همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

نه
خب قبلا که قانونی نمیزدم و اینکه اگه بخواد ایرانی ها رو بن کنه یگه به اکانت قانونی و غیر قانونی توجه نمیکنه
آقا بن نمیکنه. باید حتما یه خلافی بکنی که بنت کنن. من و شمایی که یه گوشه نشستیم بازی مونو میکنیم به کسی هم کاری نداریم رو چرا باید بن کنه.

دوستان من برای اولین بار میخوام کد پلاس بزنم
اما ارور WC-40349-0 میده
میتونید راهنماییم کنید چه کنم ؟
ممنون
احتمالا شماره رو اشتباه میزنی. این ارور برای این جور مواقع هست. یا داری مثلا پلاس امارات رو برای اکانت آمریکا وارد میکنی.

• Like
Reactions: XboxLiveVirus
خب قبلا که قانونی نمیزدم و اینکه اگه بخواد ایرانی ها رو بن کنه یگه به اکانت قانونی و غیر قانونی توجه نمیکنه

هیچ دلیلی نداره بخوان اکانت هایی که قانونی و بدون مشکل هستن رو بخاطر ip ایران بن کنن

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like
Reactions: XboxLiveVirus
سلام
میگم امکان گیفت کردن دلار از یه اکانت psn به اکانت دیگه وجود داره؟
مثلا به طرف بگم ۶۰ دلار از اکانتت واسم گیفت کن؟
و اگر امکانش همچین کاری هست ، لطفا یکی روشش رو توضیح بده

سلام
میگم امکان گیفت کردن دلار از یه اکانت psn به اکانت دیگه وجود داره؟
مثلا به طرف بگم ۶۰ دلار از اکانتت واسم گیفت کن؟
و اگر امکانش همچین کاری هست ، لطفا یکی روشش رو توضیح بده
چنین قابلیتی وجود نداره
کلا هیچ چیزی رو نمیشه گیفت کرد توی psn

این جریان بن کردن کنسول بخاطر ساختن ریجن امریکا از ریشه غلطه خیلی وقته ملت دارن استفاده میکنن اگر موردی بود خیلی وقت پیش گیر میدادن ولی الان این اکانت هکی شده تخمه شده قلیون همه دارن میزنن رفتم توی مغازه گیم فروشی میگم دیشب توی پی اس ان چیگذاشته بودی بره دانلود نصف شب گفت دیترویت گفتم چند گرفتی گفت هکی 60 تومن

• Like
Reactions: Optimus Prime
من کاری نکردم، زنگ زدم شاتل آی دی PSN من و گرفتن گفتن بهشون میگیم! ممکنه درست شه ممکنه هم نشه ولی دو سه روز بعدش درست شد، راستش نمیدونم داستان چیه
نه کلا درست شده داداش؛ ربطی به گرفتن آیدی PSN هم نداشت. اصن موندم آیدی چه ربی به اون پشتیبان داشته :-؟

سلام به همه دوستان

انرپز صبح این ایمیل برام اومد
حدود یه سال قبل هم مث این اومده بود که 5 ایالت (من حساب آمریکای شمالی دارم) مستثنا بودن و منم خوب آدرسو به اون ایالتا تغییر داده بودم
ولی از صبحی که این ایمیل اومده جایی پیدانکردم که متوجه بشم که کلا دوران بدون مالیات خرید کردن از ps store تموم شده یا اینکه بازم یه ایالتهای مستثنی وجود داره
ممنون میشم که اگه کسی اطلاعاتی داره بهم بگه

Attachments

• Screenshot_20180922-152226.png
    Screenshot_20180922-152226.png
    319.6 KB · مشاهده: 29
  • Screenshot_20180922-152226.png
    Screenshot_20180922-152226.png
    319.6 KB · مشاهده: 29
سلام به همه دوستان

انرپز صبح این ایمیل برام اومد
حدود یه سال قبل هم مث این اومده بود که 5 ایالت (من حساب آمریکای شمالی دارم) مستثنا بودن و منم خوب آدرسو به اون ایالتا تغییر داده بودم
ولی از صبحی که این ایمیل اومده جایی پیدانکردم که متوجه بشم که کلا دوران بدون مالیات خرید کردن از ps store تموم شده یا اینکه بازم یه ایالتهای مستثنی وجود داره
ممنون میشم که اگه کسی اطلاعاتی داره بهم بگه
آدرست چیه الان؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or