باید با پشتیبانی صحبت کنید بجز پشتیبانی هیچ راه دیگهای نداریددرود
دوستان من یه اکانت دارم که 2 استپ فعال داره و شماره ای که روی اون ست کرده بودم الان ایرانسل قطعش کرده و کلا صاحبش شده ایرانسل
به نظرتون راهی هست که بتونم برش دارم این 2 استپ رو / بدیش اینه که بکاپ کد ها رو هم ندارم
بله تا زمانی که تایم بازی کردنتون متفاوت باشه و همزمان آنلاین نشید میتونید بدون مشکل بازی کنیدسلام دوستان اگه من و دوستم یه اکانت ظرفیت 3 خریداری کنیم و اون اکانت رمز دوم نداشته باشه میتونیم اون اکانت رو روی هردوتا دستگاهمون فعال کنیم و هردو بازی کنیم؟البته میدونم که همزمان نمیشه
Californiaبچه ها میخام اکانت بسازم ، ادرسو کدوم ایالت انتخاب کنم که مالیات نره تو پام؟
بچه ها میخام اکانت بسازم ، ادرسو کدوم ایالت انتخاب کنم که مالیات نره تو پام؟
مطمئنی ؟کالیفرنیا هم مالیات زده
باید بری سمت الاسکا
باید قبل فروش با کنسول میرفتید داخل تنظیمات اکانت و از اونجا دی اکتیوش میکردیدبچه ها من کنسول فروختم اکانتو دی اکتیو نکردم،گفتم ریست کنم خودش میپره،اما هنوز انگار اکتیوه
الان داداشم میخواد کنسول بگیره،میتونم اکانتمو از تو سایت توش بازی بخرم و بدم بزنه رو کنسولش؟
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
داخل سایت هم اجازه نمیده دی اکتیو کنمباید قبل فروش با کنسول میرفتید داخل تنظیمات اکانت و از اونجا دی اکتیوش میکردید
الان اگه طی ۶ ماه گذشته از طریق سایت اکانتو دی اکتیو نکرده باشید میتونید برید داخل سایت و اکانتو از اونجا دی اکتیو کنید بعد بدید رو کنسول اکتیوش کنن
به پشتیبانی سونی از طریق چت بگو. یک لینکی میدن درخواست دی اکتیو رو پر میکنی و یه سری مشخصات اکانتت رو وارد میکنی بعد از یک تا دو روز دی اکتیو میکنن.داخل سایت هم اجازه نمیده دی اکتیو کنم
راه دیگه ایی نداره؟
Sent from my SM-G935F using Tapatalk