همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

درود
دوستان من یه اکانت دارم که 2 استپ فعال داره و شماره ای که روی اون ست کرده بودم الان ایرانسل قطعش کرده و کلا صاحبش شده ایرانسل
به نظرتون راهی هست که بتونم برش دارم این 2 استپ رو / بدیش اینه که بکاپ کد ها رو هم ندارم

سلام دوستان اگه من و دوستم یه اکانت ظرفیت 3 خریداری کنیم و اون اکانت رمز دوم نداشته باشه میتونیم اون اکانت رو روی هردوتا دستگاهمون فعال کنیم و هردو بازی کنیم؟البته میدونم که همزمان نمیشه

درود
دوستان من یه اکانت دارم که 2 استپ فعال داره و شماره ای که روی اون ست کرده بودم الان ایرانسل قطعش کرده و کلا صاحبش شده ایرانسل
به نظرتون راهی هست که بتونم برش دارم این 2 استپ رو / بدیش اینه که بکاپ کد ها رو هم ندارم
باید با پشتیبانی صحبت کنید بجز پشتیبانی هیچ راه دیگه‌ای ندارید
سلام دوستان اگه من و دوستم یه اکانت ظرفیت 3 خریداری کنیم و اون اکانت رمز دوم نداشته باشه میتونیم اون اکانت رو روی هردوتا دستگاهمون فعال کنیم و هردو بازی کنیم؟البته میدونم که همزمان نمیشه
بله تا زمانی که تایم بازی کردنتون متفاوت باشه و همزمان آنلاین نشید میتونید بدون مشکل بازی کنید

یک فرشته با نام کاربری Darkkahn برام پیام داد که اگر با ساپورت PSN تماس بگیرم میتونم اون 20 دلاری که بعد از خرید پلاس 60 دلاری تخفیف خورده رو ازشون بگیرم و توی Chatــه PSN به کارشناسشون گفتم و 20 دلارم رو بهم پس دادن !
بعضی از آدم ها زندگی رو برای بقیه سختتر میکنن ، اما بعضی ها مثل Darkkahn با یک پیام و راهنمایی ساده بقیه رو خوشحال و سوپرایز میکنن ! داداش من اسمت رو هم نمیدونم اما دمت گرم که واسه یه غریبه وقت گذاشتی و کمک کردی . . .

بچه ها من کنسول فروختم اکانتو دی اکتیو نکردم،گفتم ریست کنم خودش میپره،اما هنوز انگار اکتیوه
الان داداشم میخواد کنسول بگیره،میتونم اکانتمو از تو سایت توش بازی بخرم و بدم بزنه رو کنسولش؟

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

بچه ها من کنسول فروختم اکانتو دی اکتیو نکردم،گفتم ریست کنم خودش میپره،اما هنوز انگار اکتیوه
الان داداشم میخواد کنسول بگیره،میتونم اکانتمو از تو سایت توش بازی بخرم و بدم بزنه رو کنسولش؟

باید قبل فروش با کنسول میرفتید داخل تنظیمات اکانت و از اونجا دی اکتیوش میکردید
الان اگه طی ۶ ماه گذشته از طریق سایت اکانتو دی اکتیو نکرده باشید میتونید برید داخل سایت و اکانتو از اونجا دی اکتیو کنید بعد بدید رو کنسول اکتیوش کنن

باید قبل فروش با کنسول میرفتید داخل تنظیمات اکانت و از اونجا دی اکتیوش میکردید
الان اگه طی ۶ ماه گذشته از طریق سایت اکانتو دی اکتیو نکرده باشید میتونید برید داخل سایت و اکانتو از اونجا دی اکتیو کنید بعد بدید رو کنسول اکتیوش کنن
داخل سایت هم اجازه نمیده دی اکتیو کنم
راه دیگه ایی نداره؟

داخل سایت هم اجازه نمیده دی اکتیو کنم
راه دیگه ایی نداره؟

به پشتیبانی سونی از طریق چت بگو. یک لینکی میدن درخواست دی اکتیو رو پر میکنی و یه سری مشخصات اکانتت رو وارد میکنی بعد از یک تا دو روز دی اکتیو میکنن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or