همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

سلام ...

دوستان شما هم مشکل وصل شدن به PS رو دارید؟

Undergo Maintenance می زنه واسه من

ارور می ده که کانکشن اینترنت رو چک کن. اما خب از طرفی من از اون قسمت Internet می تونم همه سابت ها رو باز کنم ... نمی دونم چرا فقط به PSN وصل نمی شه !
برای منم وصل نمی شه و همین ارور رو می ده .

واسه منم همین مشکل رو داره.
خدایش سونی از لحاظ نرم افزاری خیلی خیلی پرته.)x
احتمالا واسه همه اینجوریه چون میگه در دست تعمیره شبکه PSN

آخرین ویرایش:
psn نسبت به xbox live خیلی ضعیف تره .....حقیقت رو باید پذیرفت:|

واسه منم همین مشکل رو داره.
خدایش سونی از لحاظ نرم افزاری خیلی خیلی پرته.)x
احتمالا واسه همه اینجوریه چون میگه در دست تعمیره شبکه PSN

هر موقع دلیل ساین این نشدنتون رو متوجه شدین بعد بیاین انگ به سرور سونی بزنید...
بعد اینکه میبینید نمیتونید ساین این بشید اولین کاری که به ذهنتون خطور میکنه بازیسنتر هست...؟؟؟!!!
سایت سونی هم کشکه؟!!
یکی باید هر روز بیاد اینجا وضعیت آنلاین بودن سرور ها رو اعلام کنه برای دوستانی که بی حوصلن !!!
موفق باشید
sn67dij363lvqoepf2ar.png

آخرین ویرایش:
نت وقتی مشکل داره چجوری میخواید PSN واستون کار کنه؟ Under Maintenance بعضی وقتها میاد ولی میتونه مشکل از طرف خودتون باشه! یکم برید تحقیق کنید بعداً بگید لایو بهتره :| از دو نفر یه چی شنیدید فکر میکنید اونور حلوا پخش میکنن؟! تا دری به تخته میخوره میاید میگید لایو بهتره :| نسبت تعداد افرادی که PS4 گرفتن این نسل تو فروم به کسایی که X1 گرفتن انقدر زیاده که مشخصه! به همون نسبت هم مشکلات PS4 و PSN بیشتر انعکاس داده میشه و از لایو کمتر شنیده میشه چون کاربراش کمترن ولی اینکه چیزی گفته نمیشه دلیل نمیشه که اونجا بهشته! نت من تا همین چند لحظه پیش BC رو بالا نمیورد، زنگ زدم گفتن که طبق معمول درگاه ارتباطی کل کشور مشکل داره واسه بعضی isp ها.
PSN هرچقدر هم ضعیف باشه، این مشکلاتی که ما داریم به ضعیف بودن PSN برنمیگرده.

هر موقع دلیل ساین این نشدنتون رو متوجه شدین بعد بیاین انگ به سرور سونی بزنید...
موفق باشید
من انگی به سرورهای سونی زدم؟:-/
یه بار دیگه بخون شاید توی حالت نرمال نبودی ندیدی چی گفتم

- - -ویرایش - - -

نت وقتی مشکل داره چجوری میخواید PSN واستون کار کنه؟ Under Maintenance بعضی وقتها میاد ولی میتونه مشکل از طرف خودتون باشه! یکم برید تحقیق کنید بعداً بگید لایو بهتره :| از دو نفر یه چی شنیدید فکر میکنید اونور حلوا پخش میکنن؟! تا دری به تخته میخوره میاید میگید لایو بهتره :| نسبت تعداد افرادی که PS4 گرفتن این نسل تو فروم به کسایی که X1 گرفتن انقدر زیاده که مشخصه! به همون نسبت هم مشکلات PS4 و PSN بیشتر انعکاس داده میشه و از لایو کمتر شنیده میشه چون کاربراش کمترن ولی اینکه چیزی گفته نمیشه دلیل نمیشه که اونجا بهشته! نت من تا همین چند لحظه پیش BC رو بالا نمیورد، زنگ زدم گفتن که طبق معمول درگاه ارتباطی کل کشور مشکل داره واسه بعضی isp ها.
PSN هرچقدر هم ضعیف باشه، این مشکلاتی که ما داریم به ضعیف بودن PSN برنمیگرده.
نت وقتی مشکل داره چجوری میخواید PSN واستون کار کنه؟ Under Maintenance بعضی وقتها میاد ولی میتونه مشکل از طرف خودتون باشه!
این مشکل مینتنس روی ps4 همین چند وقته بوجود اومده روی ps3 شاید این ارور رو میداد ولی روی ps4 همین چندوقته این ارور سروکله اش پیداشده
ضمنا سونی psnش مجانی نیست خب باید سرورهارو مثه لایو کنه
هرکه بامش بیش برفش بیش نمیشه گفت چون psn شلوغتره پس مشکلات بیشتر باشه چیز معقولیه بهرحال سونی باید سرورهاشو بهتر کنه

من انگی به سرورهای سونی زدم؟:-/
یه بار دیگه بخون شاید توی حالت نرمال نبودی ندیدی چی گفتم

- - -ویرایش - - -

این مشکل مینتنس روی ps4 همین چند وقته بوجود اومده روی ps3 شاید این ارور رو میداد ولی روی ps4 همین چندوقته این ارور سروکله اش پیداشده
ضمنا سونی psnش مجانی نیست خب باید سرورهارو مثه لایو کنه
هرکه بامش بیش برفش بیش نمیشه گفت چون psn شلوغتره پس مشکلات بیشتر باشه چیز معقولیه بهرحال سونی باید سرورهاشو بهتر کنه

ارور Under Meintenance بجز اونایی که خود سونی تو جدول زمان بندیش اعلام میکنه از نت خودتونه.
اون شلوغی هم که گفتی نشون میده برداشتت از پست من اشتباه بوده! منظور من ترافیک سرور نبود.

ارور Under Meintenance بجز اونایی که خود سونی تو جدول زمان بندیش اعلام میکنه از نت خودتونه.
اقا قبول مشکل از نت ماست همه اشتباه میکنن شما درست میگید ولی چرا 9 ماه پیش سروکله این ارور پیدا نشده بود؟:-/
اون شلوغی هم که گفتی نشون میده برداشتت از پست من اشتباه بوده! منظور من ترافیک سرور نبود.
یعنی میگی اون طرف هم این مشکلات وجود داره ولی چون دونفر بیشتر اون طرف نیستن صداش در نمیاد:-/

اقا قبول مشکل از نت ماست همه اشتباه میکنن شما درست میگید ولی چرا 9 ماه پیش سروکله این ارور پیدا نشده بود؟:-/

شما استاد مایی هرچی شما بگی همونه اصلاً :دی

یعنی میگی اون طرف هم این مشکلات وجود داره ولی چون دونفر بیشتر اون طرف نیستن صداش در نمیاد:-/
نه اونطرف خیلی خوبه. فقط ما اینجا تو PSN داریم تو منجلاب دست و پا میزنیم.

يك بار سوني DDOS شد تا نتتون مشكل پيدا ميكنه بزنيد تو سر PSN .
چك كردن سايت سوني اينقدر سخت نيست كه تا نميتونيد كانكت ميشيد ميايد ميگيد سوني اينجوريه اونجوريه... يكم زحمت بديد بريد داخل سايتش حالا هر ريجني ، چراغش سبز باشه مشكلي نداره و انلاين هست و اشكال از نتتون هست. بگذريم كه امشب هم اصلا مشكلي نداشت.
https://support.us.playstation.com/app/answers/detail/a_id/237/~/psn-status:-online
PSN℠ Service Status�-�PlayStation Support Guides
http://www.playstation.com/en-us/home/#
چك كردن ٣ تا لينك فكر نميكنم از وقت كسي بگيره.
ISP هاي ايران مشكلات زياد داره به سوني ربطي نداره.

آخرین ویرایش:
من انجام دادم شد شما هم انجام بدید شاید بشه بری تو تنظیمات مودمتون dns اینارو وارد کنید
192.168.1.1
8.8.4.4
بعد برید تو کنسولم همینارو وارد کنید ایشالاه که درست میشه؟

نمیدونم چرا برای من درسته ؟!!! و همینطور 3 تا از friend هام وصلن و یکی هم الان آنلاین شد !!!
برایه من هم مشکل دار بود( دقیقا ازهفته پیش که مشکل دار شده بود) دیروز بعد ظهر به صورت کاملا تصادفی وصل شد!!!
نمیدونم چرا زمانی که مال بقیه درسته برای من مشکل دار میشه، زمانیکه برایه من درسته، مال بقیه مشکل داره!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or