livechat ش زمان خاصی داره. توی ساعات کاری آمریکا هست(شب و صبح زود ما) خارج از این ساعات غیر فعاله - باید هیتلر شکن با سرور آمریکا هم داشته باشی.دوستان کسی میدونه چطور باید با کاستومر سرویس سونی صحبت کرد؟
من توی سایتشون اصلا گزینه لایو چت رو نمیبینم![]()
من اکانتم مال UK اهه حکمتش چیه؟livechat ش زمان خاصی داره. توی ساعات کاری آمریکا هست(شب و صبح زود ما) خارج از این ساعات غیر فعاله - باید هیتلر شکن با سرور آمریکا هم داشته باشی.
درود ، اکانتت برای هر کشوری که باشه ، موقع چت آی پیت هم باید برای همون باشه وگرنه گزینه چت نمیاد.من اکانتم مال UK اهه حکمتش چیه؟
سلام دوست عزیزسلام خدمت دوستان گل بازیسنتر
بعد 5 سال دوری دوباره برگشتم به سایت
من واسه دانلود آپدیت بازی نت همراه اول گرفتم ولی تو PS بعد چند مگ دانلود قطع میشه ولی اینترنت وایرلس خونه مشکلی نداره باید چیکار کنم؟
چند بار بین نت ها سویچ کردم شاید راه بیوفته ولی نشد
ممنون بابت جوابت دوست عزیزسلام دوست عزیز
آره مشکل داره باید صد بار بزنی retry تا بره جلو که بازم اینجوری میشه، از بقیه نتها استفاده کن مثل ایرانسل
نمیدونم من تست نزدم ولی این کارت سرعنو میاره پایین قطعاممنون بابت جوابت دوست عزیز
نمیشه با قندشکن یا تغییر DNS کاریش کرد؟
پارس پیشگامان مبین نت ایرانسل شاتلمنم مشکل دانلود از PSN دارم با ADSL صبانت
5 گیگ دانلود میکنه بعد ارور میده
دوستانی که مشکلی ندارن اینترنت چی استفاده میکنین؟
ایمیل یا جیمیل جدید استفاده کنسلام دوستان. میخوام یه اکانت جدید PSN بسازم ولی این خطا رو میده:
The e-mail address entered is invalid.
اگه راه حلی دارید لطفاً راهنمایی کنید.
ایمیل یا جیمیل جدید استفاده کن
باید یکی بسازی و قبلا هم ازش توی Psn استفاده نکرده باشیبا یه جیمیل جدید هم تست کردم، بازم همین خطا رو میده.