zilyzal
کاربر سایت
عجيب اينكه برا من وصل نميشه ولي از تو ليست دانلودها داره update بازيهامو دانلود مي كنه !وصل نمیشه برا من، از سایت و اپ وصله ولی توی دستگاه وصل نمیشه اصلا

گیفت کارت هکی نداریم. یا مصرف شده یا مصرف نشدهسلام دوستان.
دیروز نمیتونستم وارد استور بشم اما امروز تونستم.(نمیدونم چه جوریه که یه خط در میون جواب میده؟)
یه گیفت کارت از یه سایت خریدم و وارد کردم.تا حالا از این سایت خرید نداشتم(گرچه نماد اعتماد الکترونیک هم داشت).
قیمتش خیلی ارزونتر از جاهای دیگه بود.منم به شک افتادم... میخوام ببینم اگر گیفت کارت هکی باشه اکانت بن میشه؟اگر آره بن موقت یا دائم؟
باید با چت سونی چت کنی، یه ایمیل میفرستن که تاریخ تولد نمیپرسه.من پسورد psn رو يادم رفته بهم يه ايميل ميده كه وريفاي كنم اونجا هم تاريخ تولدم رو ميخواد كه هرچي ميزنم ميگه غلطه! الان هيچ راهي وجود نداره كه رمز اكانتمو پيدا كنم؟
سلام. آدرس سایتی که میگی قیمتش مناسبه لطف می کنی برای من پیام خصوصی کنین.سلام دوستان.
دیروز نمیتونستم وارد استور بشم اما امروز تونستم.(نمیدونم چه جوریه که یه خط در میون جواب میده؟)
یه گیفت کارت از یه سایت خریدم و وارد کردم.تا حالا از این سایت خرید نداشتم(گرچه نماد اعتماد الکترونیک هم داشت).
قیمتش خیلی ارزونتر از جاهای دیگه بود.منم به شک افتادم... میخوام ببینم اگر گیفت کارت هکی باشه اکانت بن میشه؟اگر آره بن موقت یا دائم؟
چجوري بايد چت كنم منكه انگليسي بلد نيستمباید با چت سونی چت کنی، یه ایمیل میفرستن که تاریخ تولد نمیپرسه.