همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

اگه یکی هست برو تو setting --> PSN گزینه ی Restore licences رو بزن ببین مشکل حل میشه یا نه! اگه درست نشد ریجن بازی و اکانتت یکی نیست.
اميرجان يكي هستش به خدا هر دو پوند هستش عددي كه پشت سيدي زده و اكانتي كه خودم ساختم
چيكار كنم راهي نداره ؟؟؟؟ ٣٩ پوند پول دادام اخه :((
با ايني كه گفتي حل نشد
لطفا بگيد چيكار كنم
اصلا من كه بتلم پريميوم شده تو بازينمينويسه انگار نخريدم در حالي كه خريدم و نصب كردم اين به كنار دي ال سي هم دانلود و نصب ميشه ولي نمياد تو بازي و انگار نيست

اميرجان يكي هستش به خدا هر دو پوند هستش عددي كه پشت سيدي زده و اكانتي كه خودم ساختم
چيكار كنم راهي نداره ؟؟؟؟ ٣٩ پوند پول دادام اخه :((
با ايني كه گفتي حل نشد
لطفا بگيد چيكار كنم
اصلا من كه بتلم پريميوم شده تو بازينمينويسه انگار نخريدم در حالي كه خريدم و نصب كردم اين به كنار دي ال سي هم دانلود و نصب ميشه ولي نمياد تو بازي و انگار نيست

با PS4 دانلود کردی DLC هارو ؟

اول با كامپوتر زدم ديدم نشد گفتم مشكل از اينه بعد با خود پي اس زدم ديدم بازم نشد
احتمالا بار اول که با pc زدی قاطی کرده....یکبار از safemode گزینه rebiuld database بزن....احتمالا حل میشه...من سر یه بازی این مشکل پیش اومد و با این کار حل شد...
اگه نشد کلا بازی رو پاک کن بعد rebiuld database بعد همه چیو از ابتدا نصب کن با خود کنسول

چه خوش شانسین اونایی که این ماه، Plus یک ماهه گرفتن
ki.gif

خوشال میشم ی نفر جواب سوالمو بده;;)
اگه ی اکانت PSN رو PLUS کنیم.. میشه چن نفر ازش استفاده کنیم؟/:)

شما به عنوان کسی که پلاس میگیری، اگه اکانتت رو PS4 به عنوان Primary account اکتیو باشه میتونی رو بقیه ی یوزرها هم ازش استفاده کنی + یه نفر دیگه درصورتیکه فقط با همین اکانت آنلاین باشه.
میتونی اکانتی که باهاش پلاس میگیری اگه با همون آنلاین بازی میکنی رو خودت به عنوان primary اکتیو نکنی و یه نفر دیگه اکتیو کنه. اینجوری وقتی شما آنلاینی میتونی از امکاناتش استفاده و نفر دیگه هم دیگه نمیخواد آنلاین بشه و میتونه استفاده کنه.

سلام ...

دوستان من ریجن کنسولم 2 ژاپنه ، اکانت آمریکا ساختم ، مشکلی نداره؟

خداییش این دفعه دیگه جواب بدید. مرسی
عزیز من مشکلی نداره ولی سعی کن بازی هات رو هم هم ریجن اکانتت انتخاب کنی تا توی دانلود dlc ها مشکلی پیدا نکنی:| یه وقت مثل ما به مانند خر توی گل گیر نکنی:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or