همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

آقا حمید دستت طلا درست شد.:)
خواهش چکار کردی درست شد دادا؟
آقا sing شدم حالا میخوام یه ID PSN دیگه بسازم تاریخو کشور و زبان رو که میزنم صفحهی بعدی میگه : you need a sub Account to use psn از دیروزم هی دارم امتحان میکنم نمیشه. اگه کسی جواب بده ممنون میشم.
باید سنتو بالای 20 یا 18 بزنی تا sub account نخواد

سلام دوستان
من یه دستگاه ریجن ۲ گرفتم . اکانت استور و پلاس هم دارم
ولی تو استور قسمت اپلیکیشن ها به جز IGN و headset هیچی دیگه برای دانلود نیست !!
مال همه همینطوره یا فقط اکانت من اینطوره ؟

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
من یه دستگاه ریجن ۲ گرفتم . اکانت استور و پلاس هم دارم
ولی تو استور قسمت اپلیکیشن ها به جز IGN و headset هیچی دیگه برای دانلود نیست !!
مال همه همینطوره یا فقط اکانت من اینطوره ؟

دوست عزیز شما حتما وارد خرید app شده اید .
باید برید به قسمت game تا بتوانید بازی ها را ببینید
یا اینکه برای دانلود رایگان بازی های psn به قسمت playstation plus بروید.

دوست عزیز شما حتما وارد خرید app شده اید .
باید برید به قسمت game تا بتوانید بازی ها را ببینید
یا اینکه برای دانلود رایگان بازی های psn به قسمت playstation plus بروید.

نه من بابت دانلود گیم ها و دمو ها مشکلی ندارم
فقط نمیدونم چرا هیچ اپلیکیشنی مثل رادیو های اینترنتی و کانالهای تلوزیونی و ... تو قسمت app ها نیست برای دانلود !

من از امروز به یه مشکلی برخوردم دستگاه نت رو میشناسه ولی وقتی میرم در قسمت تست کانکشن در قسمت psn sign-in پیغام failed میزنه و ارور ce-33992-6نمایش داده میشه

سلام دوستان
من یه اکانت PSN امارات ساختم که باهاش وصل میشم . ولی فقط اکسس به PSN بهم میده

امروز یه اکانت دیگه US ساختم که اکسس به Music unlimited و Video unlimited هم میده
ولی وقتی با دستگاه با اکانت US میخوام sign in کنم ارور میده که مجاز به ساین این با اکنت کس دیگه نیستی !!
یعنی نمیشه همزمان دو تا اکانت داشته باشم ؟
یا اگه اکانت امارات و کلا ببندم کل data ها و دانلود هام میپره ؟

نمیدونم چی شده هر اکانتی میسازم در قسمت please wait میمونه البته توی سایت سرچ کردم گویا این مشکل گریبانگیر خیلیارو گرفته ولی انگار راه حل قطعی نداره...اکانت اصلیم هم گاهی وقتها وارد psn میشه گاهی هم نمیشه

دوستان من بازیه the last of us رو هفته ی پیش فروختم امروز دوباره خریدم ولی بازی ریجن 2 بود اکانت من هم ریجن یک. توی دانلود مپهای فری گیر میکنه. پرسیدم گفتن باید اکانتت هم ریجن 2 باشه. حالا من اکانت ریجن 2 ساختم ولی روی please wait گیر میکنه. چی کار کنم؟

دوستان من بازیه the last of us رو هفته ی پیش فروختم امروز دوباره خریدم ولی بازی ریجن 2 بود اکانت من هم ریجن یک. توی دانلود مپهای فری گیر میکنه. پرسیدم گفتن باید اکانتت هم ریجن 2 باشه. حالا من اکانت ریجن 2 ساختم ولی روی please wait گیر میکنه. چی کار کنم؟
صبح زود امتحان کن و یا dns عوض کن.

میشه از طریق pc از استور بازیو دیجیتالی خرید بعدش بازی رو با pc دانلود کنیم اتوماتیک میره رو اکانتمون بازی ?!
تاپیکش هست عزیز . بیرون از همین جا پیدا میکنی .PSX Downloader

سلام دوستان
من یه اکانت PSN امارات ساختم که باهاش وصل میشم . ولی فقط اکسس به PSN بهم میده

امروز یه اکانت دیگه US ساختم که اکسس به Music unlimited و Video unlimited هم میده
ولی وقتی با دستگاه با اکانت US میخوام sign in کنم ارور میده که مجاز به ساین این با اکنت کس دیگه نیستی !!
یعنی نمیشه همزمان دو تا اکانت داشته باشم ؟
یا اگه اکانت امارات و کلا ببندم کل data ها و دانلود هام میپره ؟
احیانا جای دیگه اکانت فعال هست ؟
از قسمت New USer اطلاعات رو وارد کن ...

من از امروز به یه مشکلی برخوردم دستگاه نت رو میشناسه ولی وقتی میرم در قسمت تست کانکشن در قسمت psn sign-in پیغام failed میزنه و ارور ce-33992-6نمایش داده میشه
مودمت رو ریست کنم و همچنین dns رو تغییر بده شاید حل بشه.

سلام
دوست من به ی مشکلی برخورده و از دیروز در join شدن به پارتی ها مشکل داره و وقتی که پارتی هم میسازه کسی نمیتونه بهش جوین بشه
فقط ی نکته ای: دستگاهش با کابل لن وصل نیس و فاصلش از مودم زیاده و با وایرلس وصل شده ممنون میشم راهنماییم کنین

سلام
دوست من به ی مشکلی برخورده و از دیروز در join شدن به پارتی ها مشکل داره و وقتی که پارتی هم میسازه کسی نمیتونه بهش جوین بشه
فقط ی نکته ای: دستگاهش با کابل لن وصل نیس و فاصلش از مودم زیاده و با وایرلس وصل شده ممنون میشم راهنماییم کنین
بهتره با کابله لن وصل کنی و یا اگر نمیخوا signal دیگه پایینتر از 80% نباشه اصلا. البته همیشه ترجیح برای انلاین همون 100% هست.
در ضمن وارد تنظمیاته مودم بشو و گزینه UPNP رو پیدا کن و تیک بزن و مودم رو ریست کن
در ضمن از DNS دیگه هم مثل
8.8.8.8
8.8.4.4
استفاده کن . احتمالا حل بشه.

بهتره با کابله لن وصل کنی و یا اگر نمیخوا signal دیگه پایینتر از 80% نباشه اصلا. البته همیشه ترجیح برای انلاین همون 100% هست.در ضمن وارد تنظمیاته مودم بشو و گزینه UPNP رو پیدا کن و تیک بزن و مودم رو ریست کن در ضمن از DNS دیگه هم مثل8.8.8.88.8.4.4 استفاده کن . احتمالا حل بشه.
ممنون ارمان من این کارا کردم ولی جواب نداد از پریروز اینجوری شدم اتفاقا دیروز یکی رو دیدم مثل من من بود اصلا لودینگی هم نمی کنه فقط بار اول که می خوام برم تو یه پارتی لودینگ میکنه DNS ها هم تنظیم کردم فقط تنظیمات مودم که من بلد نیستم :-s

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or