همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

من الان توی قسمت انجمن PS4 یه مقدار گشتم و دیدم که خیلی افراد دیگه هم از کشور های دیگه مثل مصر با استور اروپا مشکل دارن و همین ارور رو میگیرن !

E-82000121

خود من هم یه کامنت گذاشتم ! سعی کنید از طریق انلاین با سونی تماس بگیرین همه و این مشکل رو بهشون بگید تا درستش کنن

Re: Error E-82000121 - Page 8 - PlayStation Forum

من بازی پولی میتونم بخرم فقط موقع خرید بازیها مجانی پلاس این پیغام رو میده !!!

دوستان یه سوال دارم:اگه ریجن دستگاه من 2 باشه و اکانتم برای آمریکا باشه می تونم بازی های ریجین 2 رو روی این اکانت آنلاین بازی کنم؟ps plus های آمریکا توی ایران خریدش راحتره و ارزون ترم هست گفتم که اکانت آمریکا بسازم،به نظر شما این کار رو بکنم یا اکانت اروپا بسازم و ps plus اروپا بگیرم؟

بله میتونید بازی کنید

به نظر من هم همون ریجن 1 بسازید

ریجن زمانی مهم هست که بخواید dlc بازی ها رو بخرید.اونقوت باید ریجن آکانت با ریجن بازی یکی باشه.کاری با ریجن دستگاه نداره کلا.....

اگه من اکانت آمریکا بسازم اونوقت برای آنلاین به سرور های آمریکا وصل می شه؟و اگه من اکانت اروپا بسازم به اروپا؟ببخشید به خاطر این سوال ابتدایی!!
چون پینگ من تا سرور های لندن حدود 110 ولی تا سرور های آمریکا حدود 210 هستش
خیر . بازی خودش به نزدیکترین host وصل میشه و یا server selector داره .
ربطی نداره چون اکاننت شما USA هست فقط به سرورهای امریکا وصل بشی.

اقا من تروفی هام سینک نمیشه:(
میگه:
Cannot connect to the server within the time limit.
(NW-31456-9)
ممکنه به خاطر پورت ۴۴۳ باشه که دویدن توش؟
از مخابرات نت دارم (اهواز)
---
الان دیگه ساین این هم نمیشه:|

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

آخرین ویرایش:
اینا رو جای دیگه سوال کردم کسی تحویل نگرفت:d
دوستان ببخشید من تازه ps4 گرفتم.چند تا سوال داشتم
1-الان باید واسه این که بشه مولتی بازی کرد حتما برای اکانتمو پلاس کنم؟؟
2-نت من 1 مگ شاتله واسه مولتی چجوریه؟؟یه لینک میشه بدید یه تست بزنم نتمو
3-کسایی که تجربه کردن رو نت حجمی مثلا من بخوام یک ساعت بازی مثل tlou مولتی بزنم چقدر حجم میبره؟؟
4-یک جای خوب و مطمئن واسه خرید پلاس معرفی کنید
ممنون

اینا رو جای دیگه سوال کردم کسی تحویل نگرفت:d
دوستان ببخشید من تازه ps4 گرفتم.چند تا سوال داشتم
1-الان باید واسه این که بشه مولتی بازی کرد حتما برای اکانتمو پلاس کنم؟؟
2-نت من 1 مگ شاتله واسه مولتی چجوریه؟؟یه لینک میشه بدید یه تست بزنم نتمو
3-کسایی که تجربه کردن رو نت حجمی مثلا من بخوام یک ساعت بازی مثل tlou مولتی بزنم چقدر حجم میبره؟؟
4-یک جای خوب و مطمئن واسه خرید پلاس معرفی کنید
ممنون

1-اره باید پلاس داشته باشی ! میتوی از پلاس رایگان هم استفاده کنی که تاپیکش هست ! ولی کلا ادم بخره بهتره !
2- بستگی داره ! برو speedtest.net با سرور لندن یه تست بگیر ببین پینگت چجوریه اگه از 180 پایین تر بود خوبه اگه 200 بود اوکیه ولی اگه 250 به بالا بود بده
3- هر دست شاید 30 تا 35 مگ میگیره ! زیاد نمیگیره !
4 - PM

اقا من تروفی هام سینک نمیشه:(
میگه:
Cannot connect to the server within the time limit.
(NW-31456-9)
ممکنه به خاطر پورت ۴۴۳ باشه که دویدن توش؟
از مخابرات نت دارم (اهواز)
---
الان دیگه ساین این هم نمیشه:|

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

من این مشکل رو موقعی که قیلتر شکن شیر میکردم رو PS4 داشتم ! شما تنظیمات مودم رو یبار Reset factory کن یا اینکه اگه پسورد و اینارو نداری تنظیمات کنسول رو ریست فکتوری کن ( Initialize نکنی ها - ریست فکتوری )

درست میشه 100 درصد اگه نشد ! کنسول رو ببر سیف مود یه Rebuild Data Base بزن ! ( برای سیف مود : کنسول رو خاموش کن - دستت رو روی دکمه پاور بگیر تا یه بوق 2 رو بزنه ! میره سیف مود )

سلام ...

دوستان شما هم مشکل وصل شدن به PS رو دارید؟

Undergo Maintenance می زنه واسه من

ارور می ده که کانکشن اینترنت رو چک کن. اما خب از طرفی من از اون قسمت Internet می تونم همه سابت ها رو باز کنم ... نمی دونم چرا فقط به PSN وصل نمی شه !

1-اره باید پلاس داشته باشی ! میتوی از پلاس رایگان هم استفاده کنی که تاپیکش هست ! ولی کلا ادم بخره بهتره !
2- بستگی داره ! برو speedtest.net با سرور لندن یه تست بگیر ببین پینگت چجوریه اگه از 180 پایین تر بود خوبه اگه 200 بود اوکیه ولی اگه 250 به بالا بود بده
3- هر دست شاید 30 تا 35 مگ میگیره ! زیاد نمیگیره !
4 - PM

من این مشکل رو موقعی که قیلتر شکن شیر میکردم رو PS4 داشتم ! شما تنظیمات مودم رو یبار Reset factory کن یا اینکه اگه پسورد و اینارو نداری تنظیمات کنسول رو ریست فکتوری کن ( Initialize نکنی ها - ریست فکتوری )

درست میشه 100 درصد اگه نشد ! کنسول رو ببر سیف مود یه Rebuild Data Base بزن ! ( برای سیف مود : کنسول رو خاموش کن - دستت رو روی دکمه پاور بگیر تا یه بوق 2 رو بزنه ! میره سیف مود )
سلام اقا من میخواستم دستگاه رو ریست فکتوری کنم نمیدونستم گزینه Initialize زدم کلی طول کشید تا تموم شه اما بعدش مشکلی پیش نیومد حالا این Initialize چی هست؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or