همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

ای بابا دوباره چه مرگش شده این PSN ??!!!!! به خدا از هر مشکل و مزخرفیات کنسول مزخرف مایکرو بگذریم باید اعتراف کنم که لایوش از PSN خیلی بهتره دیگه این PSN کفر من یکی رو در آورده :|
دیروز که من واقعا راحت بازی کردم تو کالاف هم هنوز ریلود نکرده بودم ریلود میکرد با خارجیا تازه :| دیگه امیدوارم گند نزنن به سرورا بره

سلام
برای من هم سرور قطه.داشتیم مولتی the last of us میرفتیما.....
حتما خیره

با این اوضاع اگه اینطور پیش بر ه آخر کار به جا باریک ميکشه:| پولا تو اکانتها هم به فنا ميره /:)

هکرها همیشه سیستمها و سرورهايي با امنیت پایین را نشونه میگیرن کلا خوراکشون هست:d

بله Maintenance نبوده !! :|

13022940647306140799.png

کارمون دراومد دیگه ، هفته ای 2 - 3 بار DDOS ...

با این اوضاع اگه اینطور پیش بر ه آخر کار به جا باریک ميکشه:| پولا تو اکانتها هم به فنا ميره /:)

هکرها همیشه سیستمها و سرورهايي با امنیت پایین را نشونه میگیرن کلا خوراکشون هست:d
با ddos اکانت کسی به فنا نمیره.
من الان وصل هستم.

یکی دو تا بازی رایگان نکنن سر این قضایا، من خودم شخصا با C4 یوشیدا رو می‌ترکونم :| :دی

ویرایش

این درسته که :| :دی
من همین الان وصل شدم 11 تا هم فرند آنلاین دارم.
بعد از اون مشکل DDOS تو این دو روز هم سرعت وصل شدم به سرور ها به شدت خفن شده برام :دی
به قدری الان سریع وصل شد که یه لحظه فکر کردم تو آمریکام، بلند گفتم "What do we have for dinner؟" که صدای "خفه شو بابا" اومد فهمیدم ایرانم هنوز :دی

آخرین ویرایش:
ببینید به شبکه ایکس باکس لایو هم حمله شده یا نه اگر که نه کار همین تاپیک بغلیه از مدیران خواهش میکنم رسیدگی کنند

آخرین ویرایش:
به قدری الان سریع وصل شد که یه لحظه فکر کردم تو آمریکام، بلند گفتم "What do we have for dinner؟" که صدای "خفه شو بابا" اومد فهمیدم ایرانم هنوز :biggrin1:
دقیقا :d من تا پروفایلمو انتخاب میکنم میبینم وصل شده و فرندام هم قشنگ لود شدن :d خیلی خوبه :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or