خاموش روشن کن مودمو علیرضا پارس بعضی وقتها کرم ریزی میکنهمشکل داره psn ?
چون 1 . 2 ساعتی میشه نمیتونم وصل شم
خاموش روشن کن مودمو علیرضا پارس بعضی وقتها کرم ریزی میکنهمشکل داره psn ?
چون 1 . 2 ساعتی میشه نمیتونم وصل شم
منم از دیشب با اینترنت خونه نمیتونم وصل شم، نت ایرانسل رو با گوشی Share کردم و وصل شداز دیروز تا حالا نمیتونم به psn وصل شم دلیلش چیه؟
مودمم چند بار خاموش کردم
ریستم کردم
نت اوکیه تو بقیه چیزا
تست هم میگیرم
ارور
nw-31205-1 میده
بن نشده باشم![]()
خوب واسه من حل شدمنم از دیشب با اینترنت خونه نمیتونم وصل شم، نت ایرانسل رو با گوشی Share کردم و وصل شدنمیدونم مشکل چیه
آقا سرعت چرا اینقد داغونه . با نت ۱۶ مگ فقط تو ،psn سرعتمو زده ۳مگ در صورتی که با speedtest حدود ۱۳،۱۴ هست . یعنی اینقدر اختلاف ؟
گفتیم آخر هفتس کالاف بتارو دانلود کنیم . زده ۶۰ساعت
دیگه از کوسه ها انتظار فشار حداکثری نداشتیم
آخه بدبختی pc من فقط یه درگاه lan دارهبا PC بگیر و با PSX انتقال بده
آخه بدبختی pc من فقط یه درگاه lan داره
باید یه paypal (انگلیس)بسازی لینک کنی به این اکانتت و اینکه اکنت باید واسه انگلیس باشه تا این روش جواب بده..یه اکانت مدینه بود واسه بتای کالاف ، رفتم پلاس چارده روزه ش رو فعال کنم بتمن رو دانلود کنم،
ولی پیغام ارور زیر رو میگه،
مگه فری نیست؟ پس روش پرداخت و اینا چیه دیگه!
You don't have any payment methods on file. Add a credit card or debit card or link a PayPal account to complete your purchase.
ممنون.باید یه paypal (انگلیس)بسازی لینک کنی به این اکانتت و اینکه اکنت باید واسه انگلیس باشه تا این روش جواب بده..
دادا شما یه اکانت انگلیس بسازبا pc بعد باید یه اکانت paypal انگلیس بساز (با قند شکن ) سعی کن مشخصات وارد میکنی یکی باشه توی هردوتا سر اخر تو قسمpayment method اکانت pay pal که ساختی وارد کن بعد وقتی اکانتو زدی تو ps4 میاره 14 روزه فری رو انتخاب کنممنون.
نه واسه عربستان هست، واسه بتای کالاف جدیده ساخته بودم.
یه اکانت دیگه دارم یوزر دومه واسه بازی هایی که دو نفره بازی میکنیم، اون ریجن یک آمریکا هستش، اونم رفتم پلاس ش رو بگیرم اونم همین پیغام رو داد، راهش چیه؟