همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

به نظر که همین میاد !! چون تو توضیحاتش نوشته بود vpn pass ! ولی این عکس شما نشون میده که درسته!
خیلی ممنون - لطف کردی دوست عزیز

این مدل رو توی سایتش هم بری نوشته که Port Forwarding نداره، ولی وقتی من خریدمش ر کمال تعجب دیدم که پرت فورواردینگ هم داره، زیاد به این اطلاعات توی سایت ها توجه نکن :D

• Like
Reactions: ps34
این مدل رو توی سایتش هم بری نوشته که Port Forwarding نداره، ولی وقتی من خریدمش ر کمال تعجب دیدم که پرت فورواردینگ هم داره، زیاد به این اطلاعات توی سایت ها توجه نکن :D
علی جان یعنی من الان این مودم رو بخرم بعد مشخصات کریو بزنم توی این عکسی که گذاشتی یعنی دیگه به psn وصل شم هیتلر نیست دانلودها؟؟؟

علی جان یعنی من الان این مودم رو بخرم بعد مشخصات کریو بزنم توی این عکسی که گذاشتی یعنی دیگه به psn وصل شم هیتلر نیست دانلودها؟؟؟

مشکل اینجاس که الان من میتونم از PSN دانلود کنم و مشکلی ندارم، واسه همین نمتونم امتحان کنم که بهت بگم ولی فکر کنم برای کریو نمیشه، آخه کانکشنش فرق داره، اونو باید از طریق PC شیر کنی برای PS4

پ ن : مشخصات کریو چه چیزهایی هست؟

• Like
Reactions: ps34
مشکل اینجاس که الان من میتونم از PSN دانلود کنم و مشکلی ندارم، واسه همین نمتونم امتحان کنم که بهت بگم ولی فکر کنم برای کریو نمیشه، آخه کانکشنش فرق داره، اونو باید از طریق PC شیر کنی برای PS4

پ ن : مشخصات کریو چه چیزهایی هست؟
ادامه صحبت در پخ:D

داريم :D
ميرم تو استو تو please wait مي مونه !
من ندارم :D
شاید شده جریان سایت متا که برای یه سری ها هیتلره برا یه سری ها نیست.شایدم ایشالا دارن به خاطر مشکلات هیلترینگ اخیر که نمیذاشت صاف دیتا دانلود کنیم درستش کنن[-o<

• Like
Reactions: victor hogo
دوستانی که توی دانلود و استور مشکل دارن این کارو انجام بدن:

کانکشن رو رفرش کنید و قسمت سفارشی رو انتخاب کنید. بعد همرو رد کنید تا به پراکسی برسید. در این قسمت میتونید یکی از آی پی هایی که مخصوص باز کردن توئیتر هست استفاده کنید و مشکل رو رفع کنید فقط سعی کنید از آی پی های اروپا استفاده کنید چون اگه آمریکا باشه شدیدا با افت سرعت روبرو میشید.

من که مشکلم اینجوری رفع شد ولی یکم روی پینگم تاثیر گذاشته که البته بازم همین که توی دانلود و رفتن به استور مشکل ندارم خودش نعمتیه.

• Like
Reactions: shayan1989

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or