اگر پیام رو دریافت کردید قبل از Factory Reset این روش رو امتحان کنید:سلام
چند نفر گزارش دادن که با دریافت یک پیام، کنسول بلافاصله بعد از روشن شدن کرش میکنه وچارهای جز Factory Reset کردن نخواهید داشت. توصیه میشه بخش پیامها رو فقط به دوستان محدود کنید:
[Settings] > [Account Management] > [Privacy Settings] > [Personal Info | Messaging] > [Messages] > Friends Only
ذوستان من اکانت اصلیم امریکا هست. گیفت کارت کانادا دارم و میخوام ازش استفاده کنم. الان اگه اکانت کانادا بسازم و گیفت کارت رو روی اکانت کانادام بزنم و با همون اکانت کانادا بازی بخرم ایا میتونم با اکانت امریکام بازی کنم؟ چون میخوام با اکانت اصلی خودم (امریکا) بازی کنم و تروفی هایی که میگیرم برای اکانت اصلیم باشه. راهی هست براش؟ اگه اکتیو پرایمری کنم اوکی میشه؟
فکر نکنم بتونی کار کنیدرود
من یه مشکل دارم اونم اینه که چند وقته دیگه بتل 1 نمیتونم بازی کنم از بس لگ دارم
تا دو هفته پیش میتونستم بدون کوچک ترین لگی بازی کنم ولی الان نه از هر دقیقه 40 ثانیش لگ دارم
انواع DNS و MTU هم تست کردم فایده نداشت جالبیش اینجاست پینگم مثل همیشه هست یعنی 100 ولی با این حال خیلی لگ دارم
توی خود بازی در مورد لتنسی مینویسه کسی راهکاری در این باره داره؟
در ضمن اینترنتم رایتل هست
منم همین مشکلی رو الان دارم با اینترنت همراه اول ولی با ADSL مشکلی نداره . راه حلی نداره ؟ای بابا کلافه شدم red dead پیش خرید کردم تا 40 گیگشم دانلود کردم الان دچار همون معضل can not download شدم قبلا پروکسی ست میکردم حل میشد الان اونم جواب نمیده نمیدونم جلوشو گرفتن چی شده.اینترنت adsl هم خونه ندارم کسی راه حلی به نظرش نمیرسه