وقتی هردو شما با یه اکانت آنلاین هستین سونی از کجا بفهمه دو نفر متفاوتینخب داش اون باید بن بشه نه من بدبخت که، میگه نکردم،
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
وقتی هردو شما با یه اکانت آنلاین هستین سونی از کجا بفهمه دو نفر متفاوتینخب داش اون باید بن بشه نه من بدبخت که، میگه نکردم،
اون میگه من از وقتی اکتیوکردم sing out کزدم اکانتتووقتی هردو شما با یه اکانت آنلاین هستین سونی از کجا بفهمه دو نفر متفاوتین
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
عزیز الان اون عکسی که گذاشتی صفحه قبل رو من نگاه کردم ظاهرا کل کنسول بن شده درسته؟ یا فقط یه اکانت؟خب داش اون باید بن بشه نه من بدبخت که، میگه نکردم،
خوب شما آخرین خریدت کی بوده؟؟من این آدرسو استفاده می کنم هیچ وقت هم برام مالیات لحاظ نشده.
City: Florida
State: Florida
Postal Code: 32118
من هم اکانتم واسه همین فلوریدا هست، آخرین خریدم دو روز پیش بود بدون مالیات حساب کرد، ایمیلی هم در این رابطه نیومده!خوب شما آخرین خریدت کی بوده؟؟
این چند وقتا ایمیلی مث ایمیلی که به من دادن برات نیومده؟؟
گویا کل کنسول داداش، اخه من نه هک کردم نه اکانت اضافه ای زدم، شما میدونی ساپورت کی هستن؟عزیز الان اون عکسی که گذاشتی صفحه قبل رو من نگاه کردم ظاهرا کل کنسول بن شده درسته؟ یا فقط یه اکانت؟
اخه عجیبه اگه اکانت مشکلی داشته باشه خود اکانت رو بن میکنن فکر کنم بن کل کنسول فقط برا هک و این چیزا باشه
به نظرم زودتر با یه ساپورت صحبت کن دلیل بن رو بهت بگه اخه ایمیل هم بهت نزدن عجیبه والا
یه ماه پیش. نه همچین ایمیلی هم دریافت نکردم هنوز.خوب شما آخرین خریدت کی بوده؟؟
این چند وقتا ایمیلی مث ایمیلی که به من دادن برات نیومده؟؟
تایم زدهگویا کل کنسول داداش، اخه من نه هک کردم نه اکانت اضافه ای زدم، شما میدونی ساپورت کی هستن؟
تایم زده
با فیلترشکن باید برید صحبت کنید
بی دلیل کسیو بن نمیکنن و دلیلشو بهتون میگن
من هم اکانتم واسه همین فلوریدا هست، آخرین خریدم دو روز پیش بود بدون مالیات حساب کرد، ایمیلی هم در این رابطه نیومده!
یه ماه پیش. نه همچین ایمیلی هم دریافت نکردم هنوز.
از ساعت ۵:۳۰ به بعد باید آنلاین باشن و بهتره مطمئن بشید به فیلترشکن آمریکا وصل هستبد من آخرین بار تقریبا دو ماه پیش صحبت کردم مشکلی هم نبودبا فیلترم رفتم زده افلاین
با چی دانلود میکنید؟این مشکل کنات دانلود واسه کسی برنگشته؟