همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

بعد بازی های ریجن 2 چند پوندن؟

ریجن 2 برای خرید کلا مناسب نیست ، مثلا الان برای Wolfenstein باید 40 پوند ناقابل بپردازید که قیمت پوند چیزی حدود 5500 تومن هست
برای خرید باید ریجن 1 رو انتخاب کنید

کلا این سیاست به نظر من سیاست درستیه ، شما وقتی آمریکایی ها رو نگاه می کنی عاشق تخفیف ان ، اما اروپایی ها عاشق Promotion هایی هستن که شما روی محصول می دی ، آمریکایی ها حراج کنسول و بازی ها رو دوست دارن در صورتی که اروپایی ها چیزی که بر روی خرید کنسول و یا بازی اضافه بهشون می دی رو دوست دارن

دوستان پس فردا مثلا یه بازی بیاد دی ال سی داشته باشه بخوام بخرم ( ریجن اکانتم 1 هست " آمریکا " ) بازیم حتما باید ریجن 1 باشه دیگه ؟
آخه چند وقتی همه شاپ ها فقط بازی ریجن 2 میارن :( از حالا رفتم تو فکر چی کنم ! کلا راهی نیست جز اینکه بازی ریجن 1 باشه برای دی ال سی ( با توجه به اکانتم ) ؟

دوستان پس فردا مثلا یه بازی بیاد دی ال سی داشته باشه بخوام بخرم ( ریجن اکانتم 1 هست " آمریکا " ) بازیم حتما باید ریجن 1 باشه دیگه ؟ آخه چند وقتی همه شاپ ها فقط بازی ریجن 2 میارن :( از حالا رفتم تو فکر چی کنم ! کلا راهی نیست جز اینکه بازی ریجن 1 باشه برای دی ال سی ( با توجه به اکانتم ) ؟
فقط اکانتی که ساختید مهمه

خوب میدونم :| مگه من چی گفتم :دی
سوالم اینه که ریجن بازی حتما باید با اکانتم یکی باشه ؟ چون الان اکثرا بازیاشون ریجن 2 میارن و کم ریجن 1 پیدا میشه . منم اکانتم 1 هست .
تنها راه اینه که ریجن بازی هم 1 باشه ؟ در غیر اینصورت باید بیخیال دی ال سی بشم ؟

خوب میدونم :| مگه من چی گفتم :دی
سوالم اینه که ریجن بازی حتما باید با اکانتم یکی باشه ؟ چون الان اکثرا بازیاشون ریجن 2 میارن و کم ریجن 1 پیدا میشه . منم اکانتم 1 هست .
تنها راه اینه که ریجن بازی هم 1 باشه ؟ در غیر اینصورت باید بیخیال دی ال سی بشم ؟
شما می‌تونی یه اکانت دیگه ریجن 2 بسازی DLC رو با اون اکانت خریداری و دانلود کنی بعد روی اکانت اصلی خودت Sign in کنی و از بازی و DLC لذت ببری !

دوستان من یه اشتب بزرگ کردم و اون اینه که رفتم یه اکانت ریجن 2 اروپا ساختم حتی پلاس یک ساله براش گرفتم و 35 دلار ناقابل توش دارم حالا که نگاه می کنم می بینم ریجن 2 امارات خیلی بهتر و ارزونتره 50 دلار اونا ارزونتراز 35 اروپاست / حالا ممکن است که من بتونم منطقه سکونت خودم رو امارات بزنم ؟
خیلی ستمه که بخام ی اکانت دیگه بسازم و دوباره پول خرجش کنم ؟

دوستان من یه اشتب بزرگ کردم و اون اینه که رفتم یه اکانت ریجن 2 اروپا ساختم حتی پلاس یک ساله براش گرفتم و 35 دلار ناقابل توش دارم حالا که نگاه می کنم می بینم ریجن 2 امارات خیلی بهتر و ارزونتره 50 دلار اونا ارزونتراز 35 اروپاست / حالا ممکن است که من بتونم منطقه سکونت خودم رو امارات بزنم ؟
خیلی ستمه که بخام ی اکانت دیگه بسازم و دوباره پول خرجش کنم ؟
متاسفانه قابلیت transfer موجود نیست. اگر بخوای ریجن دیگه باشی باید اکانت جدید بسازی.

NW-31456-9
اینکه timed out میشه بیشتر مشکل نت هست فکر کنم D:
یه راه حلی که میتونم بهت بدم اینکه بری توی تنظیماته مودمت
اولش توی بخشه networking گزینه UPNP رو بزنی
اگر درست نشد :
قسمت fireWall باید بری DMZ HOST رو بزنی و IP که PS4 باهاش وصل میشه رو بدی
بعد دوباره امتحان کن .... طبیعتا باید این طور چیزا مشکل رو حل کنه D:
میتونی DNS هم دستی 8.8.8.8 و 8.8.4.4 بدی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or