همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

سلام

اشتراک ps plus با ps now فرق میکنه؟ هزینه یک ماهشون چند دلاره؟

مثلا با اشتراک ps now میتونم بازی رو‌ دانلود کنم و آفلاین برم؟ شامل همه بازیها میشه؟

در مورد بازیهایی که فقط یک بار بخش داستانیش رو میرم و دیگه استفاده ندارم میصرفه؟ (نسبت به خرید دیسک منظورمه)

سوال آخر که از همه مهمتره در طول مثلا یک ماه چند تا بازی میتونم دانلود کنم؟

سلام

اشتراک ps plus با ps now فرق میکنه؟ هزینه یک ماهشون چند دلاره؟

مثلا با اشتراک ps now میتونم بازی رو‌ دانلود کنم و آفلاین برم؟ شامل همه بازیها میشه؟

در مورد بازیهایی که فقط یک بار بخش داستانیش رو میرم و دیگه استفاده ندارم میصرفه؟ (نسبت به خرید دیسک منظورمه)

سوال آخر که از همه مهمتره در طول مثلا یک ماه چند تا بازی میتونم دانلود کنم؟
اشتراکشون فرق میکنه دوتا سرویس متفاوت هستن
اشتراک ماهیانه هرکدوم 10 دلاره ولی اگه میخواید بگیرید سالانه بگیرید 60 دلاره خیلی ارزونتر درمیاد
با ps now یه سری بازیارو میشه دانلود کرد یه سریارو نه شامل همه بازیا نمیشه
من نمیدونم چقدر از بازیای قدیمی توشه چک کنید ببینید اگه بازیای قدیمی خوبی رو شامل میشه ارزش داره بگیرید ولی برای من که دنبال بازیای جدیدم اصلا ارزش نداره هنوز خیلی نسبت به گیم پس ضعیفه
فکر نمیکنم خود سرویس محدودیتی داشته باشه دیگه به سرعت نت خودتون بستگی داره که چقدر میتویند دانلود کنید

• Like
Reactions: jack sparrows
اشتراکشون فرق میکنه دوتا سرویس متفاوت هستن
اشتراک ماهیانه هرکدوم 10 دلاره ولی اگه میخواید بگیرید سالانه بگیرید 60 دلاره خیلی ارزونتر درمیاد
با ps now یه سری بازیارو میشه دانلود کرد یه سریارو نه شامل همه بازیا نمیشه
من نمیدونم چقدر از بازیای قدیمی توشه چک کنید ببینید اگه بازیای قدیمی خوبی رو شامل میشه ارزش داره بگیرید ولی برای من که دنبال بازیای جدیدم اصلا ارزش نداره هنوز خیلی نسبت به گیم پس ضعیفه
فکر نمیکنم خود سرویس محدودیتی داشته باشه دیگه به سرعت نت خودتون بستگی داره که چقدر میتویند دانلود کنید

اگه سالانش رو بتونم ۸۵۰ بگیرم میشه ماهی ۷۰ تومن.

هر بازی هم اگه نهایت ۵۰ گیگ باشه دانلودش نهایت ۵۰ تومن میشه.

ماهی یک بازی هم برم میشه ۱۲۰ تومن در حالی که عمده بازی های کارکرده زیر ۱۵۰ نیستن بازیهای آکبند هم زیر ۲۵۰.

در مورد بازیهای ارزانتر شاید ps now چندان به صرفه نباشه اما در مورد بازیهای گرانتر میصرفه.

البته بازیهای جدید همونطور که گفتید معمولا توی لیست نیستن.

اگه سالانش رو بتونم ۸۵۰ بگیرم میشه ماهی ۷۰ تومن.

هر بازی هم اگه نهایت ۵۰ گیگ باشه دانلودش نهایت ۵۰ تومن میشه.

ماهی یک بازی هم برم میشه ۱۲۰ تومن در حالی که عمده بازی های کارکرده زیر ۱۵۰ نیستن بازیهای آکبند هم زیر ۲۵۰.

در مورد بازیهای ارزانتر شاید ps now چندان به صرفه نباشه اما در مورد بازیهای گرانتر میصرفه.

البته بازیهای جدید همونطور که گفتید معمولا توی لیست نیستن.
گفتم درمورد بازیای قدیمی اطلاع ندارم چیارو شامل میشه اگه اکثر بازیارو شامل میشه ارزش داره ولی اگه خیلی از بازیارو نداشته باشه باز مجبورید جور دیگه تهیه کنید
بازی کاکرده هم بگیرید میتونید تقریبا با همون قیمت بفروشید یا میتونید از مغازه دار کرایه کنید آخرین بار بازیای قدیمی هفته ای 10ت بودن که اگه وقتتون خیلی محدود نیست تایم کافی‌ای برای تموم کردن یه بازیه

• Like
Reactions: jack sparrows
سلام دوستان
من یه بازی خریدم ولی اصلا نمی تونم دانلودش کنم حتی میزان کل دانلود رو هم نشون نمیده همش can not download میزنه
کسی راه حلی دار ه ؟

سلام و وقت بخیر به دوستان بازی سنتر.
عزیزان من میخوام اشتراک پلاسم رو با شخص دیگری به اشتراک بزارم.اگر کسی نحوه انجام این کارو بلده خواهشا گام به گام برام اینجا توضیح بده.ممنون و تشکر.

سلام و وقت بخیر به دوستان بازی سنتر.
عزیزان من میخوام اشتراک پلاسم رو با شخص دیگری به اشتراک بزارم.اگر کسی نحوه انجام این کارو بلده خواهشا گام به گام برام اینجا توضیح بده.ممنون و تشکر.
شما مجبوری ظرفیت سوم اکانت رو خودت استفاده کنی و دوستت ظرفیت دوم. حالا محدودیت هایی که داری اینه که تو به تمام محتوای اکانتت ( بازی و پلاس و دی ال سی) در صورت انلاین بودن دسترسی داری و اگه افلاین باشی نمیتونی از بازی های اکانتت استفاده کنی. مورد دوم این که دوستت به بازی هایی که تو اکانتت داری هم دسترسی خواهد داشت. البته میتونین تو یه اکانت مجزا پلاس بگیری که دیگه این محدودیت ها رو نداشته باشی.
حالا روش کار اینطوره که رمز و ایمیل اکانت خودت که پلاس داری رو بدی دوستت وارد بکنه و اکتیو کنه رو دستگاهش و نهایتا یه ریستوره لایسنس بزنه و تمام. بعدش میتونه با اکانت خودش از پلاس تو که شییر شده تو کنسولش استفاده کنی
ولی تو فقط با اکانت خودت میتونی از پلاس استفاده کنی و با اکانت های دیگت تو کنسول دسترسی به پلاس نخواهی داشت

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk

سلام دوستان
من یه بازی خریدم ولی اصلا نمی تونم دانلودش کنم حتی میزان کل دانلود رو هم نشون نمیده همش can not download میزنه
کسی راه حلی دار ه ؟
با چه نتی دانلود میکنی. یه تست اینترنت با کنسول بگیر ببین اررور میده یا نه یا سرعت دانلودد چقدره.
با نت های دیگه هم امتحان کن

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk

دوستان کسی با PS3 مشکل وصل شدن به PSN داره ؟ من هر کاری میکنم نمیتونم وصل بشدم خطای time out میده.
توی ساعت های دیگه هم امتحان کن ببین حل میشه یا نه
اگر نشد یعنی اینترنت هنوز به طور کلی وصل نشده باید صبر کرد

دوستان کسی با PS3 مشکل وصل شدن به PSN داره ؟ من هر کاری میکنم نمیتونم وصل بشدم خطای time out میده.
نکته عجیب اینه با یه اکانت دیگم بعد از چند بار ترای کردن وصل میشه ولی با اکانت اصلیم هر کاری میکنم وصل نمیشه. عجیبه

سلام دوستان دستگاه PS4 من ریجن 2 هست و اکانتی که ساختم ریجن 1، تعدادی بازی ریجن 1 به صورت اکانت خریدم و الان هم قصد دارم تو تخفیفات فیفا 20 رو بگیرم، موردی که وجود داره اینه که بنده دارم میرم استرالیا، اونجا تکلیف چی میشه؟ میشه آدرس اکانت رو (ریجنش) تغییر داد؟ اگه تغییر کنه بازی هایی که خریدم از بین میره؟ یا کلا باید بیخیال این اکانتم بشم و یه اکانت جدا بسازم؟ احتمالا این اکانتم هم بدون مشکل اونجا فعال باشه (مثل الان که تو ایران فعاله)، خلاصه یه راهنمایی کنید ممنون میشم.

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or