همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

خب داش اون باید بن بشه نه من بدبخت که، میگه نکردم،
عزیز الان اون عکسی که گذاشتی صفحه قبل رو من نگاه کردم ظاهرا کل کنسول بن شده درسته؟ یا فقط یه اکانت؟
اخه عجیبه اگه اکانت مشکلی داشته باشه خود اکانت رو بن میکنن فکر کنم بن کل کنسول فقط برا هک و این چیزا باشه
به نظرم زودتر با یه ساپورت صحبت کن دلیل بن رو بهت بگه اخه ایمیل هم بهت نزدن عجیبه والا

خوب شما آخرین خریدت کی بوده؟؟
این چند وقتا ایمیلی مث ایمیلی که به من دادن برات نیومده؟؟
من هم اکانتم واسه همین فلوریدا هست، آخرین خریدم دو روز پیش بود بدون مالیات حساب کرد، ایمیلی هم در این رابطه نیومده!

• Like
Reactions: Scαrface
عزیز الان اون عکسی که گذاشتی صفحه قبل رو من نگاه کردم ظاهرا کل کنسول بن شده درسته؟ یا فقط یه اکانت؟
اخه عجیبه اگه اکانت مشکلی داشته باشه خود اکانت رو بن میکنن فکر کنم بن کل کنسول فقط برا هک و این چیزا باشه
به نظرم زودتر با یه ساپورت صحبت کن دلیل بن رو بهت بگه اخه ایمیل هم بهت نزدن عجیبه والا
گویا کل کنسول داداش، اخه من نه هک کردم نه اکانت اضافه ای زدم، شما میدونی ساپورت کی هستن؟

یه جا خوندم الان که ایالت فلوریدا ( ایران :دی) روی محصولاتی که به صورت دیجیتالی عرضه میشن Tax شارژ نمیکنه .
بچه ها یکی کمک کنه این رفیقمون که بن شده بتونه با ساپورت صحبت کنه ببینیم دلیلش چی بوده.اگر موردی هست ما هم زودتر بفهمیم و کاری بکنیم.

با فیلترم رفتم زده افلاین
از ساعت ۵:۳۰ به بعد باید آنلاین باشن و بهتره مطمئن بشید به فیلترشکن آمریکا وصل هستبد من آخرین بار تقریبا دو ماه پیش صحبت کردم مشکلی هم نبود
این مشکل کنات دانلود واسه کسی برنگشته؟
با چی دانلود میکنید؟
من با های وب و مخابرات مشکلی ندارم ولی با همراه اول که میخوام دانلود کنم هر چند دقیقه ارور میده دلیلشم اینه که اون دامنه‌ای که قبلا به کل فیلتر شده بود روی همراه اول هنوز مشکل داره و هیچی نمیشه ازش دانلود کرد موقع دانلود با کنسول مجبورم هر چند دقیقه انقدر pause/resume کنم که به اون یکی وصل بشه برای همین بیشتر پی سی دانلود می‌کنم انتقال میدم
تو پی سی بین زمانی که دانلود تموم میشه و فایلای اون ۴ گیگ رو تکمیل میکنه تا شروع دانلود فایل بعدی فاصله هست برای همین هیچ وقت به اون دامنه‌ای که مشکل داره وصل نمیشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or