همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

سلام اقا PSN قطع شده ؟!؟!
خير قطع نشده .البته ازقبل بايد sign in ميكرديد.اگر نكرديد كه بله نميتونيد استفاده كنيد.
١-٢ ساعتي هست شروع شده:
We will be performing maintenance from 28/08/2014 (17:40 BST) to 29/08/2014 (00:50 BST).

آخرین ویرایش:
خير قطع نشده .البته ازقبل بايد sign in ميكرديد.اگر نكرديد كه بله نميتونيد استفاده كنيد.
١-٢ ساعتي هست شروع شده:

نه sign in ام ! اما جالب اینجاس که من PS + تموم شده بود ! حالا که خریدم می خوام وارد کنم می بینم وارد سایت سونی یا وارد PSN از پلی استیشن نمی شه ! وجالب تر اینکه بدون PS + دارم آنلاین بازی می کنم !!!

اقا جریان چیه من نمیتونم لیست دوستام رو ببینم تا از طریق اونا جوین شم!پیغام میدم سند میشه ولی جوابی نمیاد انگار که ریسیو نمیشه بهشون!

اقا جریان چیه من نمیتونم لیست دوستام رو ببینم تا از طریق اونا جوین شم!پیغام میدم سند میشه ولی جوابی نمیاد انگار که ریسیو نمیشه بهشون!

نمیدونم والا :|
مشکل جدیده :|
من 6ماههsign in کرده بود هیچ وقت خارج نشده بود الان بالا سمت چپ نوشت شما از psn خارج شدید:| والا هیچ کاری نکردم:|بعد گفت پسورد رو وارد کنید وارد کردم وصل شد اما فرند ها نمیاد که نمیاد به هیچ کس نمیتونید وصل شید مشکل همه جای جهانه فقط میتونید از trophy یا whats new به پروفایل دوستاتون سر بزنید:d
سرور بیشتر بازی هم کسی رو پیدا نمیکنه :d
مشکل از نت ما نیست کلیه :d
از چند تا خارجی هم ایمیلشون رو داشتم پرسیدم همینو گفتن :|
کلا تازه psn بهتر شده بودا:d
باز امشب پکید:|
بازی های plus همگی اجرا میشه مثل warframe#:-s

psn در دست تعمیر است و فقط تنها میتونید آنلاین بازی کنید و استور،لیست دوستان باز نمیشه تا فردا...
من اگه بخوام از استور بازی بخرم هم به پلاس نیاز دارم ؟ یا با اکانت معمولی هم مبشه خرید ؟

Sent From my Nexus 7 2013 using Tapatalk HD

با اکانت معمولی هم میشه خرید کرد و فقط بخش آنلاین اون بازی دسترسی ندارید.

دو ساعت تو TLOU سرچ میزنم هیچکسو پیدا نمیکنه ! آره دیگه به سرورای بازی وصل میشه ولی نمیشه آنلاین بازی کرد
استور هم که داره تعمیر میشه
این هم هست وضعیت ما
تو این هفته که کلا یا خراب بوده یا حمله شده یا در حال تعمیر

اقا یه مشکل برام پیش اومده... الان من پسورد رو یادم رفته... مشکل بزرگه دیگه هم اینه که تاریخ تولدم رو هم همینجوری اشتباهی زدم... الان چجوری وارد اکانتم بشم؟؟؟ راهی نیست پس رو برام ایمیل کنه؟

سلام psn یه 3 ساعت و خرده ای هست درست شده می تونید فرنداتون رو مشاهده کنید عین قبل ولی خب همون ضعف بعضی موقع ها فرندا رو نشون نمی ده رو داره موفق باشید

اقا یه مشکل برام پیش اومده... الان من پسورد رو یادم رفته... مشکل بزرگه دیگه هم اینه که تاریخ تولدم رو هم همینجوری اشتباهی زدم... الان چجوری وارد اکانتم بشم؟؟؟ راهی نیست پس رو برام ایمیل کنه؟
تنها راه reset کردن Password وارد کردن تاریخ تولد هست.

اگر نمیدونی باید بسته به ریجنه اکانتت با سونی تماس بگیری همه اطلاعات اکانت رو در اختیارشون بزاری و بگی تاریخ تولد رو نمیدونم . برات ریست میکنن.

اقا كسي ميتونه به داد من برسه پولام رفت :(( ؟؟؟
من battlefield premium خريداري كردم كه dlc هاش ازاد شه بتونم دانلود كنم دي ال سي هارو دانلود كردم نصب كردم ولي هيشكودوم نمياد چيكار كنم ؟؟؟ هيچ كودوم از مپ ها نيستش فقط پرچم و نشان و اين جور چيزا اومد مثلا china rising كه ٤ گيگ بود دانلود و نصب كردم ولي نمياد
تورو خدا بگيد من چيكار كنم

اقا كسي ميتونه به داد من برسه پولام رفت :(( ؟؟؟
من battlefield premium خريداري كردم كه dlc هاش ازاد شه بتونم دانلود كنم دي ال سي هارو دانلود كردم نصب كردم ولي هيشكودوم نمياد چيكار كنم ؟؟؟ هيچ كودوم از مپ ها نيستش فقط پرچم و نشان و اين جور چيزا اومد مثلا china rising كه ٤ گيگ بود دانلود و نصب كردم ولي نمياد
تورو خدا بگيد من چيكار كنم
ریجن اون اکانتی که dlc هارو خریدی با ریجن بازیت یکیه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or