn سرعتمو زده ۳مگ در صورتی که با speedtest حدود ۱۳،۱۴ هست . یعنی اینقدر اختلاف ؟
گفتیم آخر هفتس کالاف بتارو دانلود کنیم . زده ۶۰ساعت:|~X(
دیگه از کوسه ها انتظار فشار حداکثری نداشتیم

با PC بگیر و با PSX انتقال بده

سلام دوستان
من ی اکانت دارم میخام با دوستم اشتراک بذارم تایید دو مرحله ای هم هست راهی هست رمز اصلیمو براش نفرستم اخه میشه وارد اکانت شد شماره و ایمیلو با رمز اصلی عوض کرد
دوستانی که اکانت قانونی میفروشن میتونن راهنماییم کنند؟

یه اکانت مدینه بود واسه بتای کالاف ، رفتم پلاس چارده روزه ش رو فعال کنم بتمن رو دانلود کنم،
ولی پیغام ارور زیر رو میگه،
مگه فری نیست؟ پس روش پرداخت و اینا چیه دیگه!
You don't have any payment methods on file. Add a credit card or debit card or link a PayPal account to complete your purchase.

یه اکانت مدینه بود واسه بتای کالاف ، رفتم پلاس چارده روزه ش رو فعال کنم بتمن رو دانلود کنم،
ولی پیغام ارور زیر رو میگه،
مگه فری نیست؟ پس روش پرداخت و اینا چیه دیگه!
You don't have any payment methods on file. Add a credit card or debit card or link a PayPal account to complete your purchase.
باید یه paypal (انگلیس)بسازی لینک کنی به این اکانتت و اینکه اکنت باید واسه انگلیس باشه تا این روش جواب بده..

• Like
Reactions: AM!R
باید یه paypal (انگلیس)بسازی لینک کنی به این اکانتت و اینکه اکنت باید واسه انگلیس باشه تا این روش جواب بده..
ممنون.
نه واسه عربستان هست، واسه بتای کالاف جدیده ساخته بودم.
یه اکانت دیگه دارم یوزر دومه واسه بازی هایی که دو نفره بازی میکنیم، اون ریجن یک آمریکا هستش، اونم رفتم پلاس ش رو بگیرم اونم همین پیغام رو داد، راهش چیه؟

ممنون.
نه واسه عربستان هست، واسه بتای کالاف جدیده ساخته بودم.
یه اکانت دیگه دارم یوزر دومه واسه بازی هایی که دو نفره بازی میکنیم، اون ریجن یک آمریکا هستش، اونم رفتم پلاس ش رو بگیرم اونم همین پیغام رو داد، راهش چیه؟
دادا شما یه اکانت انگلیس بسازبا pc بعد باید یه اکانت paypal انگلیس بساز (با قند شکن ) سعی کن مشخصات وارد میکنی یکی باشه توی هردوتا سر اخر تو قسمpayment method اکانت pay pal که ساختی وارد کن بعد وقتی اکانتو زدی تو ps4 میاره 14 روزه فری رو انتخاب کن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or